10 Days kleding: comfort wear voor de dagen waarop je er netjes op moet staan

Je kent ze wel; van die dagen waarop je semi-verplicht bent om er netjes uit te zien. Tijdens een bruiloft of een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld. Ik heb een pesthekel aan die dagen. En niet eens vanwege dat sollicitatiegesprek! Een ‘nette’ look geeft me toch altijd een soort oncomfortabel gevoel. Toch zijn er met 10 Days kleding ook mogelijkheden om dat cmofort wel te bereiken. Ik snap ook wel dat ik beter niet in mijn bank-hang joggingbroek kan gaan solliciteren. Maar bij té chic voel ik me niet helemaal op mijn gemak. Heb jij dat ook? Dan is 10 Days kleding ook vast wat voor jou. Mooi en stijlvol, maar toch comfortabel. Klinkt je dat als muziek in de oren? Lees dan vooral nog even door!

10 days kleding

10 days kleding, zonder hoge hakken en strakke pakken

Ben jij er ook geen fan van, strak in ’t pak? Helaas kom je er op sommige dagen nu eenmaal niet onderuit. Zo is de kerst voor velen zo’n moment. Maar voel je op zulke momenten niet gedwongen om bijvoorbeeld hoge hakken te dragen, als dat niet je ding is. Waarschijnlijk kom je niet al te ontspannen over als je je ongemakkelijk voelt bij je look, ook al heb je nog zo je best gedaan om die zo stijlvol mogelijk te krijgen. 10 Days kleding laat zien dat fashion chic kan zijn, maar toch ook draagbaar. Want stijl bestaat in allerlei vormen! En er is er vast eentje waarbij ook jij je gewoon op je gemak voelt.

10 Days kleding is er speciaal voor die dagen dat je liever je onesie aan zou houden maar er toch een beetje netjes uit moet zien. Ook als ‘netjes’ niet jouw gebruikelijke look is. En met de kleding van 10 Days bewijzen ze ook nog eens dat stijlvol best sexy kan zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar killer heels onder zo’n jogpantalon (als je wel van hakken houdt).

Sollicitatie outfit tips voor de juiste look!

kleding 10 days

10 Days kleding: stijlvol en sexy maar tóch comfortabel

Maar laat die hoge hakken vooral achterwege als dat niet helemaal je ding is. Die heb je namelijk echt niet per se nodig om stijl uit te stralen! Een paar sneakers eronder en klaar ben je. Bij Anna van Toor vind je meer dan genoeg keuze uit stylisch kleding, die gelukkig wel gewoon comfortabel is gebleven. Je vindt daar de 10 Days kleding die lekker zit en stijlvol is, maar ook een heleboel inspiratie. Ideaal voor als je net als ik ook niet he-le-maal op de hoogte bent van de trends in fashion land!

Daarover gesproken: wie niet zo van ‘strak in het pak’ is, zal opgelucht ademhalen bij het zien van de collecties van de 10 Days kleding. Denk aan zachte stoffen en speelse silouetten; wie zegt dat het allemaal zo strak mogelijk moet zijn? Bekijk de collecties en looks maar eens. Ik krijg er spontaan zin van om me chic aan te kleden! Of ja, semi-chic dan. En dan gewoon lekker met jogpantalon de straat op.

Wat is jouw favoriete kledingstijl?

1 gedachte over “10 Days kleding: comfort wear voor de dagen waarop je er netjes op moet staan”

  1. Mij favoriete kledingstijl? Binnenshuis vooral comfy inderdaad. Buitenshuis trek ik het liefst een goede spijkerbroek aan en lange laarzen met een hoge hak. Wat losser shirtje of trui boven en ik ben klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven