14 Februari, met wat rozenblaadjes en onze tips kom je een heel eind!

Yeah! Wij houden van al die zoetsappige kleutjes die bij 14 Februari horen! Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat je krijgt, als het maar in de juiste kleurstelling is 😉 .

14 Februari tip om de dag te starten

Ik zeg, we beginnen de ochtend op deze dag met een heerlijk ontbijt op bed met Valentijnsdag. 14 Februari blijkt dit jaar ook nog eens op een zondag te vallen, dus geen man die het excuus kan gebruiken dat hij nu geen tijd heeft om een ontbijtje klaar te maken. Zorg bij het ontbijt ook voor de juiste kleurstellingen.

Lekkere aardbeitjes (rood) op een knapperig beschuitje en mooie rozenblaadjes op het dienblad (rood en roze graag, gemixt) . Als je hiermee start, dan zijn wij verder met alle cadeautjes blij!

Wil je overigens écht een verpletterende indruk maken op je vrouw, dan schenk je er uiteraard een rosé champagne bij… tadaaaaa… en je hoeft er niet bij te vertellen dat je door ons getipt bent hoor, welnee, doe maar lekker of het je eigen idee was 😉 .

14 Februari cadeau tips

Wil je buiten dat lekkere (champagne) ontbijtje toch nog iets extra’s om je liefje mee te verwennen? Dan hebben we nog wat tips voor en valentijnsdag cadeau op een rijtje gezet!

14 februari make up doekjes

Make up verwijder doekjes die duurzaam zijn!

Het lijkt misschien niet zo romantisch om te geven op 14 februari, maar deze make-up verwijder doekjes zijn zo praktisch in gebruik dat je ‘ons’ daar zeker blij mee maakt. Daarnaast zijn ze mooi roze van kleur (we like sweet pink), en voelen ze enorm zacht aan. Te gebruiken met alleen een klein beetje water, zonder chemicaliën en talloze keren herbruikbaar!

14 februari badzout

Heerlijke bruisbal die niet misstaat op 14 februari

Geef je bij de doekjes deze heerlijke badbruisbal en dan ben je het snoepje van de week. Er zullen maar weinig vrouwen zijn die je niet dankbaar zijn voor dit heerlijk geurende badzout (tenzij ze alleen een douche hebben natuurlijk).

Voeg er nog een lekkere massage aan toe en de dag kan niet meer stuk. Veel meer verwennerij hoeft er niet te zijn hoor 😉 .

14 februari

Samen 14 februari op een romantisch kleedje doorbrengen?

Ben jij niet zo’n ontbijt type, maar meer een avondmens? Dan hebben we hier de best-tip-ever voor je. Koop een prachtig kleed bij Sukhi, waar je samen lekker op kan neervleien voor een knisperend haardvuurtje (of handige gashaard, dat mag ook ).

Kies bijvoorbeeld voor het vilten blaadjes kleed in rood! Dat past niet alleen heel mooi bij de kleurstellingen van 14 Februari, maar kleurt ook nog eens heel warm en gezellig in je woonkamer. En je hond wordt er ook blij van!

14 februari beddengoed

Heerlijk beddengoed

Heb je genoeg van alle gezelligheid beneden en is het kleed volledig in beslag genomen door alle huisdieren dan verkas je gewoon samen naar boven. Iedereen wordt verder uit de slaapkamer verbannen en je geniet samen van een heerlijk schoon opgemaakt bedje met een (uiteraard) Egyptisch katoenen beddengoed. Niets slaapt lekkerder dan een net opgemaakt bed (nou ja… bijna niets, if you get my drift ).

14 februari knuffel

Mocht je nog een kleintje in huis hebben en je wilt ongestoord de avond in… vergeet dan niet om ook jouw baby met een mooi valentijnscadeautje te plezieren. Het zingen van ‘Hush little baby’ is voorbij want in deze knuffel zit een kleine sensor die ervoor zorgt dat jouw kindje gelijk weer in slaap gewiegd wordt door het rustgevende geluid wat lijkt op de hartslag van de moeder.

Zodra je baby begint te huilen begint de knuffel licht te zoemen en hij stopt automatisch weer. Ideaal toch?

14 februari zaadbom
Bron: Etsy

Zaadbommen met vergeet me nietjes als 14 februari inspiratie

Heb jij zelf geen groene vingers, maar houdt diegene die je wilt verrassen wel van een enorme bloemenzee? Kijk dan eens bij deze fantastische zaadbommen! Zelf zaadbommen maken? Gebruik dan een zee van vergeet-me-nietjes, hét bloemetje wat symbool staat voor trouw en eeuwige liefde. Hoe romantisch! Even onder het water houden, in de tuin (of bloembak) ‘gooien’ en klaar is Romeo.

14 februari vazen

Deze prachtige traditionele vazen uit Nepal zijn ieder uniek, net als jouw liefje 😉 . Ze staan prachtig met wat zijden bloemen erin (ook handig als je geen groene vingers hebt), maar wat nog leuker is, is als je deze cadeau doet met een reischeque erin.

Even in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat, geen ander die je dit nadoet! Je laat een onuitwisbare indruk achter 😛 .

2 gedachten over “14 Februari, met wat rozenblaadjes en onze tips kom je een heel eind!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven