20,00 korting op een exclusief kinderjurkje

Gaat het dan echt gebeuren?? Komt ie er nu eindelijk aan,de lang verwachte lente? We horen af en toe al wat positieve geluiden richting het goede nieuws, maar echt geloven doen we het nog niet. Nee, begrijp me niet verkeerd, die sneeuw is ook prachtig, maar nu zijn we toch echt toe aan ‘n fijn lente zonnetje en frisse nieuwe voorjaarskleuren!
Gelukkig komen we bij KleineJurkjes.nl al snel in een zomerse mood: hippe tuniekjes en vrolijk gekleurde jurkjes. Het mooie is dat deze kinderjurkjes gemaakt zijn van biologisch katoen, duurzaam en zacht.  

Ken je Aurobelle al? Zelfs de naam doet al denken aan exotisch en mooi toch? Aurobelle is een hippie merk uit Ibiza, waar alle gebruikte stoffen ambachtelijk gemaakt zijn volgens een eeuwenoude Indiase techniek, waarbij katoen en zijde met houten stempels en plantaardige kleurstoffen worden bedrukt. Hier zie je het exclusieve kinderjurkje Tiffany mughal orange. Door de eenvoud en fijne details is dit een jurkje om mee te stralen op een feest of gewoon te dragen op een zomerse dag. Prachtige diepe kleur met handgedrukte blockprint.

Wil je dit merk ook eens uitproberen? Dat kan nu met een korting van maar liefst €20,00 !! Gebruik de code mamsmaart bij je bestelling van dit jurkje en je ontvangt de korting t/m 31 maart (niet in combinatie met andere kortingen en zolang de voorraad strekt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven