Taboe op sexy lingerie: hoeveel tinten grijs zijn we zelf eigenlijk?

Nederland is een modern land. Daarom zijn we met zijn allen heerlijk tolerant en heus niet al te preuts. Of toch? Toen Vijftig Tinten Grijs uitkwam doken we met zijn allen massaal in de boeken. Met het schaamrood op de kaken en klapperende rode oortjes, dat dan weer wel. Om het vervolgens uitgebreid in de groep te gooien. Toch zijn we vaak heel wat minder open als het over ons eigen seksleven gaat. MamsatWork klimt de barricades op om deze seksuele taboe te verbreken. We beginnen voorzichtig, met sexy lingerie 😉 .

sexy lingerie

Van string tot body

Sexy lingerie komt in vele vormen. Je zou dus denken dat er voor iedere vrouw wel een sexy setje bestaat. Toch hijst lang niet iedere vrouw zich van tijd tot tijd in een stel jarretels. Heel herkenbaar: ook mijn onderbroekenla bevat grotendeels comfortabele modellen. Granny pants a la Bridget Jones, je kent ze wel. Vaak met net wat meer stof 😉 .

Prachtig, die sexy lingerie op een topmodel. Helaas beschikken we niet allemaal over grote borsten, een wespentaille en mooie ronde maar ook weer niet-te-dikke billen. Valt ook niet mee, met zo’n eisenlijstje ;). Vooral als je ook nog een stel kids op de wereld hebt gezet! Joyce schreef niet voor niets al eens een blog over babybubbels en zwemkleding. Daarom wil er nog wel eens een stukje onzekerheid de kop opsteken als we nieuwe lingerie gaan shoppen. En kiezen we weer voor een simpel, comfy gevalletje. Maar misschien moeten we eens ‘en masse’ afspreken om onze partners eens te verrassen!

Lees ook: Flaneer jij in een Sylvie meis bikini of ben je onzeker in zwemkleding?

Sexyoutfit voor bn-ers

Ook bij onze bn-ers is de stap naar een sexy outfit soms een lastige, alhoewel Chantal Janzen zich niet echt druk leek te maken toen ze in jarretels verscheen om bij Geraldine Kemper te logeren. Of zou dat komen omdat ze wist dat Geraldine wel van vrouwelijk schoon houdt, naar aanleiding van haar onderonsje met Kim Feenstra?

Sexy lingerie, dat maakt de vrouw (af)

Hier begint ons pleidooi voor sexy lingerie voor alle vrouwen. Of je nu je allereerste beha koopt, of ondertussen al een paar bevallingen verder bent… Sexy lingerie zorgt voor een sexy gevoel! Ook als je wespentaille veilig verstopt zit achter een muffintop. En geloof ons: ook manlief zal je nieuwe setje kunnen waarderen. Leidt de aandacht alleen maar af van al jouw onzekerheden. Waar hij sowieso al nauwelijks oog voor had: hij is gewend aan én waarschijnlijk dol op jouw lijf. Ook als dat een maatje meer inhoudt. En je kan het ook omdraaien: ook jouw vent heeft waarschijnlijk niet meer die afgetrainde body uit zijn studietijd. Maar dat wil niet zeggen dat jij hem alleen nog in een witte slip wilt zien, toch?

Onzekerheid van je afzetten

Je eigen onzekerheid mag een sexy gevoel nooit in de weg staan. Dus gun jezelf eens een sexy niemendalletje! Voel je je op en top vrouwelijk, zeker wanneer je schat thuiskomt. Vind je seksspeeltjes en rollenspellen wat te heftig, dan breng je toch gewoon wat extra spanning in je relatie met sexy lingerie? Een prima manier om te starten met wat fun!

Lees ook: je seksleven verbeteren met de 5 beste tips ever!

Winactie: Vijftig tinten online shoppen

Ben jij een beetje verlegen aangelegd en krijg je het al benauwd bij alleen het idee van sexy lingerie shoppen? Dan koop je je nieuwe setje natuurlijk gewoon online. Kan je er alsnog meteen een seksspeeltje bij bestellen als je wilt, our lips are sealed. Bij webshop Pabo vind je alles om jouw seksleven een boost te geven. Maar dus ook sexy lingerie, die vooral je zelfverzekerdheid een behoorlijke boost geeft. En dat is toch al het halve werk? Komt het met dat seksleven vanzelf wel goed!

Wat vind jij trouwens van deze video van de Pabo? Zij hebben een restyling ondergaan en ik ben benieuwd: vind je dit té sexy, of vind je het wel smaakvol? Laat het ons weten, want je kan een tegoedbon van € 100,00 winnen die je daar mag spenderen! De winactie loopt tot 15 december 2016.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

sexy lingerie

 

76 gedachten over “Taboe op sexy lingerie: hoeveel tinten grijs zijn we zelf eigenlijk?”

  1. Mooie reclame en zeker smaakvol. Wat een mooie lingerie hebben ze daar en wat een betaalbare prijzen. Lijkt me heerlijk om daar iets mooi’s uit te zoeken.

  2. Avatar foto
    Anita te Gussinklo

    De reclame spot vind ik mooi gemaakt.
    Bij Pabo denk ik toch meer aan stoei pakjes ed maar er zitten zeer mooie items bij.
    Ook vind ik het fijn dat de prijzen in beeld zijn, vind het zeer betaalbaar.
    Ja ik zou daar wel een mooi setje kunnen bestellen.

  3. Gewoon een goede reclame. Niet plat of ordinair. Het laat juist het vrouwelijke schoon zien. Ik wil graag mee loten want ik vind die body geweldig.

  4. Gewoon een mooie en stijlvolle video, waarbij je toch een duidelijk beeld krijgt waar Pabo voor staat. Heel wat gaafs voorbij zien komen in ieder geval! Ik loot graag mee voor dit shoptegoed!

  5. Avatar foto
    Claudia Diependaal

    Ik vind dat deze reclame net bijna als de reclame van de Hunkemöller. Vrouwen in lingerie. Niets meer niets minder. Mooi filmpje dus. Ik doe graag mee.

  6. Wauw, de video is zeker niet te sexy! Ik kan onwijs gelukkig worden van mooie lingerie. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je wederhelft is dit natuurlijk fantastisch. Op en top vrouw voelen begint bij lingerie. Ik hou ervan! Op dit moment ben ik 35 weken zwanger.. Dus echt sexy voel ik mijzelf niet haha. Maar zodra ik ben bevallen en we het ergste hebben gehad , verschijnt de lingerie weer uit de lades en daar kan dan ook zeker wel wat nieuws bij ?

  7. Mooi lingerie op de site van PABO. Wat ik van het filmpje vind, muziek spreekt aan, bh’s ook.
    Allee wordt er zo wel gesuggereerd naar mijn idee, dat PABO veelal om seks draait. Je kunt er ook ‘ normale’ dingen kopen..

  8. Veel meer van deze tijd! Veelal mooie lingerie. Heb de site ook even bekeken en ziet er modern uit! Groot pluspunt voor Pabo!

  9. Ik vind het wel sexy. Ik zou niet alles uit het filmpje zelf dragen, maar het meeste vind ik wel mooi.
    Vooral de prijzen zijn ook zeer smaakvol. Iedereen kan er voor zo’n prijs sexy uitzien!

    Waarom ik mee doe? Ik heb een maagverkleining en dus reden om weer nieuwe (sexy) lingerie aan te schaffen en me weer mooi en sexy te voelen. Iets wat ik lange tijd niet heb gedaan!

  10. Ohh, ik houd wel van mooie setjes!
    Mooie reclame, die erg nieuwsgierig maakt naar wat voor moois ze nog meer hebben!
    Gelijk even gekeken en dat shoptegoed kan er zeker goed besteed worden! 😉

  11. Avatar foto
    Saskia van de L.

    Niks mis met die reclame, al had ik er misschien wel graag een dame met wat rondingen in gezien, als alleen maar deze superstrakke meiden.

  12. Ik vind het wel wat! Lijkt me een héle geschikte reclame om uit te zenden in de bios voor inderdaad een film als Fifty Shades of Grey (in februari komt de volgende, wihoe!), brengt de stemming er alvast lekker in! Ik doe graag mee aan deze actie! 🙂

  13. Wat een spannende actie en vind het filmpje stijlvol maar ook een beetje fout, doet me wel nieuwsgierig maken naar de rest van de collectie en dat is uiteindelijk het doel, dus goed filmpje. Nu nog duimen voor de cadeaubon om daadwerkelijk een beetje stout te gaan worden 😉

  14. Van Pabo ben ik al jaren fan, prachtige dingen hebben ze en de BH’s zitten ontzettend prettig. Ik vind de video mooi en classy, zeker niet te sexy. Mooie dames en mooie lingerie, goede combinatie toch!

  15. Een vrouw mag best sexy zijn, in de eerste plaats voor zichzelf, om je goed te voelen. Ik heb wel een paar leuke dingen maar wil wel eens wat nieuws.

  16. Vind het heel mooi! Soms lijkt er nog wel een taboe op te zitten als je het mij vraagt. Snel word het al te snel als te sexy bevonden. Doe graag mee

  17. Ik vind het sexy.. Maar goed ik ben dan ook een man.. Doe heel graag mee om mijn vriendin hiermee te verrassen. Dat zal ze zeker kunnen waarderen

  18. De setjes zijn best smaakvol, maar ik vind het altijd wel jammer dat het met van die onrealistisch perfecte modellen is, vrouwen gaan zich daar juist onzekerder door voelen en gaan zoiets minder snel voor zichzelf kopen. Ik doe uiteraard graag mee!

  19. Een leuk setje vind iedere man leuk. Dit moet toch gewoon kinnen?! Ik bestel graag bij Pabo dus ik hoop snel weer wat te kunnen bestellen!

  20. Ik vind dat deze reclame laat zien dat er voor ieder wat wils is. Welke mood je ook hebt. Lief, sexy, speels, stijlvol, stout.. alle tinten grijs dus. Prachtig uitgebeeld! Ik hou van lingerie en hoop die bon te winnen. Succes allemaal, liefs Vera

  21. Ik doe graag mee, want zo’n waardebon om zelf iets moois uit te mogen zoeken bij Pabo zou geweldig zijn. Het is een mooi filmpje en erg mooie lingerie. En het is zeker: Sexy lingerie, dat maakt de vrouw (af)

  22. Precies goed!! In mooie lingerie zal elke vrouw zich zelfverzekerd voelen en als je dat uitstraalt dan is dat gewoon sexy! Ik loot graag mee want ben een grote fan van de pabo collectie 😀

  23. Smaakvol, ik zie genoeg mooie en sexy lingerie in de video die ik zelf ook zou dragen.
    Ik koop dan ook regelmatig wat bij de Pabo als ik wat nodig heb. 🙂

  24. Ik vind het filmpje eigenlijk gewoon smaakvol, niets mis mee. wel een beter beeld van pabo nu dan wat ik had. ik doe graag mee. Liefs melissa (ps uiteraard al fan via fb)

  25. Ik vind het filmpje oké! Niets te veel en prima pinnetje. Schappelijke prijzen ook als ik het zo zie. Dat shoptegoed kan ik daar wel besteden denk ik na het zien van het filmpje!

  26. Ik vind dat de reclame laat zien dat er voor ieder wat wils is. Voor elke “mood” is er wel iets te vinden bij Pabo. Ben je in een lieve, stoute of wilde bui? Je kan voor alles terecht. M.a.w. hoeveel tinten grijs je ook bent, bij Pabo zit je goed. Chapeau, super neergezet! Zelf ben ik ook wel toe aan nieuwe lingerie, dus ik hoop natuurlijk die bon te winnen. Veel succes allemaal, Liefs Vera

  27. Oelaalaaaaaa… Wat ik van het filmpje vind??? Ik word er zelf zelfs warm van hihihi… Mooie stijlen, een beetje bloot is niks mee… Ik doe zeker graag mee voor dat fijne shoptegoed, aangezien ik dat mezelf ook te weinig gun.. Mooie lingerie… Heb vorig jaar eens een setje gekocht met de kerstdagen.. *hahah erggggg* En voor de rest heb ik vaak gewoon ondergoed aan ipv lingerie… Zal wel heelmaal super zijn om een prachtig setje uit te mogen zoeken… Leuk voor mij, en natuurlijk ook voor mijn mannetje.. Helemaal op en top mooi, bovenkleding en onderkleding! ;_)

  28. Mooie reclame, zeker niet te sexy. Ik heb in die reclame wel wat mooie setjes voorbij zien komen die ik graag zou willen aanschaffen! Dus ik ga duimen!

  29. Het spotje is zeker niet te sexy, je ziet toch niks “teveel” de lingerie wordt op een smaakvolle manier getoond waardoor ik zeker wel het een en ander heb gezien wat ik zou willen kopen.

  30. Yeah, dat ziet er echt fantastisch uit! Sexy maar smaakvol. Ik denk dat iedere vrouw zich fijn voelt als ze mooie lingerie draagt. Het voelt als een beetje luxe en het geeft zelfvertrouwen. De video is erg stijlvol en het is fijn dat de prijzen van de lingerie erbij staan. Ik denk dat er voor iedere vrouw wel iets is wat zij mooi, leuk, lief of sexy vindt.

  31. Ik vind het smaakvol en zeker niet te sexy. Zeker omdat ze ook wel wat meer “geklede” setjes laten zien. Ik heb heeeeeeel lang geleden eens een catalogus van ze gezien maar dit ziet er een stuk mooier uit dan toen. De video maakt me nieuwsgierig naar wat ze nog meer hebben!

  32. Ziet er leuk uit, ben wel benieuwd of ze het in een Pabo doos verzenden , ik zie de postbode en buurman die het pakketje meestal aan neemt al lachen en rare gedachten hebben !!

  33. Mooie lingerie in het filmpje. Inderdaad een nader beeld dan dat ik van Pabo had. Ik zou zoiets ook wel willen uitzoeken. Ik loot graag mee.

  34. Ik vind het een mooie video/reclame die netjes is maar wel met sexy boodschap. Ik houd er van! Elke vrouw verdiend mooie lingerie!

  35. Ik vind het mooi dat er geen mannen in voorkomen. De vrouw kleed zich sexy omdat zij dat wil. Verder een mooie reclame waar alle stijlen naar voren komen. Een klein negatief puntje dat er geen grote maten vrouw in voor komt terwijl de collectie wel veel kleding bevat voor deze groep vrouwen.
    En natuurlijk wil ik graag de waardebon winnen om iets moois voor mezelf uit te zoeken

  36. Avatar foto
    Marlon Kok-Toet

    Oh wauw…erg smaakvol!! Erg mooi, ik draag graag hipsters maar deze zijn wel suuuuper gaaf! Ik ben fan 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven