Winactie: Het oranjegevoel aan je arm

Langzaam kleurt Nederland weer oranje. Zo ook bij ons in de straat, maar het echte oranje gevoel dat heb ik nóg niet. Totdat ik de armbanden van Zouf.nl zag! Een mooie, vrolijke collectie armbanden in onze nationale driekleur inclusief oranje. De kleuren zijn sprekend en met deze collectie van 4 om je pols laat jij zien dat je aan Oranje denkt. Heb jij zo’n superhip oranje jurkje of trek je een fijn t-shirt aan het komende EK? Met deze armbanden maak je iedere outfit af.

Zouf.nl staat erom bekend dat je je eigen sieraden kunt ontwerpen in de virtuele ontwerpstudio. Er is veel keuze: diverse modellen armbanden, kettingen en kindersieraden. Veel bedels, hangertjes en kralen van allerlei soorten materialen. Je voelt je als een kind in een snoepwinkel, omdat je bijna niet kunt kiezen. Ze hebben ook cadeaubonnen (, de gelukkige ontvanger kan dan zelf aan de slag. De levertijd van de sieraden is tussen de 2 tot 5 werkdagen. En alle bestellingen komen in een leuk sieradenbuideltje. Het openen van de envelop is eigenlijk al een klein geluksmomentje.

Heb je geen tijd of inspiratie om zelf te een sieraad te ontwerpen, dan biedt Zouf.nl  de Zouf-A-Porter collectie. In deze collectie ind je thema-sieraden zoals nu voor het EK. Ook deze thema-sieraden kun je nog aanpassen aan je eigen wensen. Het model verschijnt in je scherm en met een muisklik kun je er dingen aan wijzigen. Bijvoorbeeld de bedel of een kraal vervangen door een andere, zodat je toch nog je eigen unieke sieraad hebt. Leuk voor jezelf maar ook super om cadeau te doen.

Een originele en unieke site, waar je erg hebberig van wordt. Je kunt ze ook volgen via Twitter wat makkelijk is omdat ze je daar op de hoogte houden van de laatste trends in de mode. En als je nu een kijkje neemt in de webwinkel, maak je kans op iets leuks.

Mamsatwork mag namelijk van Zouf.nl, vier setjes EK armbanden weggeven. Wil jij in stijl achter Oranje gaan staan? Doe dan mee met onze winactie en geef antwoord op de volgende vraag:  hoeveel basismodellen armbanden vind je in de ontwerpstudio van Zouf?

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. ZOUF  met hierin je adres en het goede antwoord!
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

De winactie loopt tot en met dinsdag 12 juni as. De volgende dag speelt Nederland tegen Duitsland en dan kunnen ze alle support gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top