29 oktober 2011, Mama Lifestyle Event

Inspiratiedag voor druk bezette moeders: Het Mama Lifestyle Event™

Moeders krijgen het steeds drukker tegenwoordig: werk, gezin, hobby’s en sociale verplichtingen zorgen ervoor dat veel moeders bijna niet meer aan zichzelf toekomen tegenwoordig. Op alle fronten goed presteren vraagt heel veel van deze vrouwen. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen als moeder.

Speciaal voor deze druk bezette moeders is er nu het Mama Lifestyle Event™, een uniek concept van Style for You. Op een prachtige locatie aan zee wordt er op 29 oktober a.s. een verwen- en inspiratiedag georganiseerd. Op deze dag doe je veel inspiratie en tips op over het (opnieuw) inrichten van je leven en over je kledingstijl.

Workshop Mama-management™

Met welke kennis ga je naar huis? Ze geven handvatten en inzichten over leidinggeven aan je eigen leven als moeder, tijd maken voor jezelf zonder schuldgevoel, samenwerken met jezelf en je gezin, slim plannen en handig organiseren.

Workshop Ontdek je eigen kledingstijl !

Op een verrassende en creatieve manier ontdek je welke kleuren en kleding passen bij jouw persoonlijkheid. Verder krijg je diverse stylingtips en tricks.

Na deze dag ga je voortaan stralend en zelfbewust door het leven !

Programma

09.00   Inloop met koffie met wat lekkers erbij.

09.30   Workshop Mama-management™

12.00   Gezamenlijke lunch

12.30   Duinwandeling met gids

13.30   Workshop Ontdek je eigen kledingstijl !

17.00  Onder het genot van een hapje en drankje kun je met elkaar je miskopen ruilen in de kledingruilbeurs.

De investering in jezelf voor deze geheel verzorgde dag (inclusief catering, gratis sjaal en materiaal) is € 149,- incl. btw. Wil je meer weten, of jezelf inschrijven? Dat kan hier.

Moeders die zich vóór 8 oktober a.s. opgeven krijgen een exclusieve suède tas uit Nepal van X-only cadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven