Winactie: Bundel ’30 Openbaringen’

30 Openbaringen is een bundel met daarin, je raadt het al, 30 verhalen. De verhalen zijn een selectie uit inzendingen van een schrijf wedstrijd. Het thema van deze wedstrijd, die sinds drie jaar uitgezet wordt in de sociale media was dit keer ‘geheim’.

Wie graag leest zal het boek verslinden, wie niet ‘zo’n lezer’ is, zal het prettig vinden omdat het korte verhalen zijn. Elk verhaal heeft zijn eigen karakter. Spannend, lieflijk, luguber of ontroerend het zijn maar een paar steekwoorden die een deel van de verhalen typeren.

In de bundel staat een verhaal van een schrijfster die helaas nog voor het uitkomen van de bundel is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Daarom is bij deze bundel besloten de opbrengst ervan te doneren aan Pink Ribbon.

Dus, als je de bundel besluit te kopen, heb je èn leesplezier èn je steunt een prachtig doel! Informatie over deze bundel vind je op de website www.verhalenvandestraat.nl Daar kan je via ‘contact’ ook eventueel de bundel bestellen.

Mocht je auteurs willen ontmoeten? Dat kan! Zondag 18 september is de boekpresentatie. Om 13.00 uur opent Zalencentrum ‘De Engel’ in Houten haar deuren voor een mooi ontvangst. Die middag zullen auteurs voorlezen uit eigen werk, is er muziek en kun je een drankje aan de bar doen.

De eigenaar van ‘De Engel’ heeft ons daarbij erg verrast door te melden dat de opbrengst van de verkoop die middag, voor 50 procent aan Pink Ribbon te schenken!

Jullie zijn allen van harte welkom! Voor een drankje, voor een praatje en vooral voor de gezelligheid!

Wil je meedoen aan deze winactie?

  • schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • èn like onze facebookpagina , om direct op de hoogte te zijn van de speciale acties en verhalen
  • èn stuur een mailtje naar  ons o.v.v. de titel van deze winactie.
  • Deze winactie loopt t/m 15 oktober 2011.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Scroll naar boven