Van kinderkamers tot autostoeltjes, win 40 euro shoptegoed!

Met een drie jaar oude peuter in huis en een baby onderweg, shop ik het liefste online en dan ook op een plek waar ik alles tegelijk kan kopen. Babyhuys is een plek waar ik wat nieuwe spulletjes voor de baby kan kopen, een nieuwe autostoel voor Eva en ook nog lekker kan neuzen door de andere mooie spullen die in een babykamer niet misstaan.

Bij Babyhuyswebshop.nl hebben ze een grote voorraad kinderkamers van merken zoals Bloom, Stokke, Bopita. Van strak tot modern, van robuust tot romantisch. Voor ieder wat wils. Voor deze tweede baby heb ik echter niet veel meer nodig, meer wat aanvulling op wat ik al heb. Omdat we het geslacht niet willen weten, moet het ook allemaal redelijk neutraal zijn. Ik zag al hele mooie gebreide omslagdoeken, grote speelkleden en enorme dierenkoppen bij de kinderkamer accesoires. Hebben, hebben, hebben! Toch kan ik het niet laten om ook eens bij de kinderwagens te gaan snuffelen. Het liefste zou ik de wagen die we nu hebben  bij het grofvuil zetten. Niet omdat hij niet goed is, maar meer omdat hij toch niet meer kan tippen aan de hippe kinderwagens die er nu te koop zijn.

Voor dochter Eva heb ik, zoals gezegd, nog een nieuwe autostoel nodig. Keuze te over bij Babyhuys. In de rubriek Autostoeltjes staan niet alleen de eerste groep autostoelen, maar ook de tweede en derde groep stoelen. Met de informatie die bij ieder stoeltje staat kom ik gelukkig ook een heel eind. Nu moeten we nog gaan beslissen welke stoel we willen hebben.

Hoewel online bestellen erg makkelijk is bij Babyhuys, is het ook mogelijk om Babyhuys in Harderwijk te bezoeken. Keuze genoeg voor iedere (aanstaande) moeder!

Win 40 euro shoptegoed!

MamsatWork mag van Babyhuys shoptegoed ter waarde van € 40,00 weggeven. Surf naar onze facebookpagina en neem daar deel aan de winactie zoals staat aangegeven! Vertel ons daarnaast wat jij graag zou willen kopen in hun webshop en wie weet win jij dit shoptegoed!

Deze winactie duurt tot 11 januari 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here