Geen fan van een grote handtas? Kijk hier eens!

tasjes_lascarpaOok niet altijd zin om voor een avondje uit een volledige handtas mee te nemen? Check dan eens deze portemonnees/tasjes van Intermission, ze zijn super leuk en handig! Lekker compact voor alleen wat geld, pasjes en je telefoon. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen:

Er is een portemonnee. Deze portemonnee kun je in één handomdraai omtoveren tot een uitgaanstasje. In deze portemonnee heb je je geld en je pasjes altijd bij je. Telefoon en lippenstift erbij, schouderriempje eraan en je hebt een leuk tasje. Heb je liever een clutch dan kan dat ook, want er wordt standaard ook een clutch riempje bij geleverd. De afmeting van de portemonnee is ongeveer 20 bij 10 cm en hij heeft twee aparte vakjes met rits. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs, de voorkant is gemaakt van koeienhuid, de achterkant is gemaakt van zwart leer. Allemaal even leuk!

tasjes_lascarpa_sfeerBen je iemand die toch net iets meer nodig heeft dan een telefoon en een lippenstift, dan is er nog een groter tasje. Verkrijgbaar in twee modellen. Beide uitvoeringen worden ook met een schouderriempje en een clutchriempje geleverd. Beide tasjes zijn ongeveer 22 bij 14 cm groot, met het verschil dat het ene tasje twee aparte vakjes met rits heeft en het andere één vakje met rits. Deze leuke tasjes hebben we gespot bij Lascarpa.nl. En ze zijn ook nog leuk geprijsd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here