3d Muurstickers: geen slecht alternatief voor een echte trofee

Hoe vaak krijg jij de vraag: “Mamaaa, mogen we een hond??” (Of een konijn, kat cavia, of een koe) . De meeste kinderen willen niets liever dan een huisdier. En da’s ook niet zo gek, want meestal zijn ze natuurlijk ook ontzettend schattig en knuffelbaar. Of, in sommige gevallen, hartstikke stoer. Omgang met dieren schijnt voor opgroeiende kinderen ook nog eens hartstikke gezond te zijn. Tijd voor een tripje naar de dierenwinkel dus? Voor ieder huisdier geldt: bezint eer ge begint. Zelfs het verzorgen van een goudvis kost tijd, en het is de vraag of jouw kind daar nog zin in heeft zodra de nieuwigheid er af is. De volgende vraag is dan of papa en mama zin hebben om op zaterdag caviakooien te verschonen. Is jouw kind een enorme fan van dieren maar heb je geen ruimte, geld of tijd voor een halve dierentuin in huis? Dan zijn de 3d muurstickers van Studio Bluebird een leuk alternatief om de kamer van zoon of dochterlief toch in een ware beestenboel om te toveren.

3d muurstickers

3d Muurstickers: een beestenboel in huis

Stickers, hoor ik je denken, dat is toch geen alternatief voor een huisdier? Natuurlijk niet, maar door het 3d effect zien deze exemplaren er toch wel heel erg realistisch uit. En een echte tijger op de slaapkamer was toch sowieso geen goed idee 😉 . Deze lijn wordt de ‘Diamond Animals’ genoemd, en diamantjes zijn het! Er is keus uit allerlei verschillende dieren, van wild en angstaanjagend tot lief en knuffelig. Dus mocht het lievelingsdier van je kind volgende week opeens weer anders zijn (kan zomaar gebeuren) dan is zelfs dat geen probleem. Kids kunnen soms een beetje wispelturig zijn – net als mama’s trouwens – en dan zijn die 3d muurstickers zo verwisseld. Helaas geldt dat niet voor behang of muurverf…

Een kop op kantoor

Ben je helemaal niet op zoek naar decoratie voor de kinderkamer, maar gewoon voor jezelf? Dol op dieren in alle soorten en maten? Dan spreken de 3d muurstickers je vast en zeker ook wel aan. Aan dit product zit geen leeftijdsgrens! Waarom zou je geen arend boven je bureau op kantoor hangen? Schrikt de baas vast een beetje af 😉 . Hoe dan ook zit er vast wel een koppie bij dat een dikke glimlach op je gezicht tovert (ik ben zelf verliefd op de vos) dus neem zeker even een kijkje.

Nature Friendly

Als je toch van dieren houdt, vind je het vast fijn om te weten dat de 3d muurstickers van Studio Bluebird altijd milieuvriendelijk tot stand komt. Ze zijn namelijk gemaakt van vinyl en milieuvriendelijke verf. Bovendien hoeft er geen ijsbeer afgeschoten te worden om toch zo’n leuke kop aan de muur te hebben, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven