4FunkyFlavours: kinderkleding en dameskleding met retro touch

Een kijkje in de keuken van kinderkleding webshop 4FunkyFlavours! Jaren heb ik het merk 4FunkyFlavours zelf verkocht toen ik als zzp’er de webshop met kinderkleding nog had. Eerst alleen de kinderkleding van dit merk, maar later ook dameskleding en herenkleding van 4FunkyFlavours. En wat liep dat goed zeg, het was het best lopende merk van mijn webshop en geheel terecht vind ik zelf.

⇒ Collecties van 4funkyflavours vind je bij onder andere Kixx maar ook bij Bol.

4FunkyFlavours, je moet er van houden

Het is zo, je moet er van houden, van dit retro kledingmerk waarvan het hoofdkantoor in Eindhoven zit. Een heerlijk plek voor mij om in te kopen trouwens, want het zit om de hoek bij mijn woonplaats. Daarnaast is het kantoor van 4FunkyFlavours ook een heel fijne plek en de mensen die er werken zo mogelijk nog fijner. Mensen met een passie en een ideaalbeeld voor het leven en voor hun kledingmerk.

4funkyflavours

Kinderkleding met omkeerbare pailletten blijft trendy (en hier scoor je het)

4FunkyFlavours: 4 smaken in de collectie

Het kledingmerk 4FunkyFlavours deelt haar collecties altijd weer op in verschillende smaken. Binnen die smaken proberen ze kleur en patronen bij elkaar te laten komen. Dat heeft altijd een kleurrijke -tikkeltje retro- collectie tot gevolg. Vandaar ook dat ik aangaf ‘je moet ervan houden’.

Ik ben er zelf helemaal weg van, alhoewel ik zelf nooit in de kleding van dit retro merk loop. Waarom niet? Ik vind het niet bij me passen en voel me er niet prettig bij. Maar bij anderen vind ik het altijd echt fantastisch staan! Zo heeft Lotte ook heel veel van 4FunkyFlavours in haar kast gehad toen ze kleiner was. Inmiddels heeft ze mijn smaak overgenomen en draagt ze alleen nog maar ‘stoere kleding’.

Kwaliteit van 4FunkyFlavours

Over de kwaliteit valt niets te klagen. Deze kleding is van uitstekende kwaliteit en mocht er een keer in een productie iets mis zijn gegaan… dan kan je altijd weer bij hen terecht. De service is uitstekend.

Zomercollectie en wintercollectie van 4funkyflavours

Elke smaak binnen de zomercollectie en de wintercollectie omvat een brede selectie items. Van shirts en broeken tot babypakjes, rokjes en jurken. Ook de bijpassende romper, legging, jasje of vestje ontbreekt niet. Opvallend, verrassend, vernieuwend ontwikkeld met alle aandacht voor het kind. Draagbare items om je de hele dag lekker in te voelen. Kortom, kleding die kinderen aanspreekt. Alles is op verschillende manieren te combineren; mix het naar je eigen stijl en smaak.

Je vindt in de collecties van 4FunkyFlavours ontwerpen met veel aandacht voor detail. Gewone knoopjes worden haast niet gebruikt, nee… je ziet allerlei bijzondere soorten voorbij komen.

De items zijn stuk voor stuk gemaakt van een grote diversiteit aan kwalitatieve stoffen. Bovendien zitten ze comfortabel. Zo zijn er bijvoorbeeld super comfi jogging broekjes waarbij de stof binnenstebuiten wordt gebruikt.

Wintercollectie 2018

De wintercollectie van 2018 heeft de smaken:

  1. Buenos Aires
  2. Hong Kong
  3. Paris
  4. Venezia

Presentatie van de kleding

De presentatie van de  4FunkyFlavours kleding is een stuk minder dan het de afgelopen jaren geweest is, dat is jammer, maar zal ongetwijfeld een kostenbeslissing zijn geweest. Normaal gesproken werd de kleding niet alleen met modellen in sfeerbeelden gefotografeerd, maar werd er ook op de pop gefotografeerd. Hierdoor kreeg je hele mooi packshots van kleding waarbij het leek alsof deze gedragen werd terwijl je geen pop of lichaam in de kleding zag. Tegenwoordig doen ze weer platte fotografie zie ik.

Jammer, want door dit laatste kan je niet goed zien hoe de modellen vallen en juist die modelletjes zijn altijd spectaculair bij dit kledingmerk.

Een knappe prestatie vind ik het wel dat ze begonnen zijn zonder eigen winkels, maar dat ze tegenwoordig in Eindhoven zelf een conceptstore hebben. Langzaam ontwikkelen ze zich door tot een kledingmerk wat zijn eigen plek veroverd tussen alle groten. Respect!

4FunkyFlavours kindercollectie

De kindercollectie van 4FunkyFlavours gaat vanaf maat 86/92 tot en met maat 158/164. Je kinderen kunnen er dus in alle leeftijden terecht voor een bijzondere kledingstijl. Stoere items maar ook heel lieflijk en alles uitstekend te mixen en matchen.

Damescollectie 4FunkyFlavours

De bijzondere patronen, modellen en stoffen die gebruikt worden in de kinderlijn zijn ook doorgezet naar de volwassenen collecties, waaronder de damescollectie. Hou er rekening mee dat de collecties van 4FunkyFlavours iets kleiner uitvallen dan je wellicht gewend bent.

Herencollectie 4FunkyFlavours

Een paar jaar geleden zijn ze gestart met de herencollectie en ook deze bleek een groot succes. Ik had zelf inmiddels aardig wat mannen in mijn klantenbestand zitten die puur voor de herencollectie van dit merk kwamen shoppen.

Knappe polo’s, truien en blouses voor mannen die graag eens wat anders dragen. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een volwaardige collectie met broeken en jassen.

⇒ Collecties van 4funkyflavours vind je bij onder andere Kixx maar ook bij Bol. Uiteraard vind je het ook bij het kledingmerk zelf, zij verzenden alleen niet gratis dus vaak is het goedkoper om het bij andere partijen te bestellen.

1 gedachte over “4FunkyFlavours: kinderkleding en dameskleding met retro touch”

  1. Helaas slechte ervaring met de site. Kleding retour gestuurd. Ze geven zelf aan dat ze een enorme berg retouren hebben en moeite met de verwerking. Klant moet zelf maar bewijzen of het ergens tussen de stapel. Ligt. Kortom ik kan …. Naar mijn 120 Euro

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven