Aanbieding GaiaPark ZOO Zuid-Limburg

Een onvergetelijke dierentuinbeleving

GaiaPark ZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept al driemaal op rij gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux en is in 2011 door ANWB verkozen tot Leukste Uitje van Limburg en tweede Leukste Uitje van Nederland.

In GaiaPark ZOO reis je in één dag over de hele wereld; waan je in Afrika en sta oog in oog met ‘s werelds mooiste dieren zoals machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen en razendsnelle cheeta’s. Ontdek in de regenwouden van Amazonia allerlei soorten slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken. Reis ook naar het hoge Noorden en ontmoet de bijzondere muskusossen, grappige veelvraten en elegante rendieren.

Nieuw in 2011

In het voorjaar van 2011 verwelkomde GaiaPark de koning der dieren met de opening van een gloednieuw, ruim en natuurgetrouw verblijf voor de langverwachte leeuwen. Ontdek, ervaar en beleef hoe belangrijk het is om deze diersoort voor de toekomst van onze aarde te behouden!

Ook nieuw in 2011 is de volledig nieuwe GaiArenA, een enorme tribune waar valken, buizerds, arenden en gieren rakelings over je hoofd vliegen en hun vliegkunsten en jachttechnieken op spectaculaire wijze tonen.

Bijzondere diersoorten

In GaiaPark vind je vele bijzondere en unieke diersoorten. Zo maak je kennis met veelvraten, muskusossen, Iberische wolven en grootoorvossen – diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt. Aan dit rijtje mag GaiaPark vanaf september de bushdogs toevoegen. Een bijzondere hondachtige met een sociaal karakter en het is de enige hondensoort met zwemvliezen.

Klimmen, glijden, knuffelen en aaien.

Voor kinderen biedt GaiaPark tevens een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. Op de pas geopende Kinderboerderij kunnen kinderen dieren aaien en knuffelen.

GaiaPark biedt een onvergetelijk dagje uit voor jong én oud.

Namens Gaiapark mogen wij jullie een mooie aanbieding doen die geldig is t/m 31 oktober 2011. Klik hier en bestel direct tickets met € 2,50 korting per ticket voor GaiaZOO.

De code die moet worden ingevuld is:  MamsatGaiaZOO, en dan kunnen de tickets worden besteld.

Voorwaarden:  Maximaal 6 tickets per bestelling – Aanbod en tickets geldig t/m 31 oktober 2011 – Vanzelfsprekend is deze aanbieding niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

GaiaPark ZOO vind je aan de Dentgenbachweg 105, in Kerkrade. Zij zijn alle dagen van het jaar geopend vanaf 10.00 uur.

1 gedachte over “Aanbieding GaiaPark ZOO Zuid-Limburg”

  1. Avatar foto
    Ans van de Pas

    Dit enthousiasme over GaiaparkZoo heb ik toevallig vorige week van iemand gehoord. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van gehoord had. (Foei, wat heb ik mijn zoon onthouden vroeger!!!!) Maar we maken dit wel eens goed met de kleinkinderen. (Pappa en Mamma mogen ook gerust mee)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven