Quilty pleasure; 60% mannen voelt zich aangetrokken tot schoonmoeder

Een paar dagen geleden schreef ik al een artikel over schoonmoeders in-de-Cruella-zin en nu stuit ik op een onderzoek wat gaat over mannen die zich voelen aangetrokken tot hun schoonmoeder! Het bedrijf Peter Hahn deed dat onderzoek (hoe komen ze erop dit te willen onderzoeken 😛 ) en aangezien het gisteren schoonmoederdag was in Amerika dacht ik dat even verder uit te pluizen voor jullie.

Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt dat dus 1 op de 6 mannen hun schoonmoeder wel ‘zien zitten’. En een kwart van de mannen had zelfs wel eens geflirt met hun schoonmoeder! OMG! Als je in plaatjes denkt dan snap je wel dat dit een niet zo smakelijk plaatje oplevert 😉 . OM het verhaal dan helemaal ‘af’ te maken blijkt ook nog eens dat 31% van de mannen die zich voelt aangetrokken tot zijn schoonmoeder denkt dat dit een wederzijds gevoel is. Schoonmoeder is in dat geval dan dus ook gecharmeerd van manlief!

aangetrokken tot

Hoe vreemd dat wij vrouwen ons wellicht wel eens bezorgd maken om jongere versies vrouwvolk die er rondlopen terwijl een deel van de mannen ons misschien wel in zou willen ruilen voor onze oudere versie?

Uit het onderzoek kwamen gelukkig ook nog een paar fijne resultaten. Zo zou tweederde van de mannen het prettig vinden als zijn vrouw of vriendin net zo zou opdrogen als haar moeder. Een fijn compliment omdat een deel van de looks van je moeder ongetwijfeld ook in jou terug te vinden zal zijn. Daarnaast bevestigd het dat jouw man of vriend zich in ieder geval prettig voelt in de nabijheid van je familie, wat oook prettig is om te weten.

Begint je man te roepen dat je veel op je moeder lijkt, dan moet je je misschien nog eens achter je oren krabben hoe hij deze opmerking bedoelt. Handig om hem nog eens een tweede keer goed aan te kijken als je het hem hoort zeggen, om zéker te weten dat je relatie niet op het spel staat 😉 .

Wat den je, voelt jouw man zich enigszins aangetrokken tot zijn schoonmoeder?

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven