Aanzoek doen: op deze 10 hotspots worden de meeste aanzoeken gedaan

Een aanzoek doen: dat is niet zomaar wat. Dus kiezen de meeste mensen er een speciale plek voor uit. Wat voor jullie speciaal is, is natuurlijk heel persoonlijk 😉 . Maar toch blijken er bepaalde huwelijksaanzoek hotspots te zijn. Benieuwd? Lees dan nog even door.

Lees ook: 3 Wel hele bijzondere manieren om een aanzoek te doen

Liefde in Barcelona

Barcelona, dat is toch wel de meest romantische stad in de wijde omtrek? Maar goed, ik ben dan ook bevooroordeeld. Daags voor het (tot dat moment onaangekondigd) vertrek, werd mij medegedeeld dat ik een koffertje in moest pakken. Verrassing! Wat? Hoezo? ‘Nou, gewoon, pak maar wat in.’ was de reactie op mijn paniekuitbraak. Pak maar wat in?! Het is november! Waar gaan we heen, is het er warm, is het er koud, is het er ‘gewoon’, wat voor schoenen, moet ik er lang op kunnen lopen, jas, vest, trui, hemdje, jurkje, bikini, pumps, slippers, sneakers??? Zomaar een paar hysterische vragen die al rennend door het huis van kast naar tas hardop geroepen werden en waar een alles behalve geruststellend antwoord op terug kwam. Vre-se-lijk voor een controlefreak!

Op Schiphol, bij de incheckbalie, kwam ik pas tot de ontdekking dat de eindbestemming Barcelona zou zijn. Een onverwacht weekendje weg met mijn lief. En nee…ik zag het niet aan komen. Al jaren gingen er bij elk tripje dat we maakten de weddenschappen rond in de vriendenkring. Grappig dat ik het zelf dus helemaal niet zag aankomen!

Mijn special moment in Barca

Op 11-11-2005 ging mijn lief dan (eindelijk) op zijn knieën. Middenin Parc Guell met op de achtergrond enkele muzikanten die toevallig Pachelbel Canon in D speelden. Een prachtig muziekspel dat we eerder hoorden in de Covent Market Garden in Londen. Uiteraard zei ik volmondig JA! Ineens veranderde de uit balans geraakt controlefreak in een zacht ei. Maar wel een heel gelukkig eitje met tranen in haar ogen van geluk. Pachebel kreeg met zijn Canon in D een eervolle rol bij onze huwelijksvoltrekking op 26 augustus 2006 in het mooie gemeentehuis van ’s-Hertogenbosch. Met de kermis voor de deur en de illegaal gestrooide rijst op de majestueuze trappen. Nu, 8 jaar later en 3 bloedmooie kindjes verder, kijk ik nog steeds met veel liefde terug op deze dag, de mooie dagen die volgden en nog gaan komen.

Hoe zag jouw aanzoek eruit, of moet jouw lief nog op de spreekwoordelijke (of letterlijke) knieën? Bekijk dan de onderstaande huwelijksaanzoek hotspots maar eens.

Rome  St. Petersburg  Melbourne

Huwelijksaanzoek Hotspots: zou jij hier een aanzoek doen?

Hieronder zie je de populairste huwelijksaanzoek hotspots. Zou dat wat voor jou zijn? Een aanzoek ver van huis? Of vind je een aanzoek doen in jullie favo restaurant op de hoek eigenlijk net zo romantisch?

  1. Sevilla
  2. Melbourne
  3. Venetië
  4. Rome
  5. St. Petersburg
  6. Florence
  7. Verona
  8. Parijs
  9. Wenen
  10. New York

Wat is jouw favoriet? Of ga net als de Youtube-hit van Jack Hyer 26 landen af voor een warming up naar een ‘ultimate proposel’?

httpv://www.youtube.com/watch?v=Bsz2Noi925M

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven