De gin huisparfum van Abel Odor en Tanqueray is een hit!

Een regelrechte hit is deze huisparfum van Abel Odor en Tanqueray voor de echte gin liefhebber. Ben je overigens geen gin liefhebber, dan denk ik nog steeds dat je heel blij gaat worden van deze huisparfum met gin geur. Wat mij betreft is het een blijvertje en ik zou hem bijna achter mijn oren willen smeren als een echte vrouwenparfum. Ik vertel je er dan ook graag wat meer over.

huisparfum met gin geur

OMG! Een huisparfum die naar gin ruikt, wie bedenkt dat? Abel Odor en Tanqueray samen!

De eerste keer dat ik hoorde van deze gin huisparfum dacht ik eerlijk gezegd ‘die zijn gek ‘. Alhoewel ik moet toegeven dat ik echt wel van een lekkere gin-tonic hou. Sterker nog, ik drink het heel graag, maar liefst wel met vriendinnen op een terrasje bijvoorbeeld. Ik vind een gin-tonic namelijk altijd iets chics hebben. Eigenlijk iets te chic om alleen voor mezelf te maken tijdens een tv avondje ofzo. En dat moeten ze bij Abel Odor en Tanqueray geweten hebben. Want de geur van gin heeft namelijk ook iets chics.

Maar een gin geur in huis kreeg je tot nu toe alleen maar voor elkaar door per ongeluk een fles gin te laten vallen. Zonde van zo’n Tanqueray fles toch? Gelukkig hebben Abel Odor en Tanqueray daar nu dus iets op verzonnen. Ze hebben een heerlijke huisparfum ontwikkelt met de magische geur van gin. En deze staat bij ons op de eettafel zodat ik er iedere dag van kan genieten.

Abel Odor Tanqueray huisparfum met gin geur

Over Abel Odor en Tanqueray

Eerst even kort iets over het Amsterdams parfumlabel Abel Odor en hun samenwerking met het gin-merk Tanqueray. Tanqueray’s London Dry Gin is bij iedere gin liefhebber wel bekend. De 4 belangrijkste hoofdingrediënten van de London Dry Gin zijn jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Als je me dat out of the blue gevraagd had, dan had ik je dat overigens niet kunnen vertellen. Ik heb het op moeten zoeken voor je. Maar als ik richting de keuken loop dan komt de gin-geur me wel tegemoet. Blijkbaar is het parfummeester Isaac Sinclair dus uitstekend gelukt om ‘het typische’ van deze gin geur te vangen in een huisparfum.

Waarom een huisparfum met gin geur?

Ik snap dat je je dat afvraagt, maar je zou ook kunnen bedenken: waarom niet? Deze gin geur is namelijk heerlijk subtiel en elegant. Eigenlijk net zoals een perfect gemixte gin-tonic! De Elevating Room Scent van Abel Odor en Tanqueray is daarnaast fris met een heel licht bloemig effect. En daar hou ik van. Een zware bloemengeur vind ik persoonlijk niet zo lekker ruiken. Dat zijn van die geuren waar ik instant hoofdpijn van krijg. Maar bloemen doe je wel denken aan voorjaar, frisheid en schoon. Een beetje zoals je huis kan ruiken na een lente schoonmaak 😉 .

Hoe tof is het dan dat je die subtiele geur ook kan krijgen door dit gin huisparfum van Abel Odor en Tanqueray. Ik vind het persoonlijk een heel geslaagde huisparfum en vind het nu al jammer als hij straks ‘op’ is. Gelukkig duurt dat nog even, want de Elevating Room Scent staat inmiddels al een aantal weken geopend op mijn eettafel. En ook al lijkt de huisparfum in het begin wat snel te verdampen, als de stokjes zich eenmaal gevuld hebben met het huisparfum en hun perfecte gin geur af gaan geven, dan blijkt dat allemaal wel mee te vallen. Maar goed ook, want echt lief voor je portemonnee is deze Abel Odor samenwerking met Tanqueray niet.

Voor het flesje huisparfum van 200 ml betaal je ongeveer € 100,00. Dat is niet niks natuurlijk. Maar je kunt er wel van genieten zonder ladderzat te worden. Alhoewel ik me voor kan stellen dat je je best moet doen om de geur te kunnen weerstaan.

Je koopt deze huisparfum bij de Bijenkorf en bij Abel Odor zelf.

gin huisparfum van Abel Odor en Tanqueray

Winactie van deze huisparfum

Wil jij deze huisparfum met gin geur van Abel Odor en Tanqueray ook graag thuis proberen? Of wil je hem misschien graag aan iemand cadeau geven? Lees dan nog even verder, want wij mogen een flesje weggeven. Kan jij met net zoveel plezier door je huiskamer heen lopen als ik nu steeds doe 😉 .

Wat kan je doen om kans te maken op deze heerlijke huisparfum?

 • Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het liefste je gin-tonic drinkt
 • Volg ons op Facebook of Instagram (of beiden 😉 )
 • Like en deel onze publicatie op Facebook of op Instagram en tag ons hierin zodat we het zien

Je kan meedoen tot en met 28 februari 2022 en daarna trekken we de winnaar en krijgt deze bericht van ons.

1 gedachte over “De gin huisparfum van Abel Odor en Tanqueray is een hit!”

 1. .
  .
  💫🍸🪔Dag Joyce🪔🍸💫!
  .
  Nou heeft het even geduurd maar ik had wat te schrijven hier….Want ja, voor zò een heerlijke geurstokjes met gin-geur doe ik graag een extra inspanning. Ik heb er een ludieke twist aan gegeven 😍..Dit is dus mijn creatieve bijdrage voor jou: mijn 🅶🅴🆄🆁🆂🆃🅾🅺🅹🅴🆂🅶🅴🅳🅸🅲🅷🆃😊 🤞🏻⤵️
  .
  Op een kille winterdag
  vind ik dat het wel es mag❄️
  We maken ons geen zorgen
  voor onze planning morgen📊
  Met vrienden zitten chillen;
  en wat ik dan zou willen,🧉
  naast een hapje en wat wijn,
  is ’n geurtje: ‘k vind dat fijn🕯
  Ook een glaasje gin,
  kan er altijd in🍸
  Vrienden, sfeer, vanalles wat:
  ‘k wou dat ik de stokjes had💃🏽
  Ja, laat de diffuser maar komen:
  en zodra we binnen komen 🚪
  ruiken we aan de deur
  die magische gin-geur✨
  #geurstokjes #mmmm #heerlijk #parfum #geurtje #lekker #diffuser #gin #abelodor #mamsatwork

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven