Adventsbox voor mannen; een tof cadeau voor de feestdagen

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons aan tafel worden er alweer gesprekken gevoerd over de wensen voor de aankomende feestdagen. Manlief én de kinderen hebben al genoeg ideeën over wat zij graag onder de kerstboom aan willen treffen. Ik wil zelf graag dat de cadeaus een verrassing zijn. Ik hou me dus op de vlakte tijdens de opsommingen van de wensenlijstjes. Maar ik wil jullie al wel graag even tippen over een tof cadeau voor mannen. Namelijk de Adventsbox van The Alpha Men.

adventsbox voor mannen van the Alpha Men

The Alpha Men komt met Adventsbox voor mannen

Het is een echte gentleman’s shop, The Alpha Men. Zeker voor de mannen die wel houden van wat uiterlijke verzorging is deze shop een soort van snoepwinkel. Je vindt hier echt alles voor de verzorging van de man. Van complete groomingsets tot aan een losse snorkam en van lippenbalsem tot aan een oogserum speciaal voor mannen. Het is net een beauty adventskalender. Maar dan voor mannen. Ik ken in mijn directe omgeving wel wat mannen die hier hartstikke wild van worden. Mannen die gek zijn op het verzorgen van hun baardje én die dagelijkse hun gezicht verzorgen na het douchen met een lekkere crème.

Dus, als jij denkt dat dit niets voor mannen is, zo’n adventsbox, dan heb je het volgens mij hartstikke mis. Alhoewel er natuurlijk altijd Bèta’s rondlopen die hier niet van gediend zijn, zal de échte Alfa onder de mannen hier namelijk wel warm voor lopen.

Afijn, voor de echte Alfa’s dus deze verwenbox voor mannen in het kader van Advent. We kunnen het geen echte adventskalender noemen want het gaat er niet om dat je iedere dag een vakje open kan maken. Maar dat het een mooi cadeau voor mannen is voor onder de kerstboom of voor 5 december? Dat valt zeker niet te ontkennen.

adventsbox voor mannen van the Alpha Men

Adventskalender voor mannen in de vorm van een box

De adventsbox voor mannen van the Alpha Men bevat 10 premium producten waarmee de man met gemak de winter doorkomt. De box heeft met deze producten een waarde van € 153,00 maar je koopt hem voor € 49,00. Dat is dus een flinke korting op de favoriete producten van deze gentleman’s shop. Ik neem ze even met je door:

  • Van het merk Acca Kappa zit er tandpasta in met een vintage tandenborstel
  • Claus Porto is in deze adventsbox voor mannen vertegenwoordigd met een fijne zeep bar
  • Je treft een natuurlijke deodorant aan van Doers of London
  • Een heerlijke biershamppo (!) van Gaijess
  • Nachtcrème van Grown Alchemist
  • Voor de man die op zoek is naar een klein kleurtje bevat deze adventsbox een bronze cream van Recipe for men
  • Saponificio Varesino stopt een aftershave in de box
  • Scheerzeep van de Goodfella’s Smile
  • Een een Ipa om de adventsbox compleet te maken voor mannen van the Alpha Men en Eggens Craft Beer

Je besteld de box hier bij the Alpha Men

Wil jij jouw man dus graag verwennen, zomaar of met een heerlijk cadeau dat ècht alleen voor mannen bedoeld is? Dan is deze adventsbox een schot in de roos. Doe nu je voordeel met deze limited edition box en wees er snel bij. Want op=op. En als dat het geval is dan moet je zelf weer écht op zoek naar een verrassing voor je liefje. Of je vader 😉 .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven