Leuke bier adventskalenders

De feestdagen staan weer voor de deur en dus vliegen ook de adventskalenders om je oren. Tegenwoordig is er eigenlijk van alles wel een adventskalender te vinden, zo ook diverse adventskalenders met bier.

En wat is nu leuker dan de dagen tot aan Kerst af te tellen met een heerlijk (speciaal)biertje? Of je nu een man of vrouw bent, ontdek samen met ons enkele geweldige adventskalenders om deze feestelijke traditie te vieren.

adventskalender met bier

8x de adventskalender met bier van 2023

In onze zoektocht naar de lekkerste bier adventskalenders zochten we er acht voor je uit. Sommige zijn nog in pre order, anderen worden direct al verstuurd. Aan jou de keus voor welk (speciaal) biertje je gaat, of dat je liever kiest voor een adventsbox.

1. Beerwulf Bier Adventskalender 2023

Met de Beerwulf bier adventskalender, die verkocht wordt door Special Beer Packs, beleef je de magie van Kerstmis én kun je genieten van de beste bieren die achter elk deurtje te vinden is. Het design van de box is niet veranderd ten opzichte van voorgaand jaar, want waarom iets veranderen wat al een succes is?!

Ook dit jaar hebben ze weer de 24 beste bieren van diverse brouwers voor je uitgezocht en ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils in zit. Het bier komt van brouwerijen zoals Lowlander, De eeuwige jeugd, Sierra Nevada en nog veel meer.

Laat je dus verrassen door deze hemelse biertjes in zowel blik- als flesvorm, of wanneer je toch te nieuwsgierig bent bekijk de inhoud op de website van Beerwulf. Prijs: €92,05

 2. Brewdog adventskalender 2023

Ook  Brewdog heeft dit jaar weer een geweldige adventskalender samengesteld met daarin 24 blikjes smaakvolle biertjes.

In dit pakket vind je een assortiment van tijdloze klassiekers, innovatieve brouwsels, unieke samenwerkingen en feestelijke eenmalige blikjes bier waardoor deze adventskalender bovenaan ieders lijstje zou moeten staan. Deze Brewdog adventskalender is het perfecte cadeau voor anderen, of jezelf.

Je vindt de Brewdog adventskalender via hun eigen website. Prijs: €69,95

3. Dare to drink different adventskalender

Via de website van Gall en Gall vond ik de enige echte Dare to drink different adventskalender met daarin twintig verschillende speciaal bieren van twintig verschillende bierbrouwerijen.

Denk bijvoorbeeld aan bieren van KEREL uit België of Van Moll uit Eindhoven. Naast de twintig speciaal biertjes zitten er in de kalender ook nog vier leuke premiums waaronder een Dare to drink different proefglas.

Tijdens het openmaken vind je ook nog eens bij elk biertje een QR code waarmee je achtergrondinformatie krijgt over het desbetreffende biertje.

Deze speciale bier adventskalender is onder andere online te verkrijgen via Gall en Gall. Prijs: €59,99

 4. Adventskalender Beer Experience Box

Wil je aftellen tot aan de feestdagen met een unieke bier-experience? Dan is deze Beer Box echt iets voor jou. In dit pakket vind je diverse klassieke bieren zoals Tripel Karmeliet, Leffe en Kwak, maar ook verschillende craft bieren zoals Ginette, Birra Del Borgo en Goose Island.

Niet alleen vind je 24 verschillende speciaal bieren in deze box, maar ook extra informatie over de drinktemperatuur en eetcombinaties per biertje achter elk deurtje.

Deze Beer Experience Box adventskalender is bij Gall en Gall uitverkocht, maar wel nog beperkt via deze website te verkrijgen. Prijs: €49,99

5. Bier Adventskalender 2023 – Merry Beermas

Je zou haast denken dat we nu alle diverse bier adventskalenders wel gehad hebben, maar het tegendeel is waar!

Want deze Merry Beermas adventskalender, die te verkrijgen is bij Craft Only, is er eentje waar een aantal bieren inzitten die nergens anders te verkrijgen zijn. En welke echte bierliefhebber wil dat nu niet?

Vierentwintig dagen lang mag jij genieten van een speciaal craft biertje uit onder andere Nederland, België, Duitsland, Italië, Amerika en Schotland.

Je bestelt deze adventskalender vol biertjes via de website van Craft Only. Prijs: €79,99

6. Mr. Hop Beer Bible adventskalender 2023

Wat een geluk is het toch om elke dag van de maand december een vakje open te mogen maken van jouw Beer Bible en daar telkens weer een nieuwe verrassing te ontdekken.

Wat er achter die deurtjes te vinden is? In ieder geval een selectie van 24 verschillende en unieke bieren die liefdevol door Mr. Hop zelf zijn uitgekozen. Deze bieren zijn afkomstige van diverse brouwerijen over de hele wereld en er zitten maar liefst 17 verschillende stijlen in om te ontdekken.

Ben je een echte bierliefhebber dan heb jij vast ook wel de app Untappd op je telefoon staan? Gegarandeerd dat je met deze bier adventskalender een aantal nieuwe check-ins hebt op deze app.

De voorraad van deze Mr. Hop Beer Bible is beperkt, dus weer er snel bij via de website van Mr. Hop. Prijs: €99,95

7. Alcoholvrij bier Adventskalender 2023

Naast dat de bier adventskalenders hun opmars maken, is ook het alcoholvrije biertje niet meer uit de samenleving weg te denken. En begrijpelijk, want hoe je vroeger maar weinig keus had kun je nu genieten van vele verschillende soorten alcoholvrije en alcoholarme (speciaal)bieren. Dat is dan ook precies de reden dat het Alcoholvrij Bierhuis met veel zorg deze adventskalender hebben samengesteld. In deze alcoholvrije adventskalender vind je een collectie met ambachtelijke bieren die je nergens anders zult vinden.

Je bestelt deze Alcoholvrij Bier Adventskalender via het Alcoholvrij Bierhuis. Prijs: €65,-

8. Adventskalender bier Aldi

De afgelopen jaren lag er ook altijd vanuit supermarkt Aldi een adventskalender met bier in de winkels. Verwacht wordt dat het ook dit jaar het geval zal zijn, gezien de populariteit van deze adventskalender.

Echter op het moment van schrijven is er nog niets bekend over deze bier adventskalender. Verwacht wordt dat hij halverwege november in de folder komt te staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven