De leukste adventskalenders voor vrouwen

We kennen allemaal de beauty adventskalenders wel, daar zijn vrouwen natuurlijk dol op. Maar wist jij dat er ook nog andere type’s zijn? Zo heb je een adventskalender voor vrouwen met parfum, of bijvoorbeeld met bier.

Hieronder lees je welke andere leuke adventskalender voor vrouwen je kan vinden los van de beauty adventskalenders.

adventskalender voor vrouwen met thee, geurkaarsen, edelstenen, chocolade, en ga zo maar door, volop inspiratie

5x leuke adventskalenders voor vrouwen (zonder make-up)

Is jouw partner, moeder of vriendin geen beautyfreak maar wil je haar wél graag verrassen met een toffe adventskalender, dan zijn onderstaande exemplaren een prima idee voor de vrouw die jij in gedachten hebt.

thee adventskalender in zakjes om op te hangen
Bron: van Bruggen thee
theedoos adventskalender
Bron: Bol.com

1. Adventskalender met verschillende thee soorten voor vrouwen

Bij verschillende bedrijven kan je een mooie adventskalender voor vrouwen vinden met bijvoorbeeld verschillende theesoorten.

Zo heeft van Bruggen een toffe kalender die je heel eenvoudig aan een touwtje in de kamer (of keuken kan hangen), of waarbij je de theezakjes op een rekje kwijt kan als je dat liever hebt.

En bij Bol.com vind je deze mooie witte theedoos (in verschillende kleuren verkrijgbaar) met heerlijke theeën. Het bijzondere van deze adventskalende voor vrouwen is dat je deze als een boek opent.

ayurvedische theesoorten adventskalender

Ook Yogi tea heeft een adventskalender met 24 verrassende Ayurvedische theesoorten in een mooie cadeauverpakking. Een klein feestje om t egeven en helemaal om te krijgen natuurlijk!

erotische adventskalender voor vrouwen
Bron: Easytoys

2. Erotische adventskalenders

Wie denkt dat een adventskalender altijd ‘braaf’ moet zijn heeft het helemaal mis. Ook een erotische adventskalender kan je tegenwoordig in de schappen vinden.

Hoe leuk is het om je partner te verrassen met deze toffe adventskalender voor vrouwen? Zo weet je zeker dat zij zich de komende tijd niet hoeft te vervelen en dat er voldoende afwisseling in de slaapkamer mogelijk is voor de komende maanden.

Hierboven kan je alvast stiekem een kijkje nemen bij de inhoud van deze Naughty & Nice adventskalender.

adventskalender met sieraden
Bron: the Green Lady
sieraden adventskalender
Bron: Finaste

3. Sieraden adventskalenders

Deze adventskalenders zijn echt voor vrouwen die houden van wat bling bling. Want de adventskalender van the Green Lady met hierin 24 stuks sieraden is niet mis natuurlijk. Trendy gouden messing sieraden om jezelf (of een ander) iedere dag mee te verwennen.

Maar ook de Finaste adventskalender voor vrouwen mag er zijn. Het zijn welliswaar ‘maar’ 11 pakjes om open te maken in plaats van de oorspronkelijke 24 vakjes, maar hij ziet er wel heerlijk exclusief uit.

4. Adventskalenders met choclade voor vrouwen

Natuurlijk mag een adventskalender met lekkere chocolade niet ontbreken in deze lijst, want een groot deel van de vrouwen is dol op chocolade natuurlijk.

chocolade in je adventskalender
milka chocolade adventskalender

Zo heeft bijvoorbeeld Tony Chocolonely een adventskalender waarvan je zéker weet dat de chocolade lekker is. Maar ook Milka heeft een smakelijke choco variant ontwikkelt.

edelstenen adventskalender
Bron: Bol.com

5. Edelstenen adventskalender

Ken jij een vrouw die interesse heeft in edelstenen? Verras haar met een edelstenen adventskalender zodat ze verder kan werken aan haar persoonlijke ontwikkeling en een diep dive kan maken in haar hobby.

Alle edelstenen zijn voorzien van de naam zodat je op internet heel makkelijk na kan zoeken wat ze voor je kunnen betekenen.

Op Bol.com vind je verschillende varianten van deze adventskalender voor vrouwen.

adventskalender voor vrouwen met geurkaarsen
Bron: bol.com
sojakaarsen adventskalender
Bron: Myflame

6. Adventskalender voor vrouwen met geurkaarsen

Zeker in de periode die we tegemoet gaan is het heerlijk om regelmatig een geurkaarsje in huis aan te steken.

Niet alleen qua gezelligheid als de avonden langer worden, maar ook voor de lekkere geur natuurlijk. Even heerlijk ontspannen met een geurkaarsje aan en de dag aan je voorbij laten gaan.

Yankee candle heeft uiteraard weer een adventskalender voor 2023 waar wij vrouwen lekker van kunnen genieten.

Maar is je partner of je vriendin duurzaam bezig? Dan is de rechtse variant adventskalender wat voor haar, deze bevat namelijk biologische sojakaarsen!

bloembommetjes in een adventskalender, lekker duurzaam!

7. Vrouwen adventskalender voor de duurzame tuinliefhebber

Voor de tuinliefhebbers is deze duurzame adventskalender voor vrouwen een groot succes.

Het Werled Natuur Fonds heeft een toffe adventskalender vol met bloembommetjes voor in de tuin. De bloembommetjes zijn gemaakt in Nederland met biologische, wilde bloemzaden en natuurlijke klei, nutriënten en kleurpigmenten.

Ze kunnen overigens het hele jaar door gezaaid worden en bloeien vanaf het voorjaar. Leuk vooruitzicht toch?

vegan adventskalender
Bron: Koro

8. Lekkernijen adventskalender

Tja, welke vrouw maak je hier niet blij mee. Een adventskalender met lekkernijen, maar dan wél een vegan variant. Dat is dubbelop mooi!

De adventskalender zit vol Vegan lekkernijen in zoete en hartige variant.

9. Bier adventskalender, maar dan voor vrouwen

Gebrouwendoorvrouwen bracht afgelopen jaar een prachtige adventskalender op de markt. Of dat ze dit jaar weer een adventskalender produceren dat is nog niet bekend, maar is ‘jouw’ vrouw een bierenliefhebber dan zou ik dit zeker even in de gaten houden.

10. Zelf een adventkalender maken voor vrouwen

De beste tips ever. Zoek een adventskalender die je zelf nog kan vullen, of maak zelf een adventskalender en vul deze met allenmaal kleine cadeautjes of juist met lieve briefjes, voor iedere dag één.

Zeker weten dat de vrouw in kwestie helemaal dol gaat zijn op deze persoonlijke en zelf samengestelde adventskalender waar je extra tijd in hebt gestopt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven