Vakantiekilo’s verliezen door 100% natuurlijk afslankpoeder uit de afslankknol

De eeuwige strijd tegen de kilo’s. Voor mij een terugkerend fenomeen, vandaar dat ik er ook regelmatig over schrijf. Ik probeer zo nu en dan wat uit en bereid me nu al voor op de maand september. Vakantie achter de rug, lekkere etentjes en wijntjes op een terrasje… je kent vast wel wat dat doet met je lijf. En ik ben ook geen twintig meer 😉 . Herken jij dit? Dan moet je misschien ook even verder lezen, want er is iets nieuws op de markt. Dit keer een afslankpoeder uit de afslankknol. Getest hebben we hem zelf nog niet, want hij is namelijk nog maar net op de markt hier in Nederland, maar veelbelovend klinkt het wel.

afslankpoeder afslankknol

Lees ook: afvallen door koolhydraatarm eten, Linda viel 44 kilo af!

Afslankpoeder uit de Chineese afslankknol

In China wordt deze afslankknol al veel langer gebruikt. En veel langer is hierin nogal een understatement. Al eeuwenlang worden de heilzame knollen van de Dioscorea Oppositifolia plant in China toegepast tegen obesitas.

Poeder om af te vallen

Ik weet het, het klinkt te goed om waar te zijn. Toch wijzen de testen uit dat dit afslankpoeder van de knol vetopbouw in het lichaam voorkomt. Universiteit Leiden heeft dit ontdekt tijdens onderzoeken in de afgelopen jaren. Toepassingsmogelijkheden van de afslankknol worden onderzocht om het op een gegeven moment als medicijn tegen obesitas in de markt te zetten. Zover is het echter nog niet.

Maar uit cijfers van CBS en RIVM blijkt dat vorig jaar bijna de helft (49,2 procent) van de Nederlanders boven de achttien te kampen had met overgewicht. Dat is aardig wat! Tijd om massaal af te vallen?

In China gebruiken ze deze knollen dus al eeuwen als (genees)middel. De reden ook waarom de knol tegenwoordig op kleine schaal geteeld wordt in Nederland. Helaas nog niet op grote schaal voor de consument. Vandaar dat het bedrijf Healthy Me gestart is met activiteiten om verse knollen in China ter plaatse te bewerken tot ruw poeder.

Biologisch afslankpoeder uit China

Het bewerken van de knollen gebeurt onder strenge hygiënische omstandigheden zonder enige toevoeging en met behoud van de specifieke kenmerkende ingrediënten van de afslankknol. Hiermee wordt een 100% biologisch en plantaardig afslankpoeder vervaardigd.

Suiker wordt in het lichaam omgezet in vet. Hierdoor ontstaat vetophoping en neem het vetgehalte en dus het gewicht toe. Het belangrijkste kenmerk is dat de knol (en dus ook het pure poeder ervan) deze vetophoping tegengaat en het vet klustert en op natuurlijke wijze uit het lichaam afvoert. Eet je 20 gram afslankpoeder van deze vetverterende afslankknol per dag dan wordt dit proces in gang gezet. Je kan het afslankpoeder bijvoorbeeld door je yoghurt of door een smoothie heen doen. Je kan het zelfs gewoon over je avondeten strooien.

Resultaat bij dagelijks gebruik?

Zoals iedereen weet zijn gezond en gevarieerd eten in combinatie met bewegen (sporten) de basis voorwaarden om vet te kunnen verbranden en af te vallen. Gebruik je hiernaast ook het afslankpoeder dan zal het al aanwezige lichaamsvet gaan verbranden waardoor je op natuurlijke wijze (bij dagelijks gebruik) 3 tot 5 kilo per maand kunnen verliezen.

Ingrediënten afslankknol

De afslankknol bevat een aantal essentiële ingrediënten die de vetophoping voorkomen. Ten eerste is de knol (en dus ook het poeder) rijk aan Mucus Fluid. Mucus Fluid is een lichaamseigen slijm wat voornamelijk bestaat uit eiwit en water. Vooral het eiwit zou de de onderhuidse vetopslag verminderen. Daarnaast bevat het een hoog gehalte aan cellulose. Hierdoor heb je een eerder gevoel van verzadiging. De koolhydraten die in de knol en het afslankpoeder zitten zijn complexe koolhydraten. Complexe koolhydraten bevatten vitamines, mineralen en vezels waardoor je stoelgang verbetert. Niet te verwarren met de enkelvoudige koolhydraten die juist aanzetten.

Voedingssupplementen om af te vallen

Natuurlijk, er zijn talloze manieren om af te vallen. We hebben er hier ook al meerdere besproken. Zelf val ik het meeste af tijdens stressperiodes, zoals een verhuizing of bij drukte op het werk. Geen aanrader. Je kan namelijk wel afvallen door weinig te eten, maar erg gezond is dat natuurlijk niet. En de kilo’s komen er dubbel zo hard weer aan als je weer gaat snacken. Vaak is het trouwens niet eens zozeer zaak dat je minder gaat eten. Anders eten kan ook al heel wat kilo’s schelen.

Maar kom jij nu niet van die laatste kilo’s af, zonder dat je hele gekke dingen gaat uithalen? Nou, wie weet is dit afslankpoeder dan een optie.

Mocht je het proberen, laat me zeker even weten wat het resultaat bij je is! En als ik in september niet snel weer op mijn ‘normale’ gewicht zit dan ga ik misschien ook eens een paar maandjes wat poeder van afvalknolletjes verorberen!

Meer informatie over dit product vind je hier.

 

[button color=”grey” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.mamsatwork.nl/brood-op-de-plank/”]#broodopdeplank[/button]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven