Afvallen met voedingssupplementen: iets voor jou?

De zomer komt er weer aan, en hoewel we daar natuurlijk niet over gaan klagen, betekent dat wel dat er weer werk aan de winkel is. En dan hebben we het niet alleen over tuinieren of het scheren van die plekjes die de hele winter geen zon hebben gezien. Ben jij ook alweer druk bezig om je lijf bikini-proof te krijgen? Dan ben je niet de enige: een op de acht Nederlanders heeft een BMI hoger dan de maximaal toegestane 25 punten en is regelmatig bezig met proberen af te vallen (of is daar op zijn minst over na aan het denken 😉 ). Heel internet staat er bol van! Overgewicht bepaalt niet alleen hoe je er in je bikini uit ziet: veel erger is dat het allerlei vervelende gevolgen voor je gezondheid kan hebben. Tijd om er wat aan te doen dus! Heb jij al eens gedacht aan afvallen met voedingssupplementen? Het was niet mijn eerste idee, maar nu ik er toch mee geconfronteerd word wil ik wel een poging wagen.

afvallen met voedingssupplementen

Natuurlijk zijn er ondertussen al meer diëten en trainingssessies ontwikkeld om mee af te vallen dan dat er kilo’s overgewicht in de wereld zijn. Logisch dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet en misschien niet zo goed weet waar je moet beginnen – en waarmee. Heb ik ook last van. We gaan hier dan ook niet de zoveelste afvalmethode promoten. In plaats daarvan zijn we op zoek naar vrouwen (of mannen) die er voor ons een willen testen. Heb jij interesse in afvallen met voedingssupplementen? Lees dan zeker even door!

De methode

Vitals is al sinds 1988 gespecialiseerd in voedingssupplementen. De focus ligt bij hen op hoogwaardige voedingssupplementen om op natuurlijke wijze een goede gezondheid te verkrijgen en te behouden, waarbij in de producten de dosering, opneembaarheid en de werkzaamheid van de ingrediënten centraal staan. In dat kader hebben ze ook een product wat gebruikt kan worden voor afvallen op natuurlijke wijze. Ze hebben dan ook veel onderzoeken gedaan naar de voedingsbehoeften van mensen en hoe je lichaam er op reageert als aan deze behoefte wel of juist niet voldaan wordt. Vitals stelt dat door veranderingen in onze landbouw en voedselproductie, en ook in ons eetpatroon, onze voeding steeds minder belangrijke voedingsstoffen bevat. In dat geval kunnen voedingssupplementen ervoor zorgen dat eventuele tekorten worden aangevuld en dat je je snel weer fit voelt. En je kan er dus sneller mee van die overtollige kilo’s af komen.

afvallen met voedingssupplementen

Het voedingssupplement FytoSlank helpt je bij het afvallen. Het bevat natuurlijke stoffen, zoals de Guarana bes bijvoorbeeld, die er om bekend staat de vetverbranding te stimuleren. Een combinatie van verschillende (maar allemaal natuurlijke) extracten zorgen voor een optimaal effect. Proefpersonen in studies verloren 7,4 cm in taille omvang. Een waar BMI-gevecht! Wanneer je FytoSlank gebruikt als aanvulling op een dieet en dat combineert met extra lichaamsbeweging zou dat zelfs nog meer kunnen worden – maar dat horen we natuurlijk graag van jou!

Wil jij ook afvallen met voedingssupplementen?

Heb jij interesse om de methode voor afvallen met voedingssupplementen van Vitals drie maanden te testen (en te beoordelen)? Vertel ons dan in een berichtje waarom jij nou juist de aangewezen vrouw (of man!) bent om deze veilige FytoSlank methode te gaan proberen. Wij (lees:ik) wil graag samen met jou de uitdaging aangaan en beoordelen of dit nu wat uithaalt of niet…

Doe je mee? Uit de aanmeldingen kies ik 3 proefkonijnen die samen met mij gaan afvallen door middel van het gebruik van voedingssupplementen. Wat ik van jou verwacht? Een regelmatige update van hoe het met je gaat en 2x een stukje tekst over de resultaten. Je kan je aanmelden tot 7 juni 2016.

Niet afwachten of je mee mag doen maar zelf bestellen? Dat kan uiteraard ook.

 

afvallen met voedingssupplementen

 

15 gedachten over “Afvallen met voedingssupplementen: iets voor jou?”

 1. Joyce van de Pas
  Joyce van de Pas

  Erg moeilijk hoor dames, want ik gun het jullie allemaal, maar helaas gaat dat niet. Inmiddels hebben we drie winnaars (hier en op facebook) die mee mogen testen, dus hou de test in de gaten, wie weet raak je overtuigd!

 2. Ik zou maar een kilootje of 5 willen kwijtraken… Maar dat gaat echt zó moeizaam! Ik zou dus graag met je meetesten!

 3. voor mij hoeven er niet veel kilo’s af, 2 a 3 maar. Misschien dat dat net lukt met de voedingssupplementen. Want eerlijk gezegd heb ik er een hard hoofd in, maar laat ze het tegendeel maar bewijzen, ik wil wel meedoen.

 4. Like Like. Graag doe ik mee! Ik vind (recensies) schrijven leuk. En afwegen van mijn eten minder leuk 😉
  Dus ja,dan is dit echt een uitkomst.
  Zou er graag 12 kg af willen, maar met een kickstart lijkt me dat minder moeite! Lets goooo

 5. Ik zou ook wel mee willen doen. Mijn zoontje is nu 20 maanden en moet nog steeds 10 vd 30 kg kwijt. Ik ben er n beetje klaar mee, maar heb n stok achter de deur nodig. Dat zou dit mooi zijn met de updates en stukjes!

 6. Avatar foto
  Albertine van Veldhuizen

  Als er bij iemand resultaat te boeken valt is het bij mij….
  Toen ik 13 jaar geleden zwanger werd van de eerste woog ik 63 kg….4 kinderen verder weeg ik 30 kg meer….en de jongste is al 4 1/2…
  Door iets netter te doen ben ik de afgelopen paar weken 3 kg afgevallen, but that’s not enough!
  Ik wil veel verder terug op die weegschaal!
  Mijn BMI geeft niet aan dat ik te zwaar ben….maar VEEL te zwaar…
  Ik doe graag met je mee!

 7. Ik zou me ook hraag afmrlden. Ondanks dagelijks bewegen, sporten en letten op wat ik eet, krijg ik die laatste 7 kg er niet af. En na 3 jaar ben ik er wel klaar mee. Dus please pick me ….

 8. Al voor mijn zwangerschap was ik te zwaar maar nu wil het echt niet meer verdwijnen. Dus ik kan wel wat hulp gebruiken. Aangezien ik tijdens mijn zwangerschap zwangerschapsdiabetes had is het ook extra belangrijk om af te gaan vallen. Ik zou heel graag uit willen proberen of dit middel mij kan helpen!

 9. Ik zou het super graag willen proberen !!
  Ik ben nu 2 weken koolhydraat arm aan het eten..ik vind het lekker en ontdek steeds meer wat ik dan nog wel kan eten, maar het gewicht gaat tergend langzaam naar beneden..ben inmiddels 37 en merk dat het zo makkelijk niet meer gaat..ik ben heel erg benieuwd of dat met de juiste aanvulling in supplementen wel zal lukken.

  1. Joyce van de Pas
   Joyce van de Pas

   Hi Sabrina, als je wilt dan mag je meedoen. Mail me even je adresgegevens door zodat we het pakket kunnen opsturen!

 10. Ik wil graag meedoen om van die zwangerschapskilos af te komen. Ik ben gemotiveerd want ik ben klaar met dat overgewicht.. Dus ik ga duimen…

 11. Ik wil graag die zwangerschapskilos kwijt. Ben al begonnen maar het lukt me niet echt.. Dus wil graag mee werken en kijken of het werkt. Ben gemotiveerd om af te vallen omdat ik klaar ben met overgewicht.. Ik ga duimen…

 12. Avatar foto
  Misha van den Goorbergh

  Zou de zomer dan echt komen? Of denkt het weer, net als m’n lijf, wacht nog maar even??
  Ik ben graag proef persoon! Ben heel benieuwd of dit helpt!

 13. Ik zou heel graag deze supplementen testen! Na een spannende periode waarin mijn man is geopereerd is het tijd om mijn schouders er weer onder te zetten en gezonder te gaan eten. Met drie kleine kinderen kan ik wat extra energie goed gebruiken! Ik hoop dat ik een van de gelukkigen mag zijn om te gaan testen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven