Ahoy Captain! Win een navy Kidzroom rugzak.

Rugzakken hebben we genoeg! Maar ja. Allemaal roze hè, dat heb je met twee meiden.
Prinses Lillyfee, K3, zeemeerminnen, inmiddels een paardenschoudertas voor de oudste en (hoe kan het ook anders..) een Frozen rugzakje voor de jongste.

Het werd tijd om daar eens wat variatie in te brengen. Een stoere rugzak voor de kleine man des huizes!
Offshore collectieIk heb gekozen voor de nieuwe navy collectie van Kidzroom. Om precies te zijn voor de Ahoy Captain, zoals hierboven links bovenin afgebeeld. Het donker- en lichtblauw gestreepte kinderrugzakje is niet al te groot qua afmetingen en is met de verstelbare contrasterende rode banden geschikt om te dragen door dreumes, peuter en kleuter. M’n kereltje van 15 maanden liep er direct mee rond alsof hij niet anders gewend is.

Vadobag Totaal

Komend voorjaar gaat mijn dreumes naar de peuterspeelzaal en tot die tijd verblijft regelmatig bij mijn ouders zodat ik mijn werktijden flexibel kan indelen. Hoewel het rugzakje voldoende ruimte biedt voor een uitgebreid lunchpakket en reservekleding, wordt hij voor nu nog even gevuld met noodvoorzieningen 😉 .
In het voorvak, achter een brede stevige rits, zitten een viertal luiers keurig op een rij. Aan de buitenkant passen aan beide kanten achter een elastisch netje een drinkfles. Raadzaam is, indien er aan beide kanten eentje geplaatst wordt, deze beide of wel, of niet te vullen..voordat de dreumes uit balans raakt 😉
Hoewel mijn mini-hulk een stormbaan aan zou kunnen, houd ik het maar bij 1 flesje en stop deze in het grote vak, tezamen met luierdoekjes, een XXL hydrofiel laken, billenzalf, reserveromper en Rob, zijn favo knuffel. Mocht er iets lekken, geen nood, want de binnenvoering is geplastificeerd. Daarbij is het gebruikte materiaal van goede en stevige kwaliteit. Het valt niet als een plumpudding in elkaar wanneer ik ‘m wegzet.

Kidzroom heeft naast deze nieuwe Offshore en Ahoy Captain series ook andere erg leuke stoere, fruitige en kleurige collecties. De afbeeldingen op de rugzakjes zijn vrolijk eenvoudig en herkenbaar voor de allerkleinsten.

Vadobag Totaal 2

Zelf ben ik ontzettend fan van de We Care verzorgingstassencollectie. Zo goed als alle accessoires van de babykamer (van mijn inmiddels dreumes) bevatten een ster. Grijs of blauw. Als ik destijds van deze collectie wist had ik het wel geweten! Geweldig toch?!

Vadobag Totaal 3

Maar voor nu..pakken we zwemluiers, een zwembroekje en een handdoek in. Ahoy Captain!

De Kidzroom kinderrugzakjes zijn verkrijgbaar bij kinderspeciaalzaken en via bol.com.

Wil jij ook een Ahoy Captain rugzakje winnen voor jouw kleine kapitein? Vul dan snel het onderstaande formulier in! Deze winactie is verlopen en gewonnen door Melissa van Stipdonk.

 

 

6 gedachten over “Ahoy Captain! Win een navy Kidzroom rugzak.”

 1. Super leuk zo’n rugzak voor als Koen in december ook naar school mag. Wat op dit moment niet zou mogen ontbreken is een reserve onderbroekje, hij wil nog wel eens een ongelukje hebben. Al gaat het gelukkig steeds beter. En straks naar school misschien wel die leuke Woezen en Pip drinkbeker en lunchbox die ik hoop te winnen 😉

 2. Avatar foto
  Jacques (Opa) Leliveld

  .. wat erin gaat..? dat bepaalt zijn moeder.. maar in ieder geval een schone zakdoek met opschrift.. OPA lief

 3. Avatar foto
  Linda Franchi

  Wat een gezellige rugtasjes zijn dit erg mooi.
  Ik doe ook graag mee voor mijn jongste mannetje, na de zomervakantie is hij “eindelijk” ook aan de beurt om naar de bassischool te gaan net als zijn broertje en twee zusjes.
  Een nieuwe rugtas / schooltas is dan natuurlijk erg leuk, je moet immers toch goed voor de dag komen 😉
  Buiten het broodtrommeltje en zijn drinkbeker weet ik zeker dat koikoi zijn knuffelbeertje de eerste weekjes ook mee gaat naar school.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven