Hamsteren, ook bij Albert Heijn online!

Het is geen weer om boodschappen te doen, in ieder geval niet live in de winkel! Dat, en het feit dat het gewoon een stuk makkelijker is, maakt dat ik steeds vaker bij Albert Heijn online boodschappen doe. En nu kan je nog hamsteren ook!

Afgelopen weekend hadden wij een enorm gezellig vriendenweekend. Met 15 vrienden sportief en gezellig in de Ardennen. Dit weekend wordt om de beurt door een paar vrienden georganiseerd. Een van de vrienden die het dit jaar organiseerde is kok, dus we zaten gebeiteld met het eten. Lekker bbq-en met zijn allen.

Hamsteren 600x100

 

Hamsteren bij Albert Heijn online

Al jaren doen ook de vrienden die het organiseren boodschappen voor dit weekend. Dat kost een aantal uren om voor 15 man (en vrouw 🙂 ) voor een heel weekend van alles in huis te halen. Ontbijt, lunch, diner en niet te vergeten drank en versnaperingen voor tussendoor of ’s avonds. En nog nooit is er iemand op het idee gekomen om via Albert Heijn online te bestellen. Hoe dom!

Maar dit jaar dus wel. De kok in ons midden is degene met het meeste verstand, dat blijkt wel 😉 . Onzettend handig, want hij kwam de dag ervoor pas terug van vakantie. De dag erop werd de stoep door Albert Heijn online netjes volgezet met kratten die hij weer in zijn bus kon laden voor het weekend. Ah.nl is dan ook veelvuldig onderwerp van gesprek geweest dit weekend.

Hamsteren doe je bij de Appie zo zie je maar weer 😉 . Wat wil je nog meer met dit warme weer. Vanuit je koele huiskamer je boodschappen doen zonder te sjouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven