Samen genieten, ook als je niet alles mag eten. Win dit speciale kookboek vrij van allergenen.

‘Samen genieten, ook als je niet alles mag eten’. Zo is de subtitel van het kookboek ‘Sterren van de Hemel’ van Larisse van der Haar-Buijze. Een kookboek met een missie. Iedereen laten genieten van eten ‘vrij van veel’ zonder iets te missen. Met ‘vrij van veel’ doelt Larisse bijvoorbeeld op veel ingrediënten die voedselovergevoeligheid ten gevolge hebben. Een speciaal kookboek vrij van (de meest voorkomende) allergenen dus.

allergenen-kookboek

Inspiratie kookboek vrij van allergenen

Bij het ontwikkelen van de recepten is haar zoontje Daan* haar grootste inspiratiebron. Zijn grootste wens -dat iedereen moet kunnen genieten van lekker eten, zelfs als zij ‘niets’ mogen- is hetgeen wat Larisse drijft en wat haar creativiteit laat broeien.

En creatief is ze. Van sauzen tot salades en pasta’s en van soepen tot burgers, koekjes, stamppotten en toetjes. Je kan het zo gek niet bedenken of Larisse heeft een alternatief recept waar je van kan genieten. Ik zag zelfs een satésaus staan gemaakt zonder pinda’s!

De tips over het zelf maken van zongedroogde tomaatjes en het recept van spaghetti van courgette heb ik per direct opgevolgd. De courgettini is hier in huis één van de favorieten, zelfs bij de kids. Heerlijk!

Kook je graag, maar sta je liefst niet al te lang in de keuken, is een van de gezinsleden allergisch voor een x-aantal ingrediënten, of krijg je eters waarvan je weet dat tenminste één van de eters niet alles mag hebben? Dan is dit kookboek -vrij van allergenen-  een musthave voor in je keuken. Trouwens, ook als je gewoon graag afwisselt en weer eens toe bent aan wat nieuwe recepten, dan is dit boek een aanrader. Hier wordt hij in ieder geval regelmatig gebruikt en koken we inmiddels zo nu en dan zonder allergenen (ook zonder speciale reden).

En wie weet verrassen we jou binnenkort ook met dit kookboek. We mogen er van Larisse namelijk 2 weggeven! Wil jij graag in aanmerking komen voor dit boek? Vertel ons dan op facebook onder deze post waarom, want daar zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar! En vergeet ook niet om onderstaande formulier in te vullen. De winactie loopt tot 25 juni 2015.

Deze winactie is gesloten.

1 gedachte over “Samen genieten, ook als je niet alles mag eten. Win dit speciale kookboek vrij van allergenen.”

  1. Ik merk dat mijn voedselovergevoeligheid toe aan het nemen is, krijg steeds vaker uitslag, darmklachten, etc. Ook mensen in mijn omgeving hoor ik steeds vaker opmerkingen hierover maken. Hoogste tijd om mijn voeding aan te passen, ik hoop dat dit boek mij hierbij kan helpen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven