Allerhande box, de maaltijdbox van de Albert Heijn voor 2 -5 personen

De Allerhande Box. De ene ‘eetbox’ na de andere steekt de kop op. We hebben hier al heel wat boxen mogen ontvangen en zo ook de Allerhande Box.

Het is op zich geen verrassing dat ook de Albert Heijn met een box op de proppen komt en het schoenmaker-blijf-bij-je-leest principe gaat hier dan ook niet op. Ik denk dat het uitstekend bij het supermarkt wezen past om naast online bestelmogelijkheden ook gelijk de mogelijkheid aan te bieden om een maaltijdbox af te nemen. Sterker nog… het zou raar zijn als een Allerhande box achterwege zou blijven 😉 .allerhande box

We hebben hier een box uitgeprobeerd van 3 maaltijden, omdat ze op het moment dat ze de Allerhande Box in de markt zetten alleen dit type hadden. Inmiddels is er ook een 2-persoons inspiratiebox. Voor 4 personen betaal je € 49,00 en daarmee heb je voor drie dagen een hoofdmaaltijd. Voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. Hiermee is de box niet veel duurder of goedkoper dan alle anderen die we getest hebben zoals bijvoorbeeld Hellofresh. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van de Allerhande Box ten opzichte van alle andere maaltijdboxen ?

Review Allerhande Box

Er is toch een overduidelijk verschil tussen de Allerhande Box en de andere boxen die we tot nu toe getest hebben. We zetten het voor je op een rijtje.

allerhande box recepten

Voordelen van de Allerhande Box

  • minder gecompliceerde gerechten
  • geen abonnement

De Allerhandebox maakt gebruik van wat eenvoudigere recepten. Niet eenvoudig in de zin van niet lekker, maar gewoon minder gecompliceerd, wat ik persoonlijk voor kinderen wel een pré vind. Nu lusten die van ons redelijk wat, maar als het ècht aparte gerechten worden dan haken ze toch sneller af. En niets vervelender dan een kind wat niet eet. Dat vind ik dus een voordeel.

Je hebt geen abonnement, dat vind ik ook een voordeel. Komt het een een keer een week niet uit, of lijken de recepten je niet lekker, dan bestel je gewoon niets! En wat ik daarnaast nog erg handig vind is dat je op deze manier ook nog andere producten kan bijbestellen zonder dat je servicekosten of bezorgkosten hoeft te betalen. En dat is juist hetgene wat me tegenhoudt om normaal gesproken online te bestellen.

Nadeel Allerhande Box

Als nadeel kan je zeggen dat je geen keuze hebt in wat je eet, er zijn drie recepten en daar moet je het mee doen (niet kiezen kan natuurlijk ook een voordeel zijn 😉 ), er is geen vegetarische Allerhande Box èn de kippedijen die er bij ons inzaten daar zat wel heel veel vet aan. Nu neem ik normaal gesproken geen kippedijen dus ik weet niet helemaal of dit erbij hoort ja of nee, maar persoonlijk vond ik dat niet tof. De helft van het bakje kip kon zo de prullenbak in.

allerhande box afval kip

Buiten dat hebben we heerlijk gegeten van de Allerhandebox. Daarnaast was het ook weer gezellig samen koken. Manlief heeft zijn uiterste best gedaan om er wat van te maken en niet alleen voor de foto 😉 . Hieronder nog een kiekje van het lekkers wat uiteindelijk in deze dagen geserveerd is… niet noodzakelijkerwijs in volgorde van smaak!

De homemade saté viel in ierde geval bijzonder goed in smaak.

allerhande box sate
Homemade saté uit de Allerhande Box

allerhande box mexicaanse wrap

Mexicaanse wraps uit de Allerhande Box

allerhande box broccoli stampot
Broccoli stampot uit de Allerhande Box

Als er nu nog iemand een maaltijdbox ‘organiseert’ waarbij ook de afwas gedaan wordt, dan ben ik helemaal om 😛

allerhande box frank afwas

Allerhande Box post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven