Alpro Sojadrink +1 Complete Care: voor de allerkleinsten

AdvertisementHoera! Je kleintje is 1 jaar en dat betekent dat ze ‘mee mag doen’ met de groten! Een feestje was het bij ons. Natuurlijk omdat ze 1 werden maar vooral ook omdat we langzaam maar zeker afscheid namen van het baby-zijn. Begrijp me niet verkeerd. We hebben hier in huis genoten van onze baby’s, maar we genieten ook zeker van de tijd erna! Eerlijk gezegd genieten we steeds meer. Baby’s zijn leuk, maar peuters, kleuters en kinderen zijn leuker. En ons meisje is nu groot genoeg om de Alpro sojadrink +1 Complete Care te mogen testen 😉 .

Van baby naar peuteralpro-soya-drink

Je ziet je peuter steeds meer groeien en nieuwe dingen ontdekken. Ook communiceren wordt makkelijker. Je kan al zonder dat je bepakt en bezakt bent voor eventjes de deur uit en je hoeft steeds minder speciaal spul in huis te halen. Natuurlijk wordt je kindje nog nauwlettend in de gaten gehouden via het consultatiebureau en ben je zelf ook bewust bezig met wat belangrijk is. Genoeg drinken is één van die belangrijke items. Het Voedingscentrum geeft aan dat kinderen tussen de 1 en 4 jaar gemiddeld net iets meer dan een liter vocht per dag nodig hebben. Het lijkt wellicht veel, maar de meeste kindjes drinken heel makkelijk. Natuurlijk wisselt dat per dag wel wat, maar hou de grote lijnen in de gaten, dat is belangrijk. 

Ook niet vergeten: rauwe melk is voor die kleintjes niet goed. Daarom heeft Alpro sojadrink ontwikkelt speciaal voor kindjes die net baby-af zijn 😉 . Krijgen ze toch al die belangrijke voedingsstoffen binnen. Ze moeten er immers nog een heleboel van groeien!

Lees ook: Je kind naar de peuterspeelzaal, of juist niet?

Alpro Sojadrink +1 Complete Care drank

En dan begint het… wat een hoop verschillende drankjes kom je tegen in de supermarkt. Natuurlijk probeer je het allemaal zo gezond mogelijk te houden, maar afwisseling is ook belangrijk. Nu zijn wij zelf nogal ‘in to’ de Soja en prompt kom ik Alpro Sojadrink +1 Complete Care tegen. Alpro Sojadrink +1 is een 100% plantaardige groeidrink met aangepaste voedingsstoffen voor kinderen vanaf 1 jaar. Alpro Sojadrink +1 bevat calcium, vitamine D, eiwitten en jodium, die bijdragen aan een normale groei, terwijl ijzer belangrijk is voor de ontwikkeling van de hersenen. Ook niet onbelangrijk Alpro Sojadrink +1 is laag in suikers!

Alpro Sojadrink +1 Complete Care

Gebruik Alpro Sojadrink +1 Complete Care

Je kan met de Alpro Sojadrink +1 Complete Care een hele afwisselende maaltijd neerzetten. Gewoon als 100% plantaardige groeidrank bij een (spelt)boterham, lekker met een plakje kaas of kipfilet. Of -nog even ’terug’ naar the good old days- voor de kleintjes lekker opgewarmd ’s avonds uit een flesje voor het slapen gaan.  Ook lekker is het om door een fruithapje te mengen zodat deze wat smeuïger wordt.

Hier wordt de Alpro Sojadrink +1 Complete Care in ieder geval (nog) steeds gedronken. Alpro Sojadrink +1 Complete Care is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt en is van nature lactosevrij. Bevat geen koemelkeiwit, wel soja en is vrij van zuivel, gluten en tarwe.

Alpro groeimeter

Voor de fun heeft Alpro een mooie groeimeter beschikbaar gesteld waarop je het groter worden van je peuter stap voor stap kunt vastleggen. Leuk voor later! Deze groeimeter vind je op de site van Alpro. Ook lees je daar recepten voor de Alpro Sojadrink. Kan je lekker variëren voor je kleintje! Proost 😉 . 

Lees ook: Eén stap vooruit en weer 2 terug; de grillige ontwikkeling van mijn peuter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven