Amsterdam Slaapt: een literaire reis door het Amsterdams hotelleven

Een nachtje in een hotel, da’s verwennerij, toch? Maar wat zou je ervan vinden om iedere nacht in een hotel te slapen? Een heel jaar lang? En niet op allerlei verschillende tropische bestemmingen… Maar gewoon in ons koude kikkerlandje. In Amsterdam, om precies te zijn. Om toch wat variatie te hebben slaap je wel iedere nacht in een ánder Amsterdams hotel. Zou jij er trek in hebben? Ik ook niet 😉 . Maar reclamejongen & trendwatcher Vincent van Dijk deed het wel. Voor zijn boek, Amsterdam slaapt.

Wij doen het hem niet na… Maar dat hoeft dus ook niet! Je leest alles over de ervaringen van Vincent én de mooiste plekjes van Amsterdam in dit boek.

Lees ook: De mooiste plekken op Madeira om met kinderen te ontdekken

Amsterdam slaapt

Eigenlijk slaapt Amsterdam natuurlijk nooit. Dus de titel ‘Amsterdam slaapt’ lijkt op het eerste gezicht een beetje dubbel. Toch had ‘ie niet beter gekozen kunnen worden. Vincent van Dijk sliep namelijk een jaar lang iedere dag in een andere hotel in Amsterdam. Hij hield er een blog van bij, die uiteindelijk tot dit boek heeft geleid. Iedere dag vertelde hij zijn verhaal. Over de mensen in het hotel, het verhaal achter het hotel, de omgeving en het hotel zelf. Een deel van deze ervaringen werden gebundeld in het boek ‘Amsterdam Slaapt.’

Ben jij dol op Amsterdam? En de verhalen over de unieke inwoners van deze vrijgevochten stad? Dan is het boek Amsterdam Slaapt echt een aanrader. Het is zoveel meer dan een stadsgids met een opsomming van de mooiste hotels. Het boek vertelt een verhaal. Over de stad Amsterdam, diens inwoners en de gastvrijheid die er overheerst.

Nog even lezen… voor het slapengaan

Houd jij van boeken die lezen als een trein? Nou dames en heren, de noord-zuid lijn is niet vergeleken bij dit boek 😉 . Heerlijke literaire kost, zelfs voor het slapengaan. Is jouw interesse gewekt? Je koopt ‘Amsterdam Slaapt’ gewoon online, bij Bol.com. Maar klik ons niet te snel weg; wij mogen namelijk ook twee exemplaren weggeven.

Winnen?

Wij mogen twee exemplaren van het boek Amsterdam Slaapt weggeven! Wil jij hierop kans maken, beantwoord dan onderstaande vraag en doe mee!

Waar sliep Vincent van 18 tot 26 februari 2012?

Om mee te doen met deze actie dien je onderstaande spelregels te volgen:

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl waarin je het antwoord op de vraag zet
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

Deze winactie loopt t/m 10 april. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Met je baby naar een hotel, is dat nou wel zo’n goed idee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven