Angry Birds DVD: een spannend avontuur met drie pechvogels

Met een lach op je gezicht bereik je meer. Tenminste, dat heb ik altijd geleerd. Blijkbaar kan je het ook met een chagrijnig hoofd ver schoppen. Als je verder een aandoenlijk vogeltje bent, in ieder geval 😉 . Je raadt het misschien al: we hebben het over de Angry Birds. De boze vogels hebben de wereld veroverd. Eerst hebben ze iedereen, jong én oud, verslaafd gemaakt aan hun game. Wist je dat de Angry Birds app de meest gedownloade game ooit is geweest? Varkentjes en aapjes: we konden ze met zijn allen wel schieten. En deden dat dan ook massaal. Maar nu gaan de flierefluiters nog een stapje verder: Na de film is nu ook de Angry Birds DVD is uit.

angry birds dvd

Angry Birds, the movie

Heb jij je ook altijd afgevraagd waarom die vogels nou zo kwaad zijn? Daar kan je met de Angry Birds DVD eindelijk achter komen. De film neemt je mee naar een tropisch eiland waar vogels niet kunnen vliegen. De meeste gevederde vrienden kunnen daar prima mee leven en vermaken zich vooral met elkaar het hof maken. Ze zingen en dansen de hele dag door en genieten van het zonnetje – lekker zorgeloos en zo vrij als een vogel. Er zijn echter ook drie pechvogels op het eiland. Drie buitenbeentjes, die daar helemaal niet blij van worden.

Beter drie vogels in de hand…

De driftige Red, de razendsnelle Chuck en de licht ontvlambare Bomb (met érg kort lontje) horen er duidelijk niet helemaal bij. Dat leidt tot very angry birds en hilarische situaties. Gelukkig hebben de drie vrienden in ieder geval elkaar nog. En dat komt vooral goed uit wanneer er een invasie aan groene varkentjes op het eiland aan komt. Want je mag drie keer raden wie dan kunnen gaan uitzoeken wat er aan de hand is. Ook benieuwd wat die varkens op een paradijselijk eiland te zoeken hebben? En wat Red, Chuck en Bomb daaraan gaan doen? Dan is de Angry Birds dvd zeker een aanrader.

angry birds dvd

Je kan de dvd hier online bestellen.

Angry Birds DVD winnen?

Wij mogen twee exemplaren van de Angry Birds DVD weggeven! Laat in een reactie hieronder weten welke Angry Bird (Red, Chuck of Bomb) de favoriet van je kids of van jou zelf is. En wie weet kunnen jullie binnenkort genieten van de tropische avonturen op de Angry Birds DVD! Deze winactie loopt tot 30 oktober 2016 dus je moet er wel vliegensvlug bij zijn. Let op: deze winactie is verlopen. De winnaars hebben een berichtje ontvangen.

Worden jullie thuis ook zo blij van animatiefilms? Check dan ook even deze pareltjes!

58 gedachten over “Angry Birds DVD: een spannend avontuur met drie pechvogels”

 1. Hoor van meer mensen dat het een aanrader is. Ben benieuwd wanneer de film te zien zal zijn op diensten als Videoland en Netflix

 2. De hyperactief Chuck is de favoriete personage van mijn zoontje. Misschien omdat hij ook zo een beetje hyperactief is? ? Graag doe ik mee voor mijn nichtje die deze grappige film nog niet heeft gezien.

 3. Mijn kleinkinderen vinden ze allemaal leuk. Heb eigenlijk niet gemerkt dat ze een favoriet hebben,
  Die hebben ze waarschijnlijk wel, maar heb het nooit gemerkt.
  Het is een leuk stel, waar ik ook altijd erg om moet lachen, als ik met hen kijk.
  Voor mijn kleintjes doe ik graag mee.

 4. Chuck is helemaal geweldig !! Ben met mn stoere nichtje Lola naar de bios geweest en lijkt me leuk om deze dvd op haar verjaardag te kunnen geven

 5. Mijn zoon is weg van het explosieve vogeltje Bomb. Hij heeft wat moeite zich te beheersen wat tot grote hilariteit leidt.

 6. Avatar foto
  Miekske Dingens

  Bomb!!!!! <3 Heel graag een kansje voor onze kapoen, ideaal voor deze frisse periode om je op te warmen met een goede lach 🙂

 7. Bomb is bij mijn zoontje het meest favoriet omdat hij groot, stoer, opvliegend is en een kort lontje heeft, dan doet hij grappige dingen.

 8. Ooooooh’ mijn reden om mee te doen is omdat we hem hier nog niet hebben gezien!! Mijn favoriet moet ik dus gokken, maar ik denk bomb vanwege het opvliegende karakter :-)).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven