Anna Garssen, working mam van week 2

Anna Garssen woont in Utrecht en is mama van een prachtig zoontje van 6 maanden.

Als kind was op vroege leeftijd al duidelijk dat ze graag creatief bezig is: tekenen, schilderen, kleien, knippen en plakken, enz. enz.! Naaien leerde ze als kind van haar moeder. Ook als volwassene bleef ze bezig met creatieve dingen (zoals tekenen, schilderen, fotograferen, grafisch ontwerpen en natuurlijk naaien).

Creatief

Na haar studie psychologie ging ze aan het werk als webredacteur. Hiervoor was ze veel aan het schrijven. Omdat ze graag meer met haar creatieve brein wilde doen, volgde ze naast haar werk de opleiding tot grafisch ontwerper aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Een aantal jaar daarna is ze spontaan begonnen met het naaien van knuffelbeesten en dergelijke. Lekker weg van de computer en bezig zijn met haar handen. Dit beviel zo goed, dat ze er niet meer mee kon stoppen!

En dat heeft geleid tot de webshop Docka. Docka is een bijzondere webwinkel. Een webwinkel vol liefde en plezier. Bij Docka kun je prachtige knuffelbeesten krijgen, maar ook tassen en bijvoorbeeld babyslofjes. Alles met de hand gemaakt, vanuit het hart. En dat is terug te zien in de mooie spullen die ze verkoopt.

Een van de prachtige concepten van Docka is Koosie. Koosie is een knuffel die gemaakt is van een (oud) kledingstuk van jezelf, of een lapje/dekentje waar je vroeger als kind bijvoorbeeld al mee rond liep. Op deze manier krijg je een heel persoonlijke knuffel waar de liefde vanaf straalt!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top