Anouk zwanger van 6e kindje

Thumbs up voor Anouk! zwanger van kindje 6, ik doe het haar niet na. Eerlijk gezegd moet ik er zelf ook niet aan denken, ik heb mijn handen al vol aan 2 kinderen laat staan dat ik er nu nog 4 bij zou moeten krijgen om te entertainen 😉 .

Anouk stelt een vraag …

The Notorious B.I.G. #6️⃣✔️

Een foto die door anouk is geplaatst op

Waar ik me vooral over verbaas is dat iedereen zijn mening weer moet uiten over Anouk. Liefst lekker ongenuanceerd alles op social media plempen, daar zijn veel mensen goed in. Natuurlijk heb ik ook mijn mening, maar ongeacht wat dat is… vind ik het niet nodig om Anouk hierin persoonlijk aan te vallen. Overigens zijn er ook positieve reacties hoor, zelfs van vrouwen die jaloers zijn 😉 , ook al hebben ze zelf al 5 kinderen.

Ergens is mijn biologische klok gestopt met tikken na onze 2e aanwinst 😀 . Maar ik voel niets dan respect voor de vrouw die wij eigenlijk alleen als Rockchick Anouk kennen. Ze heeft nu eenmaal een heel ander leventje als ik en blijkbaar past daar voor haar prima een 6e kindje in! En hoe stoer is het om te kunnen roepen dat Anouk je moeder is, hé ik denk dat mijn kinderen dat nog wel zouden willen roepen!

Dat een baby in huis weer even het een en ander veranderd… ach ja, daar is ze zich inmiddels goed van bewust. Ik weet nog dat ik in het verleden ook riep dat ik een groot gezin wilde, net als bij ons thuis. Minimaal 4! Na de tweede wist ik niet hoe snel ik mijn wensen moest bijstellen. Een jongen. Een meisje. Allebei gezond. Ik kon me niets meer wensen. En dat gevoel is niet meer verdwenen. Het is goed zo.

Stiekem ben ik wel benieuwd naar Anouk en haar ‘kinderwens’. Zou ze met een 6e kindje ‘klaar’ zijn, of mag haar gezin nog groter? Op haar leeftijd kan het eigenlijk nog prima. Tuurlijk… risico’s zijn er altijd, en worden wellicht nog wat groter nu ze 40 jaar is, maar ze flikt het toch maar. Een fantastische carrière en straks een gezin met 6 kinderen.

Respect en een diepe buiging voor Anouk. En felicitaties natuurlijk. Dat het maar een mooie zorgeloze zwangerschap mag zijn en dat je nog maar veel mooie muziek mag maken, want daar maak je mij dan weer blij mee! xxx

Heb jij ook altijd zo’n groot gezin gewild?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven