Arie Boomsma is papa geworden van meisje Bobby Jo

Dat Arie Boomsma papa zou worden, dat wisten we al. Maar inmiddels weten we ook dat zijn vrouw bevallen is en daarmee is Arie papa geworden van een mooi klein meisje, genaamd Bobby Jo. Wat een coole naam! Bobby Jo is geboren op 1 Februari en werd vandaag wereldkundig gemaakt via Instagram, middels deze prachtige foto met kleine babyvoetjes (en een stoere arm eromheen).

Arie Boomsma papa

Ze is er! Bobby Jo Boomsma, 1 februari 2016. ♡

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

Vorige week al hoorde ik ‘ergens’ op tv dat het een meisje zou worden en zoals iedere papa doet stond ook Arie voluit te glunderen tijdens deze mededeling. Ik gok erop dat Bobby Jo niet zoveel moeite zal hoeven te doen om de show te stelen bij papa en dat ze hem met gemak om haar kleine vingertjes heen windt 😉 .

Hij en zijn vrouw Romy Boomsma-Houwer zijn afgelopen zomer getrouwd en Bobby Jo is hun eerste kindje.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven