Astrid Dinnissen, working mam van week 23

Hmmm…. ‘Working’ mom…O ja natuurlijk, dat ben ik!

Ik werd hierop geattendeerd door een bijzonder lief en voor mij belangrijk persoon in mijn..nou ja..mijn working mom zijn, maar daarover later meer.

Ik ben Astrid Dinnissen 40 jaar, uit Alverna, woon samen en ben mama van 3 ( 2 jongens van 8 en 6 en een meisje van 3) zit al zo’n beetje 24 jaar in het kappersvak, oei…..dat klinkt alsof ik al heeeel oud ben maar ik ben gewoon heeeel jong begonnen;-)

Momenteel werk ik nog als kapster 2 dagen in 2 verschillende salons. Dat was mijn eerste liefde, kapster worden, niet meer en niet minder, gewoon dat. In ieder geval lekker duidelijk als je voor studiekeuzes komt te staan op een leeftijd dat je amper kan inschatten wat voor persoon je bent en wat er allemaal nog op je pad gaat komen…

Kapster dus. Hoe vaak ik in al die jaren niet heb gedacht; Jaja..nou zit het haar wel leuk maar qua kleding laat je kansen liggen. Eureka! Wat zou het fantastisch zijn om het complete plaatje neer te zetten! Dat ik zelf behoorlijk op de hoogte was van what’s Hot, Hip and Happening wil niet zeggen dat je zomaar iedereen kan adviseren, dus volgde ik een opleiding als Imago Stylist. Als een vis in het water! Euhh en nu? Ik wilde heel graag voor mezelf beginnen…maar hoe?

Ik kwam in contact met Glancy van Elst, een collega stylist, zij heeft mij vanaf het begin alle vertrouwen gegeven, mij laten inzien dat ik het kan en zelfs een topper ben! Door die boost ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en werk ik ‘god zij dank’ freelance veel voor en met haar.

Ik weet van mezelf dat ik zakelijk nog moet groeien maar ik weet ook dat ik op mijn manier, en dat is door mijn pure enthousiasme, dicht bij de mensen sta. Ik wil het graag laag drempelig houden, dat niet alleen Personal Shoppen, deelnemen aan mijn Workshops,  voor de ‘Rich & Famous’ is maar juist ook voor ‘de gewone mens’, ze laten inzien dat kleding wel degelijk impact heeft, hoe klein het verschil ook. Aankleden moet toch; waarom zou je er dan niet even over nadenken voordat je iets uit de kast pakt? Kleding waarin je er goed uitziet, waar je blij van wordt, waar je omgeving blij van wordt! En als ik zie wat dat teweeg kan brengen en hoe je daarvan gaat stralen, straal ik minstens zo hard, nou.. hoe mooi is dat??

En dat is precies waarom ik naast mama ( ja hoor, gewoon schooltasjes vullen, zwemlesjes, snot poetsen, kus op de wonde, taxi spelen, en veel knuffelen, opvoedkundig zeer verantwoord bezig ben, maar nog vaker helemaal niet, ik blijf oefenen:-)) een.. hmmm…’Working’ mom ben. Het voelt alleen niet als werk, ’t is wie ik Ben!

Liefs, Astrid Dinnissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top