Attractiepark Toverland voor magisch mooie dagen met het hele gezin

Een dagje pretpark, daar zijn onze kids altijd wel voor te porren. En trouwens, papa en mama zijn er zelf ook niet vies van. Liever een dagje achtbaan dan je 9 tot 5 baan, nietwaar? Voor alle pretpark liefhebbers breekt er nu een gunstige tijd aan. De schoolvakanties zitten er immers weer op! En hoewel je in de zomervakantie wel extra tijd hebt om een park te bezoeken, zijn de wachtrijen dan ook standaard 3x zo lang. Hopelijk wordt het de komende periode weer wat rustiger. Zijn jullie al eens in Attractiepark Toverland geweest? Een aanrader!

Lees ook: De leukste attractieparken van Nederland

Pret(park) voor jong en oud

Het tofste vind ik het als een pretpark leuk is voor jong én oud. Dat betekent variatie in de attracties en een aankleding die zowel baby’s als bejaarden aanspreekt. Net zoals de Efteling bijvoorbeeld. Voor een dagje familieplezier is iedereen wel te porren, maar dan moeten er ook attracties voor het héle gezin zijn.

Gelukkig zit dat bij Attractiepark Toverland ook wel goed. Laat je niet misleiden door de naam: er zijn ook héle snelle achtbanen. Geen moeite met snelheid en rare kriebels in je buik? Dan is de Troy Area jouw place to be in Attractiepark Toverland. Oma’s en kleine zusjes kunnen beter in het Land van Toos worden afgezet. Of kijk met de hele familie je ogen uit in de Magische Vallei of het Magic Forrest. Maar pas wel op dat papa niet kwijtraakt in de Biergarten.

Attractiepark Toverland: altijd wat te doen

Attractiepark Toverland ligt in het Noord-Limburgse Sevenum. Hebben jullie er al eens een bezoekje aan gebracht? Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat we elkaar tijdens een van de Midzomeravonden zijn tegengekomen. Een pretpark, een zwoele zomeravond en als afsluiting een prachtige vuurwerkshow. wat wil een mens nog meer? O ja: tevreden kinderen. Maar dat zit na een dagje in attractiepark Toverland ook wel snor.

Toch moeten we even waarschuwen. Er zijn een paar dagen per jaar waarom Attractiepark Toverland al die vrolijke onschuld even kwijt is. En dat zijn misschien niet de beste dagen om met gevoelige kindertjes naar het park te gaan! Schrikken je kids snel? Of doe je het zelf in je broek door enge dingen? Lees dan vooral nog even door, en wees gewaarschuwd.

Entreeprijzen bij Toverland

Hieronder vind je de entreeprijzen van Toverland.

Lekker griezelen in Toverland

Eind oktober wordt er in attractiepark Toverland weer Halloween gevierd. Hou jij wel van een lekker potje griezelen? En doet je mini-me niet aan nachtmerries? Dan is het een echte aanrader. Vorig jaar waren er al 5 ‘scare zones’, maar daar komen er dit jaar nog 3 bij! Tijdens de Halloween Nights is het park geopend van 10:00u ’s morgens tot 23:00u ’s avonds. Een heleboel spanning voor de boeg dus.

Overigens is Halloween in attractiepark Toverland voor alle leeftijden. Er zullen dit jaar dus acht scare zones met elk hun eigen thema zijn. Sommige zones zijn erg eng, andere zijn ook voor kleinere kinderen leuk. Vergeet vooral niet de Halloween Toverstaf mee te nemen! Speciaal voor kinderen en papa’s en mama’s die erg bang zijn. Wanneer je de toverstaf aanzet zullen monsters en enge figuren op een afstandje blijven. Maar let op: De toverstaf werkt niet in alle scare zones… En hij mag niet mee naar huis, dus tegen de monsters uit je nachtmerries zal ‘ie niet meer helpen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven