Aya Naya, kleurrijk Deens merk voor kids

Het merk Aya Naya is in Nederland nog niet heel erg bekend. Daar wil RooZan Kinderkledingwinkel verandering in brengen. Aya Naya produceert hoge kwaliteit  kinderkleding. Dit Deense bedrijf is gestart in 2007 en komt vier keer per jaar met een nieuwe collectie.  Momenteel vind je de voorjaarscollectie van Aya Naya bij RooZan Kinderkleding. In het assortiment zitten voor meisjes de maten 4  t/m 8 jaar. Aya Naya heeft wederom een mooie en kleurrijke voorjaarscollectie neergezet en zoals altijd biedt ook deze collectie geweldige prints en kleurcombinaties die alleen leven in de fantasiewereld van kinderen. Daarnaast is het zo dat kinderen, kinderen zijn en blijven – met een limonadesnor en wilde paardenstaarten. Daarom wordt de Aya Naya collectie gemaakt van natuurlijke materialen en staat het draagcomfort voorop.

Roozan Kinderkleding is een webwinkel met kleding voor jongens en meisjes voor de leeftijden 3  t/m 12 jaar. Inoktober 2011 is RooZan Kinderkleding geopend en verkoopt de volgende merken: Aya Naya, Emoi , VinRose,  Linko en Chilong. RooZan Kinderkleding probeert een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. De mooie spijkerbroeken voor jongens en meisjes van Linko en Chilong zijn hier een goed voorbeeld van. De lijnen VinRose en Aya Naya onderscheiden zich door de vrolijke kleuren en het grote draagcomfort.  Net even anders dan anders.

MamsatWork heeft een mooie kennismakingskorting voor je geregeld bij Roozan Kinderkleding:

Bij een minimale besteding van  € 20.00 ontvang je een korting van 30%!  Vermeld kortingscode AYA NAYA bij je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven