Baan opgezegd, hoe nu verder ?

Ik heb beloofd jullie op de hoogte te houden van mijn escapades met betrekking tot ‘het zelfstandig ondernemen’. Nu ga ik nog niet precies verklappen hoe en wat, want het is wel concreet, maar nog niet overgedragen. Maar morgen is (als het goed is) de GROTE dag.

Ik zeg met name als het goed is, omdat ik hoop dat het weer geen roet in het eten gaat gooien. Morgenochtend vertrek ik naar Den Haag om de overdracht te doen van een webshop die ik over ga nemen. Een bestaande webshop dus, waarvan de huidige eigenaresse, omwille van tijdgebrek, een andere oplossing zocht. Niet direct een overname, maar uiteindelijk is dat een goede optie gebleken voor beide partijen.

Verder wil ik er nu nog niet op in gaan, behalve dan dat ik jullie wil verklappen dat het:

 • allemaal nieuw is
 • allemaal spannend is
 • allemaal leuk is
 • allemaal leerzaam is
 • allemaal veel tijd vergt
 • allemaal met kleding te maken heeft
 • allemaal uitzoekwerk vergt
 • allemaal voelt als hobby
 • en ga zo maar door

Jullie voelen het tussen de regels door al denk ik …. ik ben behoorlijk hyper op het ogenblik. Heb mijn eerste mail contact met een leverancier gehad, ben data in orde aan het maken van de gegevens die ik inmiddels al heb, heb intussen de belastingdienst gebeld omdat die zo handig zijn geweest mijn bestaande onderneming ‘op te heffen’, i.p.v. alleen de handelsnaam te wijzigen etc. etc.

Maar bovenal… ben ik vooral blij!

Blij met het nieuwe wat op mijn pad komt. En blij met de mogelijkheden hoe dit allemaal te combineren is met mijn gezin. Binnenkort meer …

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

6 gedachten over “Baan opgezegd, hoe nu verder ?”

 1. Tjonge, Joyce wat kan jij mensen nieuwsgierig maken 🙂 Ben benieuwd wanneer je een grotere tip van de sluier kan oplichten!

  Voor mij een heel herkenbaar verhaal: ontslag nemen en er uiteindelijk iets heel moois voor terugkrijgen. Ook voor mij was het vooral om een meer flexibele combinatie te krijgen tussen werk en zorg voor mijn gezin. En ik kan je vast verklappen: de eerste tijd is het druk zo’n eigen toko, en wennen om vanuit huis te werken maar dan … op een dag besef je dat het een super beslissing is geweest en dat je nog nooit zoveel energie hebt gehad!

 2. Hé Joyce, jij zit nu in Den Haag waarschijnlijk een basis te leggen voor …? Het bevestigt wat ik heel vaak tegen mensen zeg: Volg je gevoel en het komt goed, risico nemen is af te toe noodzakelijk! Heel veel plezier alvast gewenst!

 3. Spannend Joyce! Als jij jouw verhaal ook wilt vertellen op de website van Neem Ontslag!, stuur dan even een e-mailtje naar info[@]neemontslag.nl. Lijkt me erg leuk.
  Succes in ieder geval!

 4. Wat spannend.. als t echt officieel is feliciteer ik je pas hoor.. maar wat spannend zeg voor je!

  Ik wens je wederom veel succes maar dan met de toekomstige webshop 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven