Babassu meets me… persdag vol eerlijke geurtjes

Hello Monday! Een beter begin van de week is er eigenlijk niet…Een persdag op 6 oktober, aanwezig zijn bij de presentatie van exclusieve producten bij Babassu op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam én omgeven zijn door een luxe gevoel. Babassu is een winkel en een salon, waar je alles op het gebied van parfum, verzorging en cosmetica vindt. In deze strakke en trendy ogende zaak koop je de meest bijzondere merken waaronder, Abahna, Bloom and Blossom en Uermi en nieuwe producten van o.a. Perricone MD, Natura Bissé en Memo Paris. Of je geniet er van een van de vele behandelingen.

babassu

Inside Babassu

Eenmaal binnen overheerst de lekkere geur van de verschillende exclusieve parfums. Babassu heeft namelijk een groot assortiment parfums die niet verkrijgbaar zijn bij de ‘gewone’ parfumerie. Daarnaast vind je ook lifestyle producten als sieraden, linnengoed en thee. Loop naar binnen en ontdek waarom in deze winkel “hoofd uit, huid aan” de slogan is.

babassu

We hebben zo’n beetje alles geprobeerd, met toestemming natuurlijk, terwijl er gelijktijdig korte presentaties gegeven werden door de vertegenwoordigers van de merken zelf.

Zo was de vertegenwoordigster van ‘Bloom and Blossom’ uit de U.K. van de verzorgingslijn voor moeders en hun baby er ook! Dit merk is gecreëerd door twee schoonzussen Julia Yule en Christina Moss. De producten worden geproduceerd in de UK en bevatten geen geur –en kleurstoffen, parabenen en/of kunstmatige of giftige stoffen. Het brede assortiment bestaat zoal uit Anti Stretch Mark Oil, Cream, Bath and Showergel, leg and foot spray, en ga zo maar even door. Alleen de benamingen zijn al om van te kwijlen! In het Engels klinkt het sowieso beter vind je niet? ‘Leg and foot spray’… nice!  Met een stijlvolle wenteltrap betreed je de bijzondere kelder van het pand. Omgetoverd tot een aantal prachtige behandelkamers ademen deze vertrekken luxe en genot. De spa is aangekleed met Marokkaanse elementen en er heerst een relaxte sfeer.

Kortom, Babassu is dé perfecte plek om even helemaal te genieten! Het is een klein stukje paradijs midden in Amsterdam, waar je even niet je hoofd, maar je huid gebruikt.

babassu-winkel

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven