Baby Alive; voor alle poppenmoeders die nooit uit gezorgd raken

Een baby, daar heb je je handen vol aan. Trouwens, ook als ze uit de luiers zijn ben je nog wel minstens een jaar of 18 zoet. En als we het héél eerlijk bekijken blijf je eigenlijk een leven lang moederen. Toch weten velen van ons het al als we nog klein zijn. Wat we later willen worden? Mama! Zo ook Lotte. En dus zijn de meeste meisjes druk in de weer met mini-flesjes en luiers verschonen. De poppenmoeders. Wil jij jouw kleine meisje best een lesje moederen meegeven? Dan haal je een -bijna- levensechte ervaring in huis met Baby Alive. Wij hebben de Baby Alive in huis om er een review over te schrijven.

Check bij Listi.nl welke Baby Alive poppen er allemaal zijn en waar je deze het goedkoopste koopt.

baby alive review

Mama, mama, mama, Baby Alive doet haar best

Je wordt er als moeder mee doodgegooid: het woord mama. Toch is het misschien wel een van de mooiste woorden die er bestaan. Meestal dan. Ook kleine meisjes willen vaak maar al te graag moederen. Is jouw mini-me ook zo dol op haar poppen en knuffels? En trouwens, misschien oefent je zoon ook al wel op het vaderschap. Lekker geëmancipeerd!

Hoe dan ook, kinderen kunnen met poppen veel plezier hebben. Bovendien is het nog goed voor hun ontwikkeling ook. Door de ‘grote mensen’ na te doen leren ze, gewoon door met elkaar te spelen, een heleboel over onze sociale wereld. Ook stimuleert het hun fantasie, net als veel ander speelgoed van het jaar. Doe de poppenhoek dus voorlopig nog maar niet weg, speel zelf liever een keertje mee!

Wij schrijven met enige regelmaat reviews over poppen en eerlijk is eerlijk het verveelt niet snel. Tenminste, de komende jaren in ieder geval nog niet! Kan jij ook zo genieten van het spel van je kinderen? Dan hebben we hieronder weer een mooie review voor je. Met Baby Alive haal je namelijk weer een heel lief nieuw ‘kindje’ in huis.

Baby Alive review: zo moeder, zo dochter

Het is alsof ik een spiegel voor me heb. De manier waarop Lotte met de Baby Alive pop omgaat doet me verdacht veel denken aan de manier waarop ik met haar om ga. De Baby Alive interactieve pop is er eentje in een nieuw jasje. Persoonlijk moet ik nog even wennen aan die enorme ogen, maar dochterlief heeft daar geen moeite mee. De pop is er in vele varianten, dus waarschijnlijk zijn er weer een hoop die je mini-me in haar poppenbedje wil. Maar wat maakt deze interactieve baby pop nou anders dan al die andere?

De Baby Alive heeft maar liefst 80 verschillende bewegingen, woordjes en ’trucjes’. Zoals het vol plassen van haar potje, Lotte haar favoriete ‘funtie’. Ze kan overigens ook in de luier plassen, als de kleine mama er niet op tijd bij is, terwijl er toch echt geroepen wordt dat ze op het potje moet plassen. Dit baby’tje kan dansen, kushandjes blazen, en maakt allerlei lieve baby geluidjes. Als de kindjes uitgespeeld zijn wordt het tijd voor een dutje. Dan wikkel je Baby Alive in een zacht dekentje, en zal ze zachtjes gaan snurken. Te schattig vind Lotte dit. Nu is Lotte natuurlijk een beetje oud voor de Baby Alive review, maar duidelijk is wel dat als zij dit nog grappig vindt, een jonger kindje dit helemaal fantastisch zal vinden.

baby alive

 

Wat zit er bij de pop inbegrepen?

Een baby die zó veel kan komt ook met een hoop accessoires. De Baby Alive pop wordt geleverd met:

  • 2 flesjes
  • een potje
  • 1 setje kleding
  • een luier
  • ’n kammetje
  • decoratie stickers om de accessoires nog mooier te maken

Baby Alive is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, gevoelsmatig zal deze pop het meest gewaardeerd worden door kindjes in de leeftijd van 2-6 jaar.

Wil je graag nog meer reviews lezen? Check dan even Bol.com, er zijn al heel wat enthousiaste reviews geschreven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven