Baby Annabell pop, voor meisjes én jongens leuk!

Baby Annabell, misschien ben je al bekend met haar omdat jouw zoon of dochter poppenouder is van deze interactieve pop. Misschien ook niet. Wij vertellen je in ieder geval graag meer over Baby Annabell vanuit het perspectief van meerdere moeders die hun kinderen (meisjes én jongens) met de interactieve Baby Annabell pop laten spelen.

Baby Annabell interactieve pop, vanuit verschillende perspectieven bekeken

Update: De zachte en levensechte pop van Zapf Creations heeft sinds kort ook een lunchtafel en tijdens een heerlijke lunch in het prachtige restaurant Mama Kelly, mochten Eke Brouwer en haar zoon Max kennismaken met Baby Annabell, de lunchtafel en nog veel meer leuke accessoires. Hieronder lees je meer.

Meer informatie over Baby Annabell vind je hier

baby anabell interactieve pop

Max speelt óók graag met Baby Annabell

Helemaal thuis in de wereld van poppen ben ik niet. De laatste keer dat ik met een pop speelde is toch alweer een jaar of 25 geleden. Als moeder van twee zoons heb ik in den beginne wel een poging gedaan met een simpele pop en een buggy. De pop belandde al snel in een hoek en de poppenbuggy werd voornamelijk gebruikt om zoveel mogelijk autootjes in te vervoeren. Het liefst op een race-tempo. Omdat ik toch een beetje wars ben van dat meisjes met poppen en jongens met auto’s spelen (hello genderneutraal), vond ik het ontzettend leuk om kennis te mogen maken met Baby Annabell. En ook zoon Max van 5 speelt er inmiddels dagelijks mee.

Het is natuurlijk vooral ook leuk dat Baby Annabell een interactieve pop is. Ze drinkt graag water uit haar flesje en beweegt haar mondje als ze aan haar flesje zuigt. Na het drinken laat ze zelfs een boertje (tot grote hilariteit van de kleuter, overigens). Ook het spelen met Annabell zorgt voor veel plezier. Als je haar op je knie laat hobbelen lacht ze, en over haar buikje kietelen zorgt voor een hoop gegiebel. En soms laat ze dan ook wel eens een windje. Huilen kan ze natuurlijk ook, met echte tranen! Gelukkig gaat het troosten vrij snel, vooral met haar speentje. Ook dan zie je haar mondje weer bewegen. Als het tijd is om te slapen, kun je Annabell in slaap wiegen. Ze gaapt dan, doet haar oogjes dicht en valt lekker in slaap.

Baby Annabell draagt een rompertje en een mutsje. Daarnaast krijg je er ook een slabbetje, flesje, speentje en speenketting bij.

Baby Anabell lunchtafel

Baby Annabell’s lunchtafel

Hoe leuk is het als je kindje Baby Annabell naast haar flesje, ook eten kunt laten geven? De lunchtafel is net als Annabell interactief. De roze stoel heeft een lammetjesrugleuning en een interactief tafelblad. Samen met dit tafelblad en het lepeltje, kun je ontdekken wat Annabell het lekkerste eten vindt. Zo kun je kiezen uit worteltjes-, erwten-, of perenpuree. Maar ook rijstepap, pudding of vruchtencompote kan worden aangeboden aan Annabell. Op het tafelblad kun je de kommetjes op de schaapjes zetten.

De lichten en geluidjes geven dan aan of Annabell het eten wel of niet lekker vindt. Ook Annabell laat dan van zich horen. Ze murmelt blij als ze geniet van haar hapjes, maar kan ook protesteren als het haar tegenstaat. Door aan het flesje te draaien, kun je Annabel melk, appelsap of water geven.

Naast dat Baby Annabell leuk vermaak is, denk ik dat je zoon of dochter er ook echt van leert. Zo kun je denken aan geduld hebben en het verzorgen van de pop. Het lijkt me een ideaal cadeau voor een kindje wat binnenkort -of net- een broertje of zusje krijgt of gekregen heeft. Het kan dan met de ouders meegaan in de verzorging. Het is natuurlijk wel fijn dat je zoon of dochter zich kan ontfermen over hun eigen baby in plaats van hun nog fragiele broertje of zusje.

Eke is onder de indruk van het speelplezier van haar jongens

Ik moet bekennen dat ik onder de indruk ben van Annabell, maar nog meer over het speelplezier wat mijn zoons van vijf en een hebben met deze pop. En ja, soms ben ik het geluid wel even zat, maar ze heeft een knop waarmee je haar uit kan zetten. Overigens gaat ze automatisch uit zodra er even niet mee gespeeld wordt. Scheelt weer deschrikvanjeleven-moment als je op een donkere winteravond alleen thuis bent.

Daniëlle haar dochter werd grote zus en kan ‘oefenen met Baby Annabell

Over een aantal maanden wordt onze prinses een grote zus. Een hele verandering voor ons als ouders, maar natuurlijk ook voor haar. Tegenwoordig zijn er allerlei manieren om je kind voor te bereiden op de komst van een broertje of zusje. Er zijn tal van boekjes, filmpjes en voorbereidingstrucs te vinden op het internet. Het leek mij wel handig om haar alvast te laten wennen aan het woord ‘baby’ en wat dit betekent. Kort geleden kregen wij er dus alvast dit gezinslid bij; Baby Annabell!

baby annabell gaat slapen

Baby Annabell maakt van jouw kindje ineens een grote zus!

Voordat Baby Annabell door de koerier werd bezorgd in een grote doos, was onze dochter niet geïnteresseerd in poppen. Ik was dan ook erg benieuwd of Baby Annabell in de smaak zou vallen. Bij het open maken van de doos was de verbazing dan ook groot toen er een pop uit kwam. Annabel werd uitgebreid bekeken, en vooral de ogen met lange wimpers waren interessant.

baby annabell flesje

Baby Annabell verovert harten

Toen bleek dat Annabel kon lachen was het ijs gebroken. Baby Annabell werd door het hele huis gesleept en werd na een rondleiding door het huis zorgvuldig op een groot wit kussen gelegd. Het flesje van Annabel werd direct in haar mond geduwd, bijzonder hoe snel onze dochter door had wat de bedoeling van de fles was. Ook de speen werd zorgvuldig (lees: hardhandig) in de mond van Annabel gepropt toen er een huilend geluid uit kwam. Toen Annabel maar bleef huilen had onze prinses er genoeg van. Annabel werd op de grond gegooid en verwisseld voor een boekje. Maar toen het even later bedtijd was moest en zou Baby Annabell ook mee naar bed gaan. En jawel, het was voor ons weer de eerste nacht sinds weken dat onze dochter een hele nacht doorsliep!

Lees ook: Wil het doorslapen van je baby niet lukken? Wij hebben de tip voor je!

baby annabel knuffelen

Wat kan Baby Annabell allemaal?

Naast de speen en het flesje zoals ik hierboven heb beschreven kan Annabel ook plassen en tranen met tuiten huilen als je water in het flesje doet. Hierdoor heeft de pop dus veel functies die je kindje ook bij een ‘echte’ baby zal gaan zien. Ik heb gemerkt dat het voordoen van bepaalde handelingen (wiegen, kusjes geven en de luier verschonen) heel snel wordt nagedaan; super schattig om te zien natuurlijk.

Tip: Deze favorieten pop voor poppenmoeders vind je hier

Wieg je Baby Annabell zachtjes heen en weer in je armen of in haar wieg? Dan duurt het niet lang of ze sluit haar ogen en valt in slaap met tevreden snurkjes. Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je dit kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mondje en ogen tijdens het sabbelen – net als een echte baby! Wanneer je over Baby Annabell’s wang kriebelt, begint ze blij te brabbelen.

Deze pop is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

baby annabell

Baby Annabell is gewoon lid van het gezin!

Inmiddels beschikt Annabel ook over een eigen poppenwagentje en wordt ze met veel plezier door het huis, over straat en bij oma rondgereden. Nu de volgende stap; leren dat ook andere kindjes even met Annabel mogen spelen. Ik denk dat dit een goed voornemen voor 2017 wordt 😉 .

Lees ook: 10 uitspraken van een kersverse moeder versus een ervaren moeder

My First Baby Annabell®

Baby Annabell heeft trouwens zelf ook nog een zusje, namelijk My First Baby Annabell. My First Baby Annabell is ook heerlijk om mee te knuffelen en heeft nog wat speciale functies, zoals boertjes laten en in slaap vallen als je haar neerlegt. Zij is wat sneller stil dus en uitermate geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Hou je haar onder haar armpjes in de lucht boven je gezicht dan zal ze vrolijk lachen. Deze pop wordt geleverd met een flesje en een snoezig knuffeltje.

Meer weten over deze prachtige pop? Check de website.

Baby Annabell winactie

We mogen nog een mooie Baby Annabell pop weggeven. Denk je dat het iets voor jouw kindje is? Doe dan mee met onze winactie! Laat een reactie achter waarin je aangeeft waarom jij denkt dat jouw kindje een echte poppenmoeder zal zijn. De winactie loopt tot 20 December 2016.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

34 gedachten over “Baby Annabell pop, voor meisjes én jongens leuk!”

 1. Onze jongste dochter begint al voor haar knuffeltjes/de kat/haar oma te zorgen 😀 Met borstelen en flesjes geven enzo. Een eerste echte pop voor haarzelf zal ze vast heel wijs mee zijn!

 2. Dochter elise van 5 is een echt poppenmoedertje aangezien ze dolgraag een broertje of zusje zou willen maar deze mama moet daar niet meer aan denken 😉 ze heeft een babyborn die overal mee naartoe gaat, echter 1 pop is maar saai vindt ze, ze wil nog meer moederen 😉 dus ik doe graag voor haar mee

 3. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze WAANZINNIG leuke en levensechte pop Annabel! WAUW <3 Ohhhh ik heb een echte "poppenmama" hier thuis zitten 🙂 werkelijk alleen maar met poppen bezig! Ze zeurt ook al zoooooo lang om Baby annabel! Heeft ze een filmpje op youtube van gezien hihih.. hij is natuurlijk ook wel heeeeeeeeel leuk!! 😀 Ze is (helaas) enigskind.. een tweede wilde niet lukken 🙁 Dus een poppenzusje zou echt TE GEK zijn voor haar… net als een echte baby!! Brabbelt.. huilt, laat een boertje.. dat wil toch elk kind 😀 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen!! En JA! Mijn dochtertje heeft haar verlanglijstje voor haar verjaardag al af. en je raad al wat er op staat… 😉 SPANNEND! Ze gaat helemaal GEK worden als ik 'm zou winnen voor haar….ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 4. Ik zou het super vinden voor mijn dochter Nora
  Nora is nu iets te enthousiast net haar zusje fenna
  Ze speelt er mee maar behandeld haar ook als een echte pop af en toe iets te hard handig
  Het liefste is Nora de hele dag bezig met fenna aan en uitkleden en verschonen ze vind het super leuk tot ergenis van fenna want als het aan Nora ligt wel tig x per dag een schone luier daar trap ik natuurlijk niet in want dat kost super veel.. Nora wil fenna graag verzorgen zo maakt ze een flesje geeft fenna graag eten en knuffelt waar ze maar kan ? zou het zo leuk vinden als nora nu haar eigen baby krijgt ? zij haar baby ik mijn eigen baby ? heerlijk rust voor fenna ? ik zou het super vinden haar te verrassen met zo’n eigen echte baby wat zal Nora stralen van geluk

 5. Avatar foto
  Jolein koolske

  Oh wat een super schatje is baby Annabel ! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters want zijn echte mini me’s ? Zo schattig , ze zorgen altijd goed voor hun baby’s maar Zijn het soms zo beu want komt weinig reactie terug (lees dat het een action baby is dus geen extra functies hahah) . Als de baby kan plassen , huilen etc dan behandelen ze hier enk als echt kindje ?

 6. Ik denk dat mijn dochtertje een echte goede poppenmoeder zal zijn, omdat ze nu al rondhuppelt met haar knuffel aap. Het lijkt me erg leuk voor haar als ze voor Pop Annabell mag zorgen. Dan kan ze met een klein mensje spelen en knuffelen in plaats van de voor haar menselijke aap. Ik denk dat het goed is voor haar ontwikkeling te spelen met Annabell en dat ze dan makkelijker zal gaan praten en ze kan gaan spelen met vriendjes.

 7. Mijn stiefdochtertje is helemaal gek van deze poppen en behandeld alsof het goud is en onvervangbaar. Denk dat ze deze pop een hele goede thuis kan geven

 8. Mijn eerste dochtertje heeft nu sinds 3 maanden een zusje en ze is al helemaal zorgzaam en beschermend. Weet dus wel zeker dat deze pop in goede handen zal zijn bij haar

 9. Avatar foto
  Adriana de Ruiter

  Ik doe gráág mee voor ons nichtje! Ze is één jaar en we hebben nét gehoord dat haar mama een baby in haar buik heeft! Ik denk dat onze kleine Roos mama zeker na zal gaan doen met het deze pop! Lijkt me geweldig om haar met deze prachtige pop te mogen verrassen! 😀

 10. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  voor kleindochter lise, als mama met baby broertje quinn bezig is, kan zij ook haar eigen baby verzorgen

 11. Ik denk dat mijn dochtertje een echte goede poppenmoeder zal zijn, omdat ze nu al rondhuppelt met haar knuffel aap. Het lijkt me erg leuk voor haar als ze voor Pop Annabell mag zorgen. Dan kan ze met een klein mensje spelen en knuffelen in plaats van de voor haar menselijke aap. Ik denk dat het goed is voor haar ontwikkeling om te spelen met Annabell en dat ze dan makkelijker zal gaan praten en ze kan gaan spelen met vriendjes.

 12. Avatar foto
  Albertine van Veldhuizen

  Met 3 grote zussen heeft Daphne (5 jaar) heus wel poppen om mee te spelen, ….maar ze wil zo graag 1 echte eigen mooie pop die ze ZELF een naam mag geven en over mag moederen (en de baas spelen haha!)… Dit is haar kans …. en die gun ik haar van harte!!
  Ieder poppenmoedertje verdient eigenlijk een eigen poppen-baby….

 13. Avatar foto
  Linda Raaijmakers

  Onze tweeling Eva & Lucas zijn inmiddels grote nicht en neef van Tess (bijna 7 maanden) en ze zijn zo trots. Vandaar dat ik zeker weet dat dit echt iets voor ze is 😀

 14. Ik heb een kleindochter van drie jaar die een echte knuffelende poppenmoeder is. Zodra ze bij mij is, vraagt ze naar de poppen en de koffer vol poppenkleertjes. Dan kleed ze hen aan en weer uit. Knoopjes dichtdoen vindt ze het leukste. Lukt het niet, dan is het “Oma kun je mij helpen”. Haar gun ik een eigen babypop waar ik leuke kleertjes voor kan maken. Deze baby Annabell lijkt mij reuze geschikt voor haar. Ik denk dat ze heel erg blij zou zijn als ik haar deze pop zou geven. Voor haar doe ik graag mee. Ik volg je op Bloglovin, zoals altijd weer.

 15. Dat zou mijn meisje erg leuk vinden! Ze is net 4 en speelt zelf ook nog graag baby of andere (waaronder ik…) zijn soms ook aan de beurt om baby te spelen. Met zo’n leuke pop hoop ik dat wij wat minder baby hoeven te spelen en dat ze een geweldige poppenmoeder wordt

 16. Mijn dochter van 2 jaar zal het geweldig vinden om een eigen pop te hebben, ze wil nu namelijk graag met de pop van haar grote zus spelen. Dus baby annabell zal hier niets te kort komen. Nu maar duimen.

 17. Ik zou m heel graag winnen voor onze dochter. Nu pas 2 maandjes maar als ze op haar moeder lijkt zal ze dol op poppen worden. Tot die tijd mogen papa en zijn broer er nog mee oefenen zodat ze super getraind zijn in het “papavak” 😉

 18. Mijn dochter vindt baby’s helemaal geweldig. Ze wil in elke kinderwagen klimmen om de baby te zien en ze zal Baby Annabelle zeker prachtig vinden!

 19. Wat een leuke pop voor mijn nichtje van bijna twee. Ze overstelpt nu jaar pasgeboren broertje met knuffels en kusjes en loopt als haar moeder ‘m gaat verschonen ook al met luiers rond. Tijd dus voor haar eigen pop. Kan ze verder oefenen, zodat ze als ons kindje wordt geboren al weer veel heeft geoefend.

 20. Oudste dochter vind het fantastisch om voor poppen te zorgen. Jongste dochter doet ook graag mee. Een pop als deze zullen ze vast fantastisch vinden.

 21. Mijn zoontje is en echte poppenvader!! Hij heeft nu een simpele stoffenpop. Maar die gaat overal mee naar toe!! Ook krijgt pop ( zo noemt hij de pop ook) brood en drinken van hem. De ‘ haren ‘van pop worden gekamt. Hij heeft een doek om pop heen gewikkeld. En pop heeft een’ bed’ ( een bak met een dekentje). Wat zou het leuk zijn als hij nu zo een baby annabel zou winnen!!! Ik zien hem er al voor zorgen!

 22. Baby Annabell! Mijn dochter is een echt poppenmoedertje van 2, maar heeft al 2 mooie poppen. MAAR…ik zou deze pop heel erg graag voor ons nichtje willen winnen. Dit lieve meisje van 8 heeft het niet makkelijk gehad en haar moeder heeft geen geld voor een mooie pop. Ons nichtje is gék op onze dochter en een geweldig poppenmoedertje. Het is haar echt gegund! Nu ga ik keihard duimen!

 23. Zelf werk ik in de kraamzorg en ben ik moeder van een dochter van 3 jaar. Ze vind baby’s geweldig en is net als ik vroeger was.. een echte poppenmoedertje.
  Wat zal ze baby annabell leuk vinden! Kunnen we samen kramen bij baby annabell en kan ik haar leren wat ik andere mama’s en papa’s leer tijdens een kraamweek! Luiers verschonen, flesje geven, kleding aan en uit trekken. Leuk leuk! Kan daar nu al naar uit kijken!

 24. Mijn poppenmeisje was direct al een mama in de dop. Vanaf jongs af aan sjouwt ze al met knuffels en de pop van haar grote zus. Ze wil zooooo graag een echte pop.
  Dus doe heel graag voor haar mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven