Baby Born eenhoorn, review mèt winactie!

Met een poppenmeisje in huis kan het niet anders dan dat er een behoorlijke poppencollectie in huis is.
De Baby Born poppen hebben daarin een groot, zo niet het grootste, aandeel in.  De überschattige First Love pop, de super zachte pop en de interactieve ‘harde’ pop. Waar we nog geen kennis mee hadden gemaakt is de nieuwste collectie van BABY born®: Wonderland.

BabyBornEenhoorn1

Een hele nieuwe wereld gaat open. Waar het eerst nog ging om vertroetelen, verzorgen en badderen van de poppen, stapt je kind nu een sprookjeswereld in.  Met een sprookjesachtige interactieve Wonderland Pop  met magische, feeën en heksen outfits. Om die magie nog eens te versterken is de collectie versterkt met een heuse interactieve eenhoorn. En wij (lees; moi, mijn dochter en zoon) mochten hem testen!

Pimp the magic up, Baby Born

‘Wooowwww!’ was de eerste reactie van mijn meiden. Natuurlijk moest alles (met spoed!) uit de verpakking.
Er zitten aardig wat accessoires bij: een zadel, kam, borstel, 3 haarclips en een stickervel.
‘Wooooowww!’ was de tweede reactie toen ik tegen de hoorn van de eenhoorn drukte. De hoorn licht op en er klinkt een vrolijke melodie met een lichte beat. Dat moest natuurlijk uitvoerig getest worden door alle aanwezigen. De meest hands-on van de 3 stortte zich al op de haarclips. De plastic clips raken echter snel stuk. Ze zijn eenvoudig weer vast te maken, maar steeds schiet het los.

Baby Born Eenhoorn Totaal

Mijn dochter van 4 kamde direct de mooi glanzende lange manen van de eenhoorn…en drukte zo af en toe nog eens op de hoorn. Ik vertelde haar dat haar Baby Born pop nu misschien wel kan paardrijden.
‘Echt??’ en ze stoof naar boven om de pop uit haar wieg te rukken. Ze werd, slechts gehuld in pyjamatrui en onderbroekje in het zadel gezet. En warempel, de pop bleef prima zitten, al zijn de proporties natuurlijk niet geheel op schaal. Maar in sprookjes kan alles!

Stickers plakken. Ze doen niets liever. Dus wat gebeurde er toen ik ze vertelde dat de stickers op de eenhoorn geplakt mochten worden? Nee dus. Tegen mijn verwachting in keken ze me eerst aan met een blik van ‘Weet je zeker dat ik die op de eenhoorn mag plakken?’ om uiteindelijk te beslissen dit toch maar niet te doen. Ik kreeg de indruk dat ze het zonde vonden… (ook voor het eerst gezien de stickersporen die ik soms aantref!) Nee, Elly de eenhoorn, daar zijn ze zuinig op….al is dat bestickeren natuurlijk een kwestie van tijd 😉 .

Conclusie: prima prijs-kwaliteit verhouding, jammer van de slecht sluitende haarclips maar de stickers voor op de eenhoorn maken veel goed. Interactief vind ik vrij optimistisch omdat enkel de hoorn oplicht en een melodie klinkt, máár… meer hoéft ook eigenlijk niet met alle bijbehorende accessoires en producten.

De Baby Born Wonderland Eenhoorn is verkrijgbaar bij speelgoedwinkels, de adviesprijs is € 44,99.

Wil jij deze interactieve Baby Born Wonderland Eenhoorn winnen? Doe dan mee met deze winactie: geef hieronder een reactie en deel dit bericht op facebook. Deze winactie loopt tot en met 22 november 2015.

 

 

66 gedachten over “Baby Born eenhoorn, review mèt winactie!”

 1. Met 3 dametjes in huis in de leeftijd van 5-4-2 is dit natuurlijk een geweldig cadeau! Ze houden erg van alle echte meidendingen en elke x als deze voorbij komt in de reclame op tv zijn de ‘oohhs’ en ‘aaahhs’ te horen!

 2. Mijn kleine prinsesje is al helemaal verliefd op deze schattige kleine eenhoorn sinds ze hem in de winkel zag staan.. ♡♡
  Dus nu maar flink duimen en hopen dat deze lieve eenhoorn dit jaar onder de boom zal liggen..

 3. Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zouden helemaal blij worden van deze Baby Born Wonderland Eenhoorn! Een eenhoorn spreekt helemaal tot hun verbeelding en wanneer het ook nog eens licht en geluid maakt worden ze helemaal vrolijk!

 4. Avatar foto
  Ramona Kluijtmans

  Droom ik, of is dat echt een eenhoorn? Zie jij hem ook? BABY born Interactieve Eenhoorn is een prachtig vriendje voor onze BABY born en voor alle feeën, elfjes en prinsessen. Oftewel mijn dochtertje van 5 jaar. Trots en betoverend galoppeert hij over de velden en door de wei, met zijn manen wapperend in de wind… Niks houdt ons nu nog tegen voor een tocht door het wonderland… Maar dan moet ik hem natuurlijk nog wel winnen voor mijn dochtertje. Moedertje en dierenverzorgster (nu al!) in hart en nieren.
  En ik kan je verzekeren, hier is ze uren zoet mee.

 5. Avatar foto
  Linda Raaijmakers

  Ooooooooooh, hier zou je onze tweeling Lucas & Eva zo blij mee maken. Vooral nu ze voor het eerst grote neef en grote nicht worden 😀 zo kunnen ze straks samen met tante Chantal moederen over hun baby. Om kans te maken volg ik je via de volgende Social Media:

  Groetjes Linda

 6. Woh ziet er echt heel erg gaaf uit! Vooral die hoorn die licht geeft in het donker. Dochterlief is bijna jarig….een top kado!

 7. Dit is het perfecte sinterklaas cadeau voor mijn 3-jarige dochter. Wat zal ze hier blij mee zijn. Ik ga maar alvast duimen, hoor.

 8. Avatar foto
  Joke Dezijn-Oosterling

  Wat ontzettend leuk voor mijn dochter van bijna 5! We zien nu steeds op tv de reclame voorbij komen van deze Baby born en eenhoorn en dat roept ze uit: die wil ik mama! Ik zou haar hier graag mee verrassen! 🙂

 9. Dat is echt superleuk voor mijn poppengek. Haar poppen zijn alleen wel regelmatig ziek…ze kan zich uren vermaken met de poppen die naar het ziekenhuis moeten. Dit levert weer nieuwe inspiratie op over een heel ander onderwerp.

 10. Avatar foto
  Sabine Hensens

  Echt SUPER lief! Mijn dochter Mara is een echt poppenmoedertje maar ook dol op elfjes, feeën, sprookjes en dus ook eenhoorns…Wat een goede combinatie is dit!!
  Ik zou het echt GE-WEL-DIG vinden als Sinterklaas dit leuke cadeau voor haar in de zak zou willen stoppen 😉

 11. Ik heb hier een echt meisje meisje wat dol is op poppen, paarden, en stickers. Dit cadeau kan niet anders dan in de smaak vallen!

 12. Avatar foto
  michael nooyen

  Mijn dochter zeurde mij de oren van mijn kop om dit.. nou als ik het hier kan winnen heb ik ook weer even rust 😀

 13. wat een fijne actie van mamsatwork. Wat lief dat jullie spelen voor Sint, ik hoop dat Emma straks een verrassing in de bus vindt! Dat maakt haar dolblij 😉

 14. Wat leuk! Deze stop ik graag en met gemak,
  in Sinterklaas zijn grote zak.
  Als pakjesavond daar is en de spanning stijgt,
  en iedereen hoopt dat ie wel iets krijgt.
  Is ie daar, de magische eenhoorn, een droom die wordt vervuld,
  twee meidenharten met blijdschap gevuld.
  Een mooier cadeau vind je niet snel,
  en dat allemaal dankzij mamsatwork.nl

  Liefs, Bianca

 15. Zó? Dat is een schitterend kado?
  Ik denk dat mijn kleindochter een gat in de lucht springt van blijdschap, als ze dit onder de Kerstboom vindt.

 16. Avatar foto
  Lin van de Werf

  Dit is perfecte sinterklaascadeau voor mijn nichtje. Als ze zou weten dat het van mij komt en niet van sinterklaas, zou ik meteen haar lievelingstante zijn, dat weet ik zeker!

 17. Wow mijn dochtertje is echt een poppen meisje. Wat zou ik haar graag zo’n mooie pop cadeau willen doen voor Sinterklaas. Vooral omdat ze met papa en mama altijd naar Fantasie Festivals gaat en ze altijd weg smelt bij de eenhoorns, nu kan ze zelf met eentje rondlopen als ze dit wint. Zou geweldig zijn

 18. Avatar foto
  marieka waalwijk

  ik zou heel graag winnen voor elin want ik ben voorhaar broertje een mooie trui aan het maken dus zouhet wel leuk zijn als zij ook een mooi cadeau krijgt

 19. Avatar foto
  Mirella stuiven

  Wow dit is echt zo gaaf! Hier zou ik mijn dochtertje zo blij mee willen maken! Luna wil heel graag het beste vriendinnetje worden van de Baby Wonderland Pop en samen met haar en de interactieve eenhoorn vele mooie avonturen en magie beleven! Echt heel erg leuk

 20. Lieve mensen,

  Mijn tweeling kleindochters willen maar een cadeau van de Sint en dat is een eenhoorn!

  Een eenhoorn oma is zo lief en zo bijzonder en mijn liefste wens-
  Toch trekt oma soms de grens.
  Mijn pensioentje en AOW is net genoeg om af en toe iets leuks te kopen-
  ook al blijven de kinderen hopen …
  op een EENHOORN zo leuk en zo lief en bijzonder-
  oma hoopt soms op een wonder!
  Negen kleinkinderen en allemaal lieve en grote wensen….en ik geef het ze zo graag…
  Dat is het enige oma wat ik vraag!
  Maar met een tweeling is dat dubbel en dat wordt echt te duur-
  misschien dat ik daarom dit berichtje stuur!
  Wie weet heb ik eens een keer geluk….
  en kan dit jaar pakjesavond niet meer stuk!

 21. Lief!!!
  Wie is er nou niet gek op een beetje magie, vooral voor de kinderkamer!
  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje dat in januari geboren zal worden. Eerst prachtig in de kinderkamer, totdat ze oud genoeg is om er zelf mee te spelen! De gedachten gaan nu terug naar mijn pop vroeger, Nienke, wat hadden wij er toen niet voor over gehad om haar op een echte eenhoorn te kunnen zetten!
  Zou je graag op facebook willen volgen, maar heb geen facebook :(. Waag toch een gokje :).

 22. Avatar foto
  chantal wollaars-Donath

  Mijn 5 jarige dochter zag de eenhoorn al in de winkel staan.
  Had geen idee of het wat zou zijn voor mijn meisje.
  Na deze blog weet ik het bijna zeker dat dit echt wat voor haar is!zou haar graag willen verassen dus doe heel graag mee met deze winactie.

  Groetjes de chantal mama van de 5 jarige jennifer

 23. Avatar foto
  Bianca Hoogduin

  Wow wat een geweldig leuke actie. Ik doe graag mee voor mijn dochters. Allebei dol op de Baby Born. Mijn jongste dochter ging van de week er uitgebreid voor staan, welke nieuwe outfit de Baby Born aan moest en in de winkel heeft ze de eenhoorn ook al gezien en het liefste meteen meegenomen. Nou kunnen mama en papa helaas niet alles kopen en Sinterklaas brengt ook niet altijd precies wat op het verlanglijstje staat, maar meedoen met deze leuke actie kunnen we wel 🙂 En duimen ook (y) en dat gaan we nu dus ook HEEL hard doen!!!!!

 24. Wij zouden er graag ons nichtje blij mee maken. Ze heeft van alles aan poppen en paarden maar een eenhoorn waar een eigen pop op kan is natuurlijk het ultieme!

 25. Oooh wat leuk! Doe graag mee voor mijn dochtertje van 5 jaar die gek is op haren kammen stickers plakken en spelen met haar poppen. Hoe leuk is het als haar pop ook nog paard kan rijden ipv in bed liggen hihi

 26. Mijn dochter is helemaal gek op paarden en een eenhoorn is natuurlijk toch een prachtig mystiek paard. Ik zou hem dan ook graag winnen voor mijn dochter.

 27. Avatar foto
  Linda Pijnenburg

  Wat leuk!!! Echt iets voor mn meisje.
  Ze is een echte paardenfan, dus dat moet goed gaan komen, pop en paard (:
  Deze staat dan ook hoog op t verlanglijstje….

 28. heel.leuk.
  ik heb een echte poppen kind thuis .
  Het zou een super kado voor haar wezen voor dr verjaardag 10 november.

 29. Avatar foto
  Fenneke van der Putten

  Wauw wat leuk. Ik denk dat Enya ( 2,5jr ) dezelfde reactie zal hebben als de meiden uit dit blog. Ze is helemaal gek op poppen en heeft hele verhalen met ze. Heerlijk om te horen

 30. Avatar foto
  Frederieke Geluk

  Ziet er leuk uit! Mijn dichter van 19 manden is gek op paardjes, dus een eenhoorn zal vast ook in de smaak vallen.

 31. WAUW! Dit is echt superleuk! Wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven.. ohhh dit gaat m’n meisje ook helemaal TE GEK vinden.. ze is helemaal weg van poppen.. EN van my little pony… ik zou zeggen.. dit is DE perfecte match 😀 Gegarandeerd urenlang speelplezier… wat leuk om te lezen hoe jouw kids op dit TE leuke speelgoed reageren.. denk dat mijn meisje hetzelfde zou reageren hihih.. ohhh dit zou toch echt het perfecte cadeautjes voor 5 december zijn 😀 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen.. zou dat blije koppie voor geen goud willen missen! SPANNEND! FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :*

 32. Ideaal om de review te lezen, helemaal met de leuke actie die er bij zit! M’n dame van 3,5 is momenteel erg veel met d’r babyborn zachte pop in de weer omdat ze in mei grote zus wordt! En laat ze nou net een groot liefde hebbe voor pony’s! Daarom doe ik voor haar graag mee :))

 33. Dit klinkt als het perfecte cadeau voor onze jongste dochter van 4 jaar. Een echte poppenmoeder die het geweldig zal vinden om voor deze baby en haar eenhoorn te zorgen!

 34. Al vanaf de eerste verjaardag is mijn dochter dol op paarden. En dan met name eenhoorns en alle bijhorende magie. Dit zou dus een prachtig cadeau voor haar zijn. Hier kan ze al haar mooie fantasie magie op uitleven…

 35. Avatar foto
  mechelina en jan

  wat zouden onze twee meiden dit geweldig vinden. Ze zijn dol op hun baby born pop. Wat zouden ze het leuk vinden om hun pop op een eenhoorn te laten rijden.

 36. Mijn dochter van 7 wil graag een baby born voor Sinterklaas dus wie weet is deze win actie geslaagd en als we winnen heeft ze hem nog voor 5 december binnen.

 37. Ik volg je al een tijdje en reageer ook regelmatig op een bericht. Maar dit is toch wel ultiem om deze eventueel te winnen voor de kleine meid als sint of kerst cadeau!

 38. Mijn beide dochters hebben zich hier al meerdere malen aan vergaapt. De oudste is dol op paarden en eenhoorns (als je hierover begint hoort ze je ineens wél). En de jongste is continue met poppen in de weer. Verzorgen, rollenspellen en mooi maken. Dit zou een prachtig cadeau voor ze zijn!

 39. Mijn dochter is echt een poppenkind. Baby born is dan ook favoriet hier thuis. Wel vreemd dat het paard en de pop samen niet nog extra geluid kan geven. Voor zover ik weet kan baby born dat met het wc’tje wel. Daarom heet de serie ook interactief. Maar zoals gezegd zal het vast niet nodig zijn, want het feit dat de hoorn licht kan geven, baby born er echt op kan zitten en de haren gekamd kunnen worden zal ook hier wel een hoop ge ohhhhhhh en ge ahhhhhhhh geven.

 40. Oh, dat zou een perfect (5-12) cadeau zijn voor mijn meiden. Ze zijn gek op hun babyborn poppen en gek op (playmobil) farytales. En zo willen zoooo graag op paardrijden….
  wat zouden ze deze eenhoorn fantastisch vinden!

 41. Zou ontzettend leuk zijn voor onze prinses.
  Op 5 december is ze jarig en ze heeft nog niet zoveel poppen. Zou dus een mooi cadeau voor haar zijn.

 42. Staat op nr1 van het verlanglijstje van mijn jongste dochter (3jr) Ze is de liefste poppenmoeder en gek op eenhoorns! Baby Born zal hier een prima thuis vinden

 43. Mijn dochter van zes zag deze Baby Born met eenhoorn en was meteen verliefd! Ik zou haar heel graag verrassen met dit mooie cadeau!

 44. Mijn dochter is er vanaf dag 1 verliefd op.. alleen is de prijs voor ons zo fors dat we het zelf niet zo 1,2,3 cadeau kunnen doen!

 45. Mijn dochter van zes zag deze Baby Born met eenhoorn en was meteen verliefd! Ik zou haar hier graag mee verrassen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven