Ben jij het nieuwe BABY Born model? Ze zoeken een poppenmama of papa!

Er is er een jarig hoera, hoera! En het feestvarken heet BABY Born. Je zou het niet zeggen als je de kleine spruit zo ziet, maar de wereldberoemde pop van Zapf Creation is al 25 jaar geworden. Reden voor taart en een feestje! Bij een feestje horen natuurlijk cadeaus, en de hoofdprijs die jouw kind kan winnen is wel een hele speciale. Je zoon of dochter zou namelijk zomaar het nieuwe gezicht van BABY Born kunnen worden. Een heus BABY Born model! Al komt zo’n modellencarrière natuurlijk niet vanzelf 😉 .

het nieuwe gezicht van baby born model

BABY Born: al 25 jaar in de luiers

BABY Born mag dan 25 zijn geworden, de uitstraling van de interactieve pop is weinig veranderd sinds ‘de geboorte’ in 1991. En in al die jaren zijn er al heel veel poppenmama’s én -papa’s met BABY Born groot geworden. Langzaamaan komen er dus steeds meer échte papa’s en mama’s die met de pop zijn opgegroeid, en hun kids er nu mee in de weer zien. Bijzonder! Mocht jij bij die ouders horen: helaas kan je zelf niet meedoen om BABY Born model te worden, maar jouw kind kan natuurlijk wél meedoen!

BABY Born model; het nieuwe gezicht

Is jouw zoon of dochter een echte BABY Born fan? Doet hij of zij niets liever dan luiers verschonen, kleertjes wisselen en flesjes geven? Dan is de wedstrijd rondom BABY Borns verjaardag wat voor jullie. Je kind kan namelijk het nieuwe gezicht van BABY Born worden!

nieuwe gezicht Baby Born

Zo doe je mee

Hoe je meedoet? Bij de BABY Born schappen in verschillende speelgoedwinkels vind je kleurplaten in de vorm van een kroontje. Ga er samen lekker voor zitten en knutsel een meesterwerk in elkaar. Zet hem op je hoofd, maak een foto en upload deze op de BABY born facebook pagina. Iedere 2 weken worden de foto’s die het meest geliked zijn geselecteerd voor de finale.

Weetje: MamsatWork mag ook een wildcard weggeven, hoe leuk is dat?

Is je kindje liever met een pop dan met kleurtjes en stiften in de weer? Dan kan hij of zij ook laten zien of er voldoende modellenskills zijn door in de speelgoedwinkel te poseren bij de speciale BABY Born totem. Maar uiteraard mag je ook voor een kiekje thuis gaan. Misschien handig voor het wat verlegener type? Wil je wel het kroontje hebben, dan kan je die hier alvast downloaden! Een BABY Born model met kroontje is helemaal top natuurlijk!

Kroontje pimpen?

Het kroontje pimpen kan je op allerlei manieren doen natuurlijk! Lotte heeft haar best al gedaan. Met stiften, glitters, stickertjes en plakband heeft ze haar eigen kroontje gemaakt. Nu jouw kroost nog! Veel plezier met knutselen 😉 .

De LIVE finale vindt plaats op 30 november in Den Haag.

Popmodel of topmodel?

Je zoon of dochter zou zomaar als model gespot kunnen worden. Even een modeshowtje oefenen is dus geen verkeerd idee! Is je kind niet zo’n poppetje, maar liever vadertje en moedertje aan het spelen? Dan kan je die modellencarrière beter even laten passeren. Blijft er wel extra tijd over om luiers te verschonen in ieder geval! Voor alle andere peuters zouden we zeggen: strike a pose 🙂

Andere leuke artikelen vind je hier:

 

1 gedachte over “Ben jij het nieuwe BABY Born model? Ze zoeken een poppenmama of papa!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven