Baby rompertjes voor de kerst; té schattig zijn deze kerst rompers

Ik mag dan zelf niet meer in de babytjes zitten, ik ben nog steeds heel gevoelig voor een hoog schattigheidsgehalte, zoals deze baby kerst rompertjes. Hoe lief zijn ze? Van het baby rompertje mijn eerste kerst tot aan een Santa Claus romper voor je baby, ze zijn stuk voor stuk fantastisch en ik kon het dan ook niet laten om ze aan jullie te laten zien. Zo’n baby romper voor kerst is leuk voor jezelf (uh, nou ja, voor je baby natuurlijk), maar ook om cadeau te geven.

baby romper kerst

Baby romper kerst, geheel in stijl met de kerst

Laten we vooropstellen, een baby rompertje moet fijn zitten. Dat geldt niet alleen voor een kerst rompertje voor je baby, maar voor alle babyspullen natuurlijk. Net als je eigen foute kersttrui, die trek je ook aan omdat hij lekker comfy is toch?

Goed, ik richt me dus op de kerst baby rompertjes die comfy zijn én schattig. Hier komen ze!

baby rompertje kerst

Hema kerst rompertjes

Bij de Hema hebben ze hele schattige baby rompers voor de kerst die uiteraard -zoals altijd-  mooi geprijsd zijn. In de winkel te vinden en online. Rood is leuk voor de kerst maar ik vind persoonlijk die grijze ook te mooi als kerst romper voor je baby, niet?

⇒ Hier vind je deze rompertjes

eerste kerst romper baby

Foute kerst baby romper

Haha, dat de kleine variant van de foute kersttrui waar we ieder jaar volop over bloggen. Hoe vind je deze dan?  Eigenlijk is het niet echt een kerst romper, maar eerder een kerst boxpakje. Doet er niet toe… hij is steengoed!

kerst romper baby

Santa baby, de échte kerst romper

TerStal komt met een kerst romper voor je baby waar ik echt helemaal stuk van ga. Ik zou er (bijna) weer voor aan een baby’tje beginnen. Dit is toch te grappig. Zou jij je baby zo’n rompertje voor de kerst aantrekken? Ik zeg… zwart broekje eronder en niets meer aan doen 😉 .

⇒ Online gevonden bij terStal voor een prikkie!

Baby rompertjes voor de kerst bij Bol

Deze hierboven is maar een voorbeeld van de vele leuke kerst rompertjes die ze bij Bol hebben. Het verbaasde me eerlijk gezegd, maar dat komt natuurlijk doordat er ook andere webshops tegenwoordig hun assortiment bij Bol onder de aandacht brengen. Afijn, de baby kerst romper maakt daar nu ook onderdeel van uit.

⇒ Assortiment van alle kerst rompers voor je baby bij Bol.

kerst romper baby

Rompertje mijn eerste kerst

Voorheen zag ik regelmatig een baby romper met de tekst ‘mijn eerste kerst’. Tegenwoordig heb je daar hele coole varianten op. Kan je nu niet de variant vinden die je eigenlijk zou willen hebben, dan kan je er altijd nog voor kiezen om de baby kerst romper zelf te laten bedrukken.

⇒ Bovenstaande kerst rompertjes kan je bijvoorbeeld maken bij Yoursurprise.

Hebben jullie wel eens zo’n kerst romper voor je baby gehad?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven