Babyhuys, snuffelen en shoppen in de leukste babywinkel in Europa

Snuffelen en shoppen, daar ben ik goed in! En met een kleuterdochter en babyzoon in huis doe ik dat natuurlijk graag online.
Een site die al tijden bij mijn favorieten staat is Babyhuys. Met een babyzoon in huis is dat een site die bij mij meteen de aandacht trekt!
Lekker overzichtelijk en alle artikelen netjes gecategoriseerd, wat het zoeken naar een product makkelijker maakt. Ik heb eigenlijk niets nodig, maar snuffel toch even lekker door alle categorieën, je weet tenslotte maar nooit.

Man, wat een uitgebreid assortiment hebben ze daar! Van autostoeltjes, buggy’s en kinderwagens tot zelfs hele babykamers; super handig als er een kindje op komst is! Maar ook met een wat ouder kindje zit je bij Babyhuys goed. Mijn babyzoon is binnenkort geen baby meer maar een heuse dreumes, wat maakt dat hij bijna loopt (hij stapt al trots langs tafels en bank) en daardoor ben ik op zoek naar handige producten om zijn belevingswereld leuker (en de mijne makkelijker) te maken. Ik scrol dan ook naar de categorie buggy’s. We zijn in het bezit van een prachtige kinderwagen, maar handzaam is dat ding niet. En als je even snel naar de stad wilt of iets dergelijks, is onze kinderwagen echt een onding.

Babyhuys buggy

Babyhuys opbergkastenIk zie dat Babyhuys lekker veel buggy’s in het assortiment heeft. Van allerlei merken en prijsklassen. Ik heb al een paar mooie gezien, die je ook handig kan inklappen tot een klein pakketje. Maar een buggy wil ik toch wel voelen, even testen, voordat ik eventueel tot aanschaf overga. Gelukkig heeft Babyhuys een winkel  in Harderwijk, waar ik ook nog eens nagenoeg naast woon, dus binnenkort ga ik de buggy eens “live” testen.
Voor nu snuffel ik nog even verder tussen de mooie babykamers en alle benodigdheden, zoals dekens, lakens, leuke klamboes en Babyhuys accessoires voor de kinderkamerslaapzakken. Ook voor tienerkamers kan je trouwens prima bij ze terecht. Met onder andere bedden en mooie (en handige) opbergers, zoals de prachtige spulletjes van Bopita. Mijn kleuterdochter heeft haar ogen al laten vallen op deze snoezige zebra.

Aangezien wij hier binnenkort aan de slag gaan om van de “babykamer” van de kleuterdochter een “grote meidenkamer” te maken, heb ik dus mooi wat inspiratie op gedaan en wat ideeën opgeslagen.

20140710-200034-72034955.jpg

Maar nu bestelde ik bij Babyhuys een opvouwbaar loopfietsje voor de babyzoon van bijna 1 jaar.
Bij de bestelling ging er iets mis met de betaling via Ideal, maar na een telefoontje met Babyhuys was dat meteen verholpen en kon ik de bestelling nogmaals plaatsen. De loopfiets was na drie dagen al in huis, over snelle service gesproken!

De babyzoon is er erg blij mee. Hij zit er al stoer op en komt er al een aardig stuk mee achteruit (dat schijnt toch makkelijker te zijn). Het fijne is dat de loopfiets inklapbaar is, dus zodra de babyzoon er ook mee vooruit kan, gaat de loopfiets mooi overal mee naar toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven