Mooie naamstickers als babykamer decoratie

Als je zwanger bent dan is er heel veel te regelen voordat de baby komt. Het kiezen van een naam is voor de meeste aanstaande ouders erg leuk (als ze het eens worden 😉 ) en een lief klein kamertje inrichten met leuke babykamer decoratie is een van de leukste dingen die je als aanstaande papa en mama mag doen.

Toen ik net zwanger was van de eerste wilde ik ab-so-luut niet weten of het een jongen of een meisje zou worden. We hadden dan ook een basic kinderkamer waar (heel eerlijk gezegd) niet veel aan was. De tweede keer dacht ik ‘dat doe ik nu anders’. En zo gezegd zo gedaan. Tegenwoordig willen trouwens veel ouders voor de geboorte al weten of hun kindje een jongetje of een meisje wordt. Wel zo makkelijk voor de inrichting van de babykamer. Je kan nu eenvoudiger variëren en met babykamer decoratie al veel doen!

babykamer_decoratie

Babykamer decoratie met muurstickers

Voor de aankleding van de babykamer zijn muurstickers heel geschikt als een mooi accent op de muur. Dat kan ik de vorm van een vrolijk figuurtje maar ook een muursticker met de naam van je eigen kindje is superleuk! Bij Hippebeestjes.nl hebben we een aantal heel mooie exemplaren hebben gezien en ook de muurstickers van Ferm Living zijn tof.

Er zijn bijvoorbeeld de Initiaal-naammuurstickers, waarbij de grote letter (initaal) in een andere kleur wordt uitgevoerd dan de naam voor een bijzonder effect. Een klein olifantje of vlindertje maakt het helemaal compleet. Deze muurstickers worden op maat worden gemaakt, waarbij ook de kleuren zelf uit te zoeken zijn. Ze hebben maar liefst 22 verschillende kleuren! Natuurlijk behoren (naast vele andere kleuren) blauw en roze tot de mogelijkheden, maar met zilver en goud kan je bijvoorbeeld ook hele leuke effecten bereiken!

babykamer_decoratie_naam
babykamer_decoratie_boom

Leuk als babykamer decoratie zijn ook de muursticker bomen. Hier heb je trouwens ook de mogelijkheid om een naam aan toe te voegen. De guitige aapjes van de Jungle muursticker boom houden graag de naam van je kindje vast. Of laat de naam door vogeltjes “vasthouden” tussen de dwarrelende blaadjes van de zeer mooie muursticker boom met vogeltjes. Deze boom “Naomi” is mijn persoonlijke favoriet, omdat hier op een heel mooie manier een muursticker boom gecombineerd wordt met een naam. De getoonde uitvoering is echt een meisjes variant, maar door zelf andere kleuren te kiezen, kan deze boom ook voor een jongens babykamer echt een mooie blikvanger zijn.

Tip: Voor een muursticker is het belangrijk dat je een vlakke muur als ondergrond gebruikt. Helaas hebben wij die niet in de kamers, maar wij hebben de stickers op de deur geplakt. Ook erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven