Babykamer muurstickers; in een handomdraai een jungle of circus kinderkamer

Als je zwanger bent heb je een heleboel te regelen.  Een van de leukere dingen om te regelen is het inrichten van de babykamer. Bij een eerste kindje moet vaak nog de studeerkamer of rommelkamer worden leeg gemaakt. Daarna kun je pas beginnen om de hele kamer te restylen, zodat deze dienst kan doen als babykamer. Je kunt gaan verven, behangen, meubeltjes uitzoeken enzovoort. Er is genoeg te doen voordat het kamertje helemaal klaar is voor je kleintje. We geven je vast een tip: bekijk ook eens wat babykamer muurstickers. Perfect om mee te decoreren…

Als je een babykamer wilt waar je nog lang mee vooruit kunt, dan is onze tip om te kiezen voor neutrale muren en neutrale meubeltjes. De muren houdt je het liefst wit in een warme tint. Meubeltjes in wit bijvoorbeeld maar ook andere kleuren kunnen neutraal zijn. Vraag je af of deze meubels (uitgezonderd het bedje) ook nog leuk zijn voor een kind dat al naar de basisschool gaat bijvoorbeeld. En of er makkelijk een grotere maat bed bij te vinden is dat goed past bij de overige meubels. De meubeltjes kunnen dan namelijk ook nog mee als je kindje een beetje groter is.

Lees ook: De kinderkamer inrichten naar een thema? Kinderspel, met deze tips

Babykamer muurstickers: kleed het lekker aan

Alleen wordt het dan natuurlijk al snel een beetje saai als een babykamer te neutraal ingericht is. Dat is eenvoudig op te lossen met een mooie set muurstickers op je babykamer muur! Momenteel is het heel populair om te kiezen voor een leuke muursticker boom met dieren. En dat is geen wonder, want er zijn heel leuke verkrijgbaar. Bij webshop Hippebeestjes vindt je meer dan genoeg moois voor op de muur. Babykamer muurstickers hebben ze er in alle soorten en maten.

Zoals bijvoorbeeld de mooie babykamer muurstickers set Jungle. Dit is een fantastische muursticker set met een boom, een tak en heel veel schattige diertjes zoals een olifant, giraf, leeuw, aapjes en uiltjes. Superschattig voor elke babykamer! Het mooie is dat deze muurstickers verkrijgbaar zijn in drie varianten; blauw, roze en multi. Dus zelfs als aanstaande ouders nog niet (willen) weten of het een jongen of een meisje wordt, kunnen ze al voor de geboorte een prachtige multi-color babykamer jungle klaar hebben, geschikt voor ieder kindje!

Lees ook: Inspiratie voor baby’s kamertje: 9 pareltjes voor kleintjes

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven