Back to school… met een hippe nieuwe tas!

Het lijkt nog ver weg, maar voor zuid Nederland is de vakantie alweer op twee derde. Hoog tijd dus om je weer goed te gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Een goede schooltas is hierbij onmisbaar. Maar vooral ook een leuke! 

Heel veel kinderen krijgen aan het begin van het schooljaar een nieuwe tas. Hoe zorg je nu dat je niet alleen een leuke tas koopt, maar dat deze ook handig is in dagelijks gebruik. Vraag jezelf daarom goed af waarvoor de tas gebruikt gaat worden en welke spullen er in moeten passen. Hoe intensief wordt de tas gebruikt? Gaat je kind voorzichtig met zijn of haar spulletjes om? Gaat je zoon of dochter naar de lagere school of naar de middelbare school? Blijven de kids over tussen de middag of gaan ze thuis een boterhammetje eten? Moet de tas groot genoeg zijn voor boeken of is een kleiner tasje voor alleen de lunchspulletjes ook prima? 

Meet voor de zekerheid ook even de spulletjes op die er in de nieuwe tas moeten passen. Dan kun je zelfs op internet makkelijk nagaan of een tas of rugzak wel groot genoeg is voor jouw zoon of dochter. 

Tegenwoordig zijn de tassen gelukkig niet alleen maar meer praktisch, zoals die verschrikkelijke ouderwetse boekentassen van vroeger. Merken als De Kunstboer en Zebra Trends maken de hipste tassen voor de wat grotere kids, maar deze tasjes zijn ook al erg leuk voor lagere school leeftijd. En voor kleuters zijn er de schattigste dieren rugzakken verkrijgbaar tegenwoordig van Skip Hop of Stephen Joseph. Ook zijn er diverse leuke tasjes verkrijgbaar van kinderseries en kinderfilms zoals Disney Cars, Prinsessen, Phineas and Ferb, Little Pony en nog veel meer. Ga dus maar eens lekker met je zoon of dochter achter laptop of tablet op zoek naar zijn of haar ideale tas!  

De leukste nieuwe schooltassen vind je bij Hippebeestjes.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven