Balaboosta tafelkleed; hou het gezellig aan tafel

Voor veel ouders is het een streven om het gezellig te krijgen aan de eettafel. Het is toch een moment waarop je met het gezin aan het einde van de dag bij elkaar komt. Maar die gezelligheid is niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet met kleine kinderen waarvoor het tafelen wellicht te lang duurt. Het Balaboosta tafelkleed helpt je en zorgt ervoor dat je kinderen niet meer van tafel af willen.

Balaboosta tafelkleed

Balaboosta tafelkleed; een en al gezelligheid

Met de 100% katoenen tafelkleden van Balaboosta waar je gewoon op mag kleuren, is gezellig tafelen met kinderen voortaan zo geregeld. Het tafelkleed is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen meegaan in het spel met Balaboosta. Daarnaast kleed het je tafel ook nog eens gezellig aan met het originele en tijdloze design.

Het tafelkleed wordt geleverd met speciale uitwasbare stiften waarmee je kinderen eindeloos kunnen spelen tijdens ontbijt, lunch en diner. Op deze manier is het aan tafel blijven zitten geen probleem en kan je ook tussendoor nog een gesprekje met je kinderen voeren. Bij het tafelkleed en de uitwasbare stiften vind je ook een boekje met speluitleg. En wil je eens wat anders dan alleen Balaboosta aan tafel, dan kan je natuurlijk ook dit boekje Tafelklets erbij halen.

gezellig aan tafel met Balaboosta

Leerzaam, gezellig én goed voor de creativiteit

De originele tafelkleden van Balaboosta zorgen er niet alleen voor dat iedereen gezellig lang aan tafel blijft, maar stimuleren kinderen tegelijkertijd om spelenderwijs met letters om te gaan. Stap voor stap leren ze letters herkennen en aan elkaar te plakken tot woorden. Maar dat is niet het enige wat dit tafelkleed van Balaboosta te bieden heeft. Zoek bijvoorbeeld samen alle 130 dieren in de XL-woordzoeker, kleur de letters in van de namen van je vriendjes of speel het bekende spelletje Boggle met de letters op het kleed.

Balaboosta kan je hergebruiken

De ‘design & play’ tafelkleden van Balaboosta kunnen iedere keer weer opnieuw gebruikt worden. In de wasmachine wassen op 30 graden en je tafelkleed is weer zo goed als nieuw voor de volgende keer. Lekker duurzaam dus. Ook een uitstekend idee voor kinderfeestjes!

Balaboosta tafelkleed lifestyle

Balaboosta tafelkleed voor kinderen én voor ouders

Wij vinden Balaboosta een tafelkleed waar zowel ouders als kinderen blij van kunnen worden: mooi vormgegeven voor op tafel én tegelijkertijd aantrekkelijk voor kinderen om mee te spelen. Daarnaast is het niet alleen leuk als de kinderen met dit design & Play concept van Balaboosta spelen, papa en mama mogen natuurlijk ook meedoen!

Het tafelkleed kost € 79,95 inclusief een set stiften en het boekje met speluitleg en je vindt het hier.

Winactie tafelkleed

Wij mogen van Balaboosta een tafelkleed weggeven voor de liefhebber. Wil jij graag je kinderen stimuleren om gezellig aan tafel te blijven zitten en kans maken op dit tafelkleed van Balaboosta? Laat dan hieronder in een reactie weten wat jij op dit moment doet om het gezellig te houden aan tafel. De winactie loopt tot 2 oktober 2019.

15 gedachten over “Balaboosta tafelkleed; hou het gezellig aan tafel”

 1. We kletsen over school (oudste groep 3) en oppas (jongste is 3 Jr). Das gezellig maar samen een spelletje doen in leuker. Zeker omdat de oudste nu letters en woordjes aan t leren is. Ze vindt het zo leuk om te leren

 2. Soms ga ik op mijn kop staan… of ik ga liedjes zingen.. ?

  Nee onzin.. gewoon het gesprek aangaan met mijn dochter over hoe haar dag was.. beetje gek doen.. en ik heb haar een piratenbord gekocht.

 3. Wij kletsen gezellig over wat we allemaal beleefd hebben die dag. Lachen en hebben het gezellig. En ja, soms met wat afleiding.. een speelgoedje en in het weekend een filmpje. Mijn dochter gaat over een paar maanden naar school en zou dit hartstikke leuk vinden!

 4. Wat een leuk en herbruikbaar item! Vooral onze 2,5 jarige is gauw klaar met (niet) eten. Lastig voor de rest van ons gezin om dan met aandacht te eten. Wij proberen het altijd gezellig te maken door grappige dingen te vertellen en ze zelf op te laten scheppen etc.

 5. Bij het aan tafel gaan spreken we af wat er opgegeten dient te worden, pas dan mogen ze een toetje. Dit gaat steeds beter. Tijdens het eten nemen we de dag door, ieder mah om de beurt zijn /haar dag vertellen. Nu onze jongste net in groep 3 zit, zou dit leuke tafelkleed erg van pad komen. Met letters proberen te zoeken naar hetgeen we eten?! Erg leuk, we gaan duimen

 6. Hier verzinnen we elke keer weer iets anders: kletsen, grapjes maken, spelletjes met eten, per kleur of bepaalde volgorde eten bijv. beginnen groenten, etc. voor 2 kleuters blijven ze aardig netjes aan tafel zitten (meestal….?)

 7. We houden het gezellig door met onze dochter te praten over hoe de dag was en wat ze allemaal gedaan heeft bij de gastouder. Maar zo’n fantastisch in kleur tafelkleed zal een grote hit zijn want ze is al volop met letters bezig..

 8. Wat leuk dat jullie zo kleed mogen weggeven. Dat zal te gek zijn om deze te winnen. Met mijn oudste dochter luister ik naar herhalingen van jeugdjournaal en met jongste dochter 1 jaar probeer aan het eten te krijgen en tegelijkertijd zelf hap eten te nemen. Ik denk dat dit een hele leuke cadeau zal zijn voor beide.

 9. Het is al een kunst om ze aan het eten te houden (is met alles bezig behalve met eten), vrees dat dat met zo’n tafelkleed helemaal niet meer gaat lukken? Alhoewel het natuurlijk de ultieme beloning zou kunnen zijn als ze een keertje wel goed eet en aan tafel blijft. Nu is het vooral veel kletsen en proberen de aandacht bij het eten te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven