Bandajanas, het losbandige slippertje

Oke, het begint er nu toch echt op te lijken! De eerste warme dagen hebben we achter de rug en heel Nedelrand lijkt bezig met genieten van het mooie weer en de strijd om weer bikini-proof te worden (althans, dat hadden we op de planning staan). Toen de postbode met dit pakket Bandajanas aan kwam aanzetten, kreeg ik het spontaan nóg een beetje warmer…. leuk! Mijn nieuwe slippers zijn binnen.

bandajanas knopen

Bandajanas voor overdag en in de avond

Inderdaad, de postbode bezorgde me slippertjes. Losbandige slippers. En de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik die term helaas niet niet zelf heb bedacht: Bandajanas introduceert hun product op deze manier, dus de ere wie ere toekomt 😉 . De banden van deze slippers zijn namelijk verwisselbaar, en zo kan je je slippers helemaal aanpassen aan je smaak (of simpelweg aan je bikinikeuze van die dag). Bovendien kan je die banden vervolgens weer op verschillende manieren knopen, waardoor je ook een hele andere slipper krijgt. Heel ideaal dus als je koffer maar 20 kilo mag wegen of in de achterbak van je auto moet passen. Voortaan hoef je nog maar één paar slippers mee te nemen en een paar setjes bandjes mee te nemen. Tenzij je op een Franse camping gaat douchen en voetschimmel wil voorkomen, want daar zijn deze natuurlijk veel te mooi voor 😀 .

Dat de voorpret al de helft van het plezier is geldt voor vakanties, maar zeker ook voor deze slippers. Tijdens het samenstellen kan je je namelijk helemaal uitleven. Je doet dat heel gemakkelijk op de website van Bandajanas. Eerst kies je de slipper, dan de gekleurde banden om ze om je benen te knoppen en tenslotte – a girl’s gotta have them – accessoires. Je kan kiezen voor slippers in verschillende kleuren en hakken in verschillende hoogtes. Dus worden het strandslippers, of sleehakjes voor onder een avondjurk? Had ik nou gezegd dat je voortaan nog maar één paar slippers nodig had? Ik neem alles terug! 😉

bandajanas

Slippers met een gebruiksaanwijzing

Ik moet toegeven: dit is mijn allereerste paar slippers dat met een handleiding geleverd wordt. Gelukkig betreft het geen Ikea-achtig bouwpakket – eigenlijk is het gewoon heel erg leuk om je eigen slippers rel=”nofollow” ‘in elkaar te zetten’. Ik moet mezelf nog wel een beetje oefenen in de verschillende soorten manieren om de slipper te dragen, want de standaard manier die ik direct (zonder handleiding) zelf kan toepassen wil nu toevallig net een manier zijn waarbij de slipper met hak (ja, inderdaad, ik ben voor de hak versie gegaan) niet zo heel fijn zit. Mijn tenen schieten wat te ver naar voren tijdens het lopen. Gelukkig zijn er filmpjes in omloop waar je op kan zien hoe de diverse manieren van knopen van de Bandajans werken, dus daar ga ik me nog even op storten.

 

Uiteindelijk zal ik denk ik nog een platte versie bestellen voor het makkelijk overdag dragen. Maar zodra de avond valt, ik een feestje heb waar ik goed voor de dag wil komen maar mijn door de warme dag opgezwollen voeten geen trek hebben in hippe pumps… dan trek ik mooi mijn sleehak van Bandajanas.com aan!

 

bandajanas

2 gedachten over “Bandajanas, het losbandige slippertje”

  1. Hoi hoi. Jij hebt ze nu. Dus jou kan ik het vragen ?. Maar vallen de maten ook ok. Want in gewone teenslippers heb ik de ene keer 39 en dan weer 38.

    1. Joyce van de Pas
      Joyce van de Pas

      Hi Claudia, Ik heb normaal maat 39 en had nu voor de zekerheid maat 40 besteld, maar dat had ik niet hoeven doen. Wat mij betreft vallen ze dus precies op maat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven