Barry Atsma verteld over zijn leven als single dad…

Online platform Nieuwe Stap – eerste hulp na echtscheiding – organiseert een avond vol inspiratie, ontmoeting en gezelligheid, voor iedereen die na een echtscheiding weer zin heeft in de leuke dingen van het leven. Kom op donderdagavond 31 januari naar de Nieuwe Stap Night in restaurant De Rechtbank in Utrecht. In deze prachtige sfeervolle ruimte zal Petra Vollinga, schrijfster van het Grote Co-ouder Doe Boek, Barry Atsma interviewen over zijn leven als Single Dad. Dat gebeurt in een College Tour-achtige setting. Dus er is volop gelegenheid om gescheiden vader Barry vragen te stellen.

Inspiratie, informatie en gezelligheid

Tijdens de gezellige borrel kun je nuttige informatie oppikken of je laten inspireren. Verschillende partners van Nieuwe Stap leveren een actieve bijdrage aan de avond. Denk bijvoorbeeld aan een spoedcursus klussen, een flitstraining financiën of tips van een kindercoach. Laat je op ideeën brengen door interieur moodboards, reissuggesties of persoonlijke kleurenadviezen. Maar ook juridische vragen en alimentatievraagstukken kunnen aan bod komen. Verder levert stichting Villa Pinedo een bijdrage. Dit alles in een hele informele sfeer. Je hoeft je niet vooraf voor bepaalde onderdelen in te schrijven. Tijdens een gezellig avondje uit is het natuurlijk ook gewoon leuk om mensen te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

Korting

Een toegangskaart kost € 15, inclusief een glas Prosecco en koffie en thee. Leden van de Nieuwe Stap-community betalen slechts € 12,50. Ben je nog geen lid van deze community, meld je gratis aan via www.nieuwestap.nl.

Wie, wat, waar, wanneer

Nieuwe Stap Night met Barry Atsma
Datum: 31 januari 2013 – van 19 tot 23 uur
Locatie: De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht

Kaarten zijn te bestellen via info@nieuwestap.nl
Kijk voor meer info ook op www.nieuwestap.nl
Via de Facebook-pagina van Nieuwe Stap zijn kaarten te winnen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven