Be soft on your valentine!

Laten we eerlijk zijn. Valentijnsdag vinden wij vrouwen bij uitstek de dag waarop de mannen ons in het zonnetje mogen zetten toch? Volgens scheerspecialist Wilkinson Sword moeten de vrouwen dit jaar het (spreekwoordelijke) heft maar eens in handen nemen, en daar hebben zij een aantal ludieke acties voor bedacht. Op www.wilkinsonhydro.nl kan je tot en met vrijdag 14 februari gratis* een scheermes bestellen, met daarin de naam van je geliefde gegraveerd!  Hoe leuk is dat? 

En ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat niet alleen leuk is, maar ook nog eens zeker de moeite waard. Inmiddels ben ik ‘verknocht’ aan dit mesje, en ik zal je vertellen waarom. Vorige week zondag was de dag dat ik aan mijn meisje beloofd had om mee te gaan zwemmen. Het is niet voor niets dat ik daar een ‘moment’ voor uitkies. Want zeg nou zelf… ben jij altijd van top tot teen netjes verzorgd? Of heb jij ook last van ‘winterbenen’? Ik had mezelf in ieder geval verplicht tot een opschoon actie voordat ik me met dochterlief zou vertonen in het zwembad, dat begrijp je. Zo gezegd zo gedaan, en net zo snel als ik het hier schrijf was ik ook ongeveer klaar. Het gemak van dit mesje was voor mij een verademing. Het is uitgerust met een gelreservoir gevuld met watergeactiveerde gel met aloë en vitamine E, wat zorgt voor een hydraterend effect tijdens het scheren. Skin Guards verminderen wrijving en met de ‘Flip Trimmer’ bereik je zelf de moeilijkste plaatsen. Zelfs het scheren op en rond je knie is zo eenvoudig als het maar zijn kan.

Wilkinson geeft aan dat het hydraterende effect alleen tijdens het scheren optreed, maar mijn ervaring is toch iets anders. Zelfs s’avonds in bed wist manlief me nog te melden dat hij mijn benen zo ontzettend zacht en glad vond… en dat na uren poelen in het zwembad waarbij je benen toch eigenlijk verder uit zouden drogen zou je denken. Ik ben in ieder geval erg blij met dit mesje, en ga zelf ook nog even zo’n leukerd bestellen met een lieve tekst erop. Want eerlijk is eerlijk, de gladde benen zijn voor manlief, maar het mesje is van mij en dan kijk ik toch liever tegen een ‘sweet complimentje’ aan dan tegen zijn naam.

I love you‘ is de tekst waar ik voor heb gekozen, fijn toch, om dat in de ochtend even te lezen! Waar kies jij voor?

En nu even praktisch…

De actie loopt tot en met 14 februari. Wil je zeker zijn van tijdige bezorging van het persoonlijke scheermes, geef dan uiterlijk woensdagmorgen 12 februari je bestelling door. Het scheermes wordt in een speciale cadeauverpakking verstuurd, inclusief een kortingsbon van € 5,- op één pak navulmesjes. Het scheermes en graveren zijn gratis, het verzenden kost € 2,40. Op www.wilkinsonhydro.nl staan alle details van de actie.

Oja… kijk nog even dit geinige filmpje over (geen) irritatie op de dag van de liefde…

httpv://youtu.be/1cqZV9O7VFs

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven