Beach dress je m’appelle: verdraaid snel klaar voor dagje strand

Woehoe, de zomer staat weer voor de deur! Normaal vind ik dat vooral heerlijk omdat ik nogal een fan ben van zonneschijn, maar helaas hebben we dit jaar nog betrekkelijk weinig zon gezien. Gelukkig zit er aan het begin van de zomer nog een zonnige kant, zelfs als die niet wil schijnen: de zomercollecties hangen weer in de winkels! Weg met de geitenwollen sokken en kriebeltruien; laat jurkjesdag maar komen. En wat dacht je van beach wear zoals deze mooie je m’apelle beach dress?

beach dress je mapelle

Kleurrijke bikini’s en gezellige strandtassen, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Misschien is beach wear zelfs wel mijn favoriete zomerse kleding, maar dat zal wel wat met voorpret te maken hebben 😉 . En juist daarom hebben we een hele toffe beach dress voor je gevonden die je ook nog eens kan winnen… laat die voorpret maar beginnen!

Met de beach dress in een klap klaar voor het strand

Van deze beach dress krijgen we het spontaan warm – in a good way! Ik krijg al helemaal zin in een dagje strand en een frisse cocktail. Overigens zijn we daar altijd wel voor te porren, maar dat terzijde. Ik ben toch al echt een strandmens, en met dit jurkje begint het spontaan te kriebelen.

beach dress strand

Het is dan ook de ideale beachwear, want je kan hem heel gemakkelijk aan en uit trekken – een must op het strand. Bijvoorbeeld als je even een duik wil nemen of er juist toch een wolkje voor de zon kruipt. Of als het verbranden toch wat sneller gaat dan je had gehoopt… Je hebt hem in een handomdraai om je lijf gewikkeld, even je arm er door steken en klaar ben je!

Tijd om weer bevallig op je strandlaken te liggen, of nog beter – in een heerlijke lounchebank bij een strandtentje. De beach dress je m’apelle is verkrijgbaar in fris lichtblauw of vrolijk terracotta. Je kan hem misschien nog het beste vergelijken met die ouderwetse wikkelrokken van vroeger. Toch een tikkie retro dus, maar wel in een modern jasje. Hoewel we onze jas deze zomer gewoon in de kast mag blijven hangen. Want het bedekken van deze luchtige strandjurk met een vestje of jasje is natuurlijk zonde 😉 .

Beach dress winnen?

Wil jij je geluk beproeven dan hebben we hier een goede mogelijkheid voor je… Je kunt nu namelijk een beach dress van Je m’appelle winnen! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is dit bericht delen via onderstaande social media knoppen en ons laten weten in een reactie hieronder waar jij deze zomer wilt gaan shinen in je beach dress. Wordt het de boulevard in een zonnig zuiders oord, of toch gewoon je eigen achtertuin? Ook daar kunnen vrouwen prima shinen toch? Nu alleen de bikinistress nog even te lijf gaan en een bikiniproof body regelen!

Wij horen in ieder geval graag over je zomerse plannen – en wie weet win je wel zo’n lekkere beach dress. Geef ook even aan welke kleur je graag wilt! De winactie duurt tot 15 Juli 2016.

 

64 gedachten over “Beach dress je m’appelle: verdraaid snel klaar voor dagje strand”

 1. Avatar foto
  Sterre Tijl

  Wat een super oplossing! Wij gaan kamperen waar de zon schijnt en veel zwemmen! Vrolijk Terracotta zou heel leuk zijn!

 2. die wil ik!
  handig naar voor op de fiets, op weg naar het strand.
  Tuurlijk gebruik ik deze ook achterhuis en wie weet gaan we nog wel op vakantie?
  dan gebruik deze ook daarvoor.

 3. Ik heb heel binnenkort een stranddagje gepland staan en ga bij beter weer ook graag zwemmen in het meer. Beide gelegenheden zijn perfect voor zo’n jurkje.

 4. Avatar foto
  kelly werners

  Qui qui Je m’appelle Kelly! Shinen op het strand in Parijs deze zomer! Art nouveau, art design. Van het parijse strand hup modieus de stad in met deze dress to impress?

 5. Avatar foto
  Lisanne Boem

  Wat een uitvinding, nu echt iets wat ik handig vind en wat ik nog nooit heb gezien, zou dit in ieder geval heel veel gebruiken als ik win 🙂

 6. Avatar foto
  Suzanne Blom

  Heerlijk op het balkon en zomaar op een warme dag. Scheelt met lang aankleden, met 3 kids heel wat haha

 7. Avatar foto
  Diny Gijsberts

  Ik pak deze FANtastische kans,om een unieke prijs te winnen,met beide handen aan. Ik sta perplex van deze mooie prijs ! Lekker met mijn vriend flirten op het strand 😉

 8. Avatar foto
  Sietske Wiemer

  Wauw, echt een super leuk ding! Ik ga deze vakantie naar Amerika en ik zal vaak naar het strand gaan! Dan heb ik niet altijd zin om een hele outfit uit te zoeken en daar is deze ‘jurk’ perfect voor! Hopelijk kan ik ‘m deze zomer gebruiken!

  1. Gefeliciteerd Sietske! Jij bent als winnaar uit de bus gekomen en wint de Je m’appelle Beach Dress! We hebben je een mailtje gestuurd.

 9. Dat wordt shinen in onze nieuwe achtertuin aangezien we over 2 weken gaan verhuizen. Hopelijk mooi weer, dan kunnen we meteen op en top genieten ( in stijl).

 10. Ik ben de hele zomer zwanger, begin november uitgerekend. Deze jurk zal ook met mijn zwangere buik leuk staan en zo toch genieten van de zomer.

 11. Alooooooooohaaaaaaaaa……..voor mij deze zomer geen exotische oorden met tropische wuivende palmen maar heerlijk in de hangmat tussen onze fruitbomen ♥ Nog veel werk te verrichten in onze megaaaaagrote tuin maar tussendoor wel even in de RELAXXXXXXXX-modus bij onze favoriete waterplas met sneeuwwit strand in de buurt ☺☺☺ Mmmmmm…….ik wil best de beachbabe zijn met dit kekke zomerjurkje #HOOGWAUWGEHALTE #happyLAZYsummer #ZINinZEN #SellingerbeetsehereIcome ♥♥♥

 12. Avatar foto
  Manuela Diepstraten

  Ik ga shinen met deze Beach Dress in het tropische Aqua Mundo op Centerparcs de Eemhof in Zeewolde.

 13. Avatar foto
  Erika van koert

  Wat handig ! Daar maak ik graag kans op.
  Wij blijven dit jaar gewoon in nederland op de camping. maar ook daar misstraat zo’n jurkje niet.
  Verder lekker in de achtertuin terwijl de kinderen zich vermaken met water gevechten.

 14. Wanneer ik deze beach dress wint dan gaat het mee in de koffer naar mijn camping zodat ik heerlijk eens aan het buiten zwembad en op het terras kan zitten met mijn tankini erbij aan zodat ik mij niet echt hoeft te schamen voor mijn buikje.

 15. Want handig en mooi tegelijk, zeg! 😀
  Daar verschijn ik graag mee op het strand, thuis in de tuin en op vakantie!
  Altijd goed!

  Oh en gedeeld op Pinterest!

 16. Avatar foto
  Nicolle Kerkhoff

  Wat een ideaal kledingstuk is dit zeg, voor op het strand maar ook voor in de tuin ( als de deurbel ineens gaat als je ligt te zonnen in je bikini)

 17. Avatar foto
  Michael noo

  Super leuk… doe heel graag mee om mijn vriendin hiermee te verrassen als ik zou winnen.. Kan ze shinen in turkije deze zomer

 18. Avatar foto
  Nancy Praat

  Deze lijkt mij ideaal voor als ik op de fiets naar het strand ga, ik weet nooit goed wat ik dan aan moet, en dit is echt uniek en zo klaar.

 19. Avatar foto
  suzy snoeren

  Ik zou graag dit mooie strand jurk willen ik ga binnenkort naar Kroatie en lekker relaxe op strand !

 20. Zou dit mooie jurkje graag willen winnen, ben gek op het strand en dit is een heel erg handig jurkje om te gebruiken daarvoor.

 21. Wat leuk! prachtig en bijzonder jurkje voor in mijn achtertuin! Wij mogen dit jaar niet op vakantie omdat onze zoon van anderhalf jaar erg ziek is en altijd binnen een kwartier in het ziekenhuis moet zijn. Niet fijn voor hem en heel zorgelijk maar als we thuis zijn en in de tuin is dit jurkje ook fijn en hij kan er zich ook onder verstoppen en eronder liggen in de tuinstoel. Multifunctioneel! Zo mooi!

 22. Dat zou ideaal zijn voor mijn vakantie ben niet echt een jurken type maar vorige zomer er toch achter gekomen dat het toch wel handig is voor op het strand etc. En deze jurkjes zijn gewoon stoer!

 23. Avatar foto
  Suzy Hensbroek

  Helemaal leuk zeg voor naar het strand, lekker snel aan en uit doen, laat deze mamma maar stralen,
  zo kom ik goed tevoorschijn!!!

 24. Gewoon ergens in nederland op strand als dagje weg met manlief en de kids en in de tuin van ons nieuwe huis 😉

 25. terracotta zou mijn schatje wel mooi staan.. voorlopig geen vakantieplannen, maar in de achtertuin schijnt ook de zon.

 26. Vakantie zit er dit jaar niet in, maar ik kan deze mooie beach dress ook gaan dragen als we een dagje naar het strand in eigen land gaan. De lichtblauwe is mijn favoriet. Ik volg je zoals altijd op Bloglovin.

 27. Avatar foto
  Anita te Gussinklo

  Mocht ik deze beach dress winnen dan ga ik deze zeker dragen op vakantie.
  Waar naar toe? Dat weten we nog niet, als er maar strand is.

 28. Avatar foto
  S.Hubregtse

  We gaan hier hopelijk in Kroatië mee showen 😉 Uiteraard gaan we van de kids én de vakantie genieten. Maar om snel je zelf om te kleden en de kids op het strand in de gaten te houden, moet het wel snel gebeuren, maar ook leuk zijn ! Perfecte combi dus deze dress !

 29. Wat super handig deze beach dress. Ik zou er graag deze zomer in gaan shinen in mijn eigen tuin waar ik ook prima kan shinen hoor. Op vakantie ga ik nl. niet. Ik zou er super blij mee zijn.

 30. Na 4 zwangerschappen ben ik super blij dat ik na jaren lijnen eindelijk mijn oude figuur weer terug heb..!! Deze zomer gaan we heerlijk genieten op de Costa in Spanje maar ik weet alleen nog niet hoe ik die lelijke striae het beste kan verbergen.
  Deze prachtige beach dress zou echt een geweldige uitkomst zijn voor mij..! ??
  De terracotta kleur vind ik helemaal te gek..!! ♡♡

  Geliked & gedeeld op FB ? (Suus Doc)

 31. Neerploffen op het naaktstrand maar dan naar een strandtentje met zo’n wikkeljurkje om me heen. Graag een lichtblauwe.

 32. Wat een toffe uitvinding!!! Als ik het jurkje zou winnen, dan zou het overal mee naar toe mogen. Het is ook heel handig als je net in bikini in je achtertuin ligt en de postbode aan staat te bellen! Ik doe graag mee. Ik heb gedeeld (FB Tamara Mara Großmaul en getweet (@paramara1982).

 33. Super gaaf! Een bestemming voor de zo er vakantie hebben we nog niet, maar hier op het strandje zou ik hem ook heel graag dragen. Gedeeld via twitter.

 34. Avatar foto
  Annemieke van Londen

  Als ik hem win gaat hij shinen in Vietnam , want weet zeker dat dochterlief hem vliegensvlug in haar koffer zal stoppen!

 35. Avatar foto
  Charlotte Kneepkens

  Leuk! Deze zomer voor het eerst met onze 2 kleine mannetjes op vakantie dus dan komt dit jurkje goed van pas ?. We gaan lekker naar Frankrijk!!

 36. Wauw als ik met mijn gezin naar het water ga of gewoon lekker luchtig erbij wil lopen heerlijk stralen in de beach dress ??

 37. ik ben geen mama, maar wel een trotse tante en waag graag een kansje!
  Ik wil deze zomer dolgraag shinen in die toffe beach dress in Portugal, daar ga ik met 3 vriendinnen samen heen.
  Ik like op facebook en heb daar de winactie gedeeld.
  duim duim duim, fijne avond en groetjes van Riekie

 38. Super leuk! Ik ben een paar maanden geleden bevallen en heb helaas mijn oude figuur nog niet terug.. Dit is wel perfect voor op vakantie.. ☺️☺️
  Facebook: An Na

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven