Bedankt voor je inzet lieve juf,meester en school!

Het einde van dit schooljaar nadert voor ons. Niet alleen het einde van dit schooljaar trouwens, maar het einde van het basisschool tijdperk voor ons gezin. Een mooi moment voor een lief klein gebaar om iedereen te bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren. Een soort ‘bedankt voor je inzet’ cadeautje om bij het afscheid te geven.

bedankt voor je inzet cadeautje

Bedankt voor je inzet; voor de juf, maar ook leuk voor een collega, vriendin of familielid!

Eind van deze week dan is het voor ons zover. Lotte gaat dan voor de laatste keer naar de basisschool. Na de schoolvakantie begint ze haar middelbare school avontuur. Voor ons houdt dat in dat ook wij afscheid nemen van deze periode in ons leven. Geen kinderen meer op de basisschool. Geen speelgoed meer thuis wassen, niet meer meerijden om de kinderen naar een uitje te brengen en de laatste keer dat we een bedankt juf cadeautje regelen als bedankje voor de inzet van het afgelopen jaar. Maar eigenlijk zou het bedankje wat groter mogen zijn. Een bedankje voor de hele school bijvoorbeeld. Voor alle leraren en leraressen, maar ook voor de congierce en de stagiaires. Een bedankt cadeau voor iedereen die bijgedragen heeft aan onze basisschool herinneringen.

Ik ben op zoek gegaan naar wat leuke ideeën die je als bedankt voor de inzet kan geven aan iemand anders. Een bedankt juf cadeautje, of in ons geval is dat bedankt meester en de rest van de school. Maar het zou ook een bedankje voor een familielid kunnen zijn. Of een bedankt cadeautje voor de inzet die een vriend geleverd heeft bij de verbouwing. Of een bedankje voor het oppassen dat opa en oma altijd doen. Gewoon leuke originele bedankjes voor iedereen die je geholpen heeft op wat voor manier dan ook.

De leukste cadeautjes om te bedanken voor de inzet

Diamant zeepje als bedankje voor de inzet
Bron: 100%leuk

Bedankt meester cadeautje
Bron: 100%leuk
Huisje vol snoepjes om als bedankje te geven
Bron: 100%leuk

Kleine bedankjes kopen voor hem of haar

Bij het zoeken kwam ik eerst op 100% leuk terecht. Een toffe webshop met allerlei bedankjes waar je uitstekend kan slagen, ook voor een cadeautje dat je wilt geven als bedankt voor de inzet. Is het een cadeautje voor één persoon, dan hebben ze de leukste kleine cadeautjes die subtiel dankjewel zeggen, zoals een zeepje, heerlijke handcrème of een lekkere ijsthee verpakking. Maar ook een cadeautje voor meerdere personen kan je hier vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van het snoephuisje hierboven?

Zelf leuke kleine bedankjes maken

We don’t judge! Heb je geen zin om zelf iets leuks te maken als bedankje voor iemands inzet? Of heb je er gewoon geen tijd voor of ben je gewoon écht niet creatief? Boeien. Dan koop je toch gewoon een leuk bedankt voor de inzet cadeautje! Geen punt vinden wij. Maar als je het wel leuk vindt om iets persoonlijks te maken of te geven, dan kan dat natuurlijk ook. Voor jullie hebben we ook wat leuke ideetjes gevonden.

Bedankt voor je inzet koffiepakket
Bron: Pinterest Apairandasparediy

Maak bijvoorbeeld zelf een leuk koffiepakketje zoals je hierboven ziet. Zoek de nodige materialen bij elkaar, pak ze leuk in en je hebt al een heel leuk cadeautje om iemand te bedanken. Een andere heel tof diy cadeautje is dit ‘Make a wish’ flesje. Dit soort flesjes koop je bijvoorbeeld bij Xenos of je gebruikt deze van Bol.com. Je moet er wel in de juiste tijd over nadenken om wat zaadjes van een paardenbloem te bewaren zodat je die op voorraad hebt liggen als je dit flesje voor iemand wilt vullen.

Ook de ’thanks for popping by’ kan je goed gebruiken als bedankt voor de inzet cadeautje. Leuk o te geven als iemand bijvoorbeeld vrij plotseling heeft kunnen oppassen. Of bij het helpen met verhuizen of schilderen of iets dergelijks.

Onthoud in ieder geval dat een cadeautje als bedankje écht niet heel duur hoeft te zijn. Het gaat juist om het gebaar. Een lief klein gebaar zegt soms meer dan een bosje bloemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven